Tökéletes szemhéjfesték-árnyalat minden szemszín számára: kiváló választás!

1 774

Nem ellenezzük a kísérletezést, és természetesen nem javasoljuk, hogy egyetlen árnyalattal korlátozd a szemhéjfestékeidet a táskádban.  Egyszerűen ideális mint alap, rajta minden bármilyen smink csodálatosan fog kinézni és kiemeli a szemedet!

Olvassa el és nézze meg a sztárok példáját, milyen szemhéjfestékekkel érdemes festeni a szemeket a lenyűgöző megjelenéshez!

Barna szem

Szerencsés vagy: a barna szemhez minden árnyalat illik. De a legjobb döntés az arany-árnyalat lesz – ehhez hozzá lehet adni kívánság szerint szín hangsúlyokat. 

Sötét-barna szem

Kihangsúlyozni a szem mélységét és elkerülni a kis „beesett” szemek hatását segítenek a szürkület árnyalatú szemhéjfestékek: a telített kék, kifejezett hamus aláfestéssel.

Élénk-kék szem

A fehér gyöngyház-hatású vagy ezüstszínű árnyalatok tökéletesen keretezik a kék szemét, és kihangsúlyozzák a színüket.

Szürkés-kék szem

Az az eset, amikor az egyforma tónus – a legjobb megoldás. A szemek nagyobbaknak tűnnek, élénkebbeknek és kifejezőbbeknek!

Zöld szem

A szürke, levendula vagy lila árnyalat a legelőnyösebben a zöld szemmel kombinálódik. A ritka szín a kontrasztos tónussal történő kihangsúlyozást igényli!

Szürke szem

Az őszibarack, a korall és a narancssárga árnyalatok szürke szemű lányoknál nagyon jól néznek ki: a pigment telítettsége kompenzálja az írisz világos árnyalatát, és méllyé tesz a tekintetet.

Világos barna szem

A pezsgő- vagy a meleg nude árnyalata: a szemek dióárnyalata olyannyira szokatlan, hogy a szemhéjfestéknek nem szabad elvonnia a figyelmet.

Sötét-szürke szem

Még acélnak is nevezik: az árnyalat nagyon ritka és nagyon érdekes, főként, ha erősítjük a hatást fém csillogású szürke szemhéjfestékkel.

Megtanulunk tökéletes nyilakat rajzolni bármilyen szemtípus számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük