TÖKÉLETES HAS 2 HÉT ALATT 

825

A tudósok megállapították, hogy a has — a test azon része, amelyik utolsóként fogy le. Azonban, ha meghízik, akkor a dereka lesz az első, aki megmutatja, hogy fölös kilókkal lett gazdagabb.

Ha télen az  «úszógumit» el lehet rejteni a ruha alatt, akkor nyáron szeretnénk fürödni járni és napozni, közben nem aggódva az alakunk miatt. 

És bár a lapos has nem egy gyors dolog, ha helyesen állunk hozzá a problémához, akkor két hét múlva jó eredményt lehet tapasztalni.

Étkezés

1.  Koncentráljon azokra az ételekre, amelyek teljesen megtelítik a gyomrát, és minimális kalóriákat tartalmaznak  – zöldség levesek, saláták, raguk.

2.  Próbálja meg becsapni az agyát, csokoládé helyett inkább egy kis aszalt gyümölcsöt vagy mézet fogyasztva el, lecserélve a zsíros sajtot préselt túróra, a fasírtokat pedig – párolt húsra (vaj hozzáadása nélkül).
3.  Nagyon fontos, hogy ne keverjük össze a fehérjét, zsírokat és a szénhidrátokat.
4.  Mondjon le egy időre a fehér rizsről, a mánkáról, a kenyérről, a lisztes és cukrászati termékekről. 
5.  Minél kevesebb a só, annál kevesebb folyadék marad meg a szervezetben.
6.  Adjon ízt ételeinek a fűszerek segítségével. Nagyon hasznos a piros paprika, a kardamon, a fahéj.
7.  Két liter víz naponta javítja az anyagcserét.
Titkos trükkök

Hasizom munka reggel, éhgyomorra.

 1. Ne végezzen nem effektív gyakorlatokat számos ismétléssel. Inkább végezzen el 10 lehajlást súlyzókkal, mint húszat nélkülük.
 2. A leghatékonyabb variációkülönböző gyakorlatok állandó ismétlése, megállás nélkül. Váltogassa a nehezeket és a könnyűeket. Ne csináljon mindent teljes erővel, különben nem számíthat gyors eredményre.
 3. Lélegezzen helyesen. Megerőltetve az izmokat – kilélegzés, ellazítva – belélegzés.
 4. A foglalkozások gyakorisága – minimum heti háromszor. De még jobb minden nap egy órán át.

A leghatékonyabb gyakorlatok

 1. Planck — statisztikus gyakorlat a „kéreg” edzésére:  a hasizmok, a lábak és a hát.

A testet helyes helyzetben és maximálisan mozdulatok nélkül kell tartani. Fekve támaszkodva  (az oldalán).Kihúzva  a törzsét, támaszkodjon a láb ujjaira és a könyökére (a keze egyenes szögben van behajtva, a másik ki van húzva a törzse hosszában). «Feszítse ki» a testét, gondolatban asszociálja egy egyenes vonallal. Ne görnyedjen meg. Maradjon így, ameddig el nem fárad. A hasonló gyakorlatokat egyenes kezekkel is el lehet végezni, valamint mindkét könyökön, fekve támaszkodva.

 1. Labdás gyakorlatok.

A gyakorlat segít megszabadulni az oldalsó úszógumiktól, és vékony derekat szerezni.

Üljön le.A combjai és felső teste V betűre emlékeztet.  Két kézzel fogja meg a labdát. Forgassa testét jobbra és balra, nem érintve meg sarkával a padlót, szinkronosan haladva a labdával. Végezzen három nekifutást 15-15 ismétléssel.

 1. Madonna kedvenc gyakorlatai.

Ránézve ennek a nőnek a tökéletes hasára, nyugodtan rábízhatjuk a hasizmainkat.

Hason fekve támaszkodunk. A lábaink egyenes szögben be vannak hajtva, a kezeink a fejünk mögött helyezkednek el. Lábaink fejünk irányába mozognak. Felemelve őket 135 fokra, egyenesítse ki. Vegyen egy nagy levegőt és számoljon el ötig. Állítsa vissza lábait a kiinduló helyzetbe. Végezzen két nekifutást 15-15 ismétléssel.

 1. A megszabaduláshoz «az alsó hastól».

Hason fekve támaszkodunk. A lábaink egyenes szögben be vannak hajtva. A lábfejeink között súlyzó van  (kezdje egy kilogrammossal). Engedje le a lábait, a földön hagyva a súlyzót, majd ismét vegye fel a lábfejeivel, visszaállítva a lábait a 90 fokos helyzetbe.

Bodiflex

A «Fantasztikus alak napi 15 perc alatt» könyv írója egy nem nehéz gyakorlat komplexet javasol a levegő visszatartásával. A hatás ettől a komplextől  szervezetünk biokémiai folyamataira alapozódik.  Az oxigén nagy mennyiségben kerülve be a szervezetbe  (amikor visszatartjuk a leevgőt), elégeti a zsírszövetet.

Mindössze 15 perc naponta – és méretei egy hét múlva jelentősen csökkenni fognak! A lényeg, mindent helyesen és  következetesen kell végezni.   Ehhez töltse le Grir «Fantasztikus alak napi 15 perc alatt» című könyvét vagy nézze meg videókurzusát  (ezt könnyen megtalálja az Interneten), és azonnal kezdje el építeni testét!

Japán módszer

Fukucudzi, japán orvos tíz éve teszi karcsúvá és feszessé a női hasakat, mindössze csak egy hengert és egy törölközőt használva! A tudós megtalálta a nagy derék problémáját  a borda alatti és és kismedencei csontok  divergenciájában. Lényegében véve, a módsezr, amelyet Fukucudzi ajánl, inkább egy nyújtás. De, ha ilyen hatása van, miért ne próbálnánk ki?

 1. Tekerjen egy hengert a törölközőből, majd erőseb kösse át cérnával.

2.Üljön le a padlóra, tegye a feneke mögé a törölközőt.  

 1. Tartva a törölköözőt le kell feküdni. A kezek és lábak a vállnálszélesebben vannak. A henger a derék alatt kell, hogy legyen, rögtön a köldök alatt.

4. Zárja össze a nagy lábujjait, majd megfordítva tenyerét lefelé, érintse össze cask a kisujjait.

 1. Eléggé kényelmetlen póz. Így kell feküdni 10 percen át.

A kutatások bebizonyították ennek a módszernek a hatékonyságát. Milyen gyorsan sikerül elérnie a látható változásokat? Minden szervezete sajátosságától függ.

Elkezdve harcolni a tökéletes hasért, emlékezzen arra, hogy a lényeg – a rendszeresség és a helyes végrehajtás. Nemhiába mondták őseink: «A türelem gyümölcsöt terem!»

Pontosan határozza meg a célt, jelölje ki a határidőket és az elérés módszereit. És a lényeg, higgyen magában. Így biztosan sikerülni fog minden!

A tökéletes has utáni futás közben légy figyelmes és ne kövesd el a egészséges életmód híveinek tipikus hibáit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük