Tökéletes smink mindössze 10 perc alatt

1 117

 

1. A smink előtt

Az alapozó vagy púder felvitele előtt hidratálni kell a bőrt. A hidratáló szérum – a legjobb asszisztens, mert gyorsan felszívódik, és nem marad tőle ragadós érzés a bőrön. Az ápolt bőr megkönnyíti  az alapozó szer felvitelének folyamatát: siklani fog a bőrön nem pedig rögzítődni a száraz részeken. Ennek eredménye – tökéletesen egyenes vékony réteg a gyors és szép sminkhez.

2. Szín

A munkám során az alapozókhoz nagy méretű természetes vagy szintetikus szálakból készült ecseteket használok (általában, ezeket az ecseteket az ásványi púderekhez használják. Ennek az eszköznek a segítségével széles körkörös mozdulatokkal eligazítgatom a terméket. Ez az alkalmazási mód lehetővé teszi, hogy gyorsan elkenjük az alapozót az arcon, még az előtt, hogy rögzülne a bőrön, ez pedig lehetővé teszi a vékony borítást.

3. Korrektor a gyors és könnyű sminkhez

A szemek sminkelése előtt egy ecset segítségével vigyen fel egy kis korrektort a szemhéjakra. Így nem csak kiegyenlíti a szemhéj bőrének tónusát, hanem egy könnyű és kissé nedves alapot is létrehozunk ahhoz, hogy a szemhéjfesték színe élénkebb legyen és tartósabb is.

4. Szemceruza

Hogyan készítsünk sminket gyorsan? A szemek tartós és kifejező sminkjének elkészítéséhez használjon ceruzát bázis minőségében a szemhéjfesték alatt. A szemhéjfestékhez kellő ecset segítségével   satírozza el a ceruza vonalat a szempillák sarkában egy könnyed füstté és vigye fel a szemhéjfestéket. Ennek a fogásnak köszönhetően a szemhéjfesték jobban fog feküdni, árnyalata pedig intenzívebb és mélyebb lesz.

5. Szemhéjfesték

Próbálja meg nyitott szemek mellett felvinni a szemhéjfestéket, A jelen technika csökkenti a szemhéjfesték felvitelének területét, és segít időt takarítani meg, de emellett maximális hatést érni el a szemek sminkelésétől.

6. Szempilla spirál

Ha szeretné elkészíteni a kifejező sötét «smoky eyest», azt javaslom, hogy kezdje a szemek sminkelését a szempilla spirál felvitelével. A szempilla spirál nagyon gyakran nyomot hagy a szemhéjon, és ha ez a szemhéjfesték felvitele után történik, akkor nagyon nehéz lesz eltávolítani a fölösleges szempilla spirált anélkül, hogy elrontanánk a sminket. Kihangsúlyozom, hogy ez a technika a sötétebb szem sminkekkel működik,  egyéb esetekben, főként világos szemhéjfestékek alkalmazása során, a szempillákat a legvégén kell kifesteni.

7. Arcpír

Minden alkalommal, amikor arcpirosítót használ, mosolyogjon és vigye fel a szert a halántékhoz közelebb, azután pedig satírozza el a szemek külső sarkainak irányába.Az első érintéshez az ecsettel elegendő egy kisebb mennyiségű  termék, minden egyes felvitellel pedig a szín erősödni fog. Ezzel pedig ellenőrizni tudja a szín intenzívitásának szintjét.

Az arca mindig frissnek fog kinézni, ha elkezdi gyakorolni a mindennapos arcmasszázst.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük