Veszélyes öltözék

734

Veszélyes öltözékImádjuk a magas sarkú cipőket és a rövid szoknyákat, amelyek kihangsúlyozzák lábaink szépségét. De ki gondolta volna, hogy az öltözék valamilyen fajta kárt okozhat? Mint kiderült, van olyan ruházat, amely nagyon veszélyes a női egészségre nézve.

Támogató melletartó. Soha ne hordjon kisebb méretű melltartót, még akkor sem, ha szeretné megmutatni szép melleit. A rosszul kiválasztott melltartó nehezítheti a véráramlást és a testartás megsértéséhez vezethet. Ha a melltartó szorít, akkor bőr irritáció jelenhet meg.  Mindig megfelelő formájú melltartót válasszon.

Rövid szoknyák.  Úgy vélik, hogy a mini a narancsbőr megjelenésének bűnöse. Hideg időben egyáltalán nem javasolt rövid szoknyákat hordani, mivel a hideg hatására szervezetünk elkezdi termelni a bőr alatti zsírt a kihűléstől való védelem céljából. Télen inkább vegyen fel egy meleg  gyapjú harisnyanadrág.

Tangabugyi. Természetesen nehéz lemondani a szekrény olyan darabjáról, mint a tangabugyi. Ilyen alsóneműben egy nő kívánatosnak, szexisnek és magabiztosnak érzi magát. De sajnos, a nőgyógyászok állítják, hogy az ilyen fehérnemű továbbítja a baktériumokat az egyik intim területéről a másikra.  Ne hordjon egész nap tangát. Emellett szintén nem ajánlott szintetikus bugyikat viselni.

Szűk nadrág. A túlságosan szűk alacsony derekú nadrágok és farmerek túlszoríthatják a combokat, ezért fájdalom képződhet ezen a területen.  Egy nadrágnak kényelmesnek kell lennie és nem kell, hogy kényelmetlenül érezze magát leülés vagy legugolás közben.

Magas sarkú cipők. Nem érdemes nagyon gyakran magas sarkú cipőket viselni. A sarok optimális magassága 5 cm. A nagyon magas lábbelik gyakori viselése miatt, kialakulhat a visszér probléma.  Egyes nők pedig akár meg is sérülhetnek,  elveszítve az egyensúlyt  a magas sarkakon.

Minden jó, de csak mértékben! Ezért, ha fel is vett valamit ezekből a ruhadarabokból, igyekezzen, hogy a viselés ne legyen túl hosszú.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük