Tökéletes bőr – 5 pilling fajta, amelyeket érdemes elmondani a kozmetológusnak

700

A bőr táplálása és hidratálása mellett egy jó krém segítségével а (például Multi Lift), fontos gondoskodni a megfelelő tisztításról is.

Hogyan távolítsuk el az elhalt bőr nyolc rétegét  és miként szerezzünk pillanatnyi megfiatalodást? Erről és sok minden másról mesélnek nekünk a reklámtáblákon és a kozmetológusok székeiben. De valóban olyan hasznos és elengedhetetlen az arc pilling, mint ahogyan azt mondják?

Mi is az a pilling

A pilling – nem a legkellemesebb, de nagyon hatásos procedúra a bőr megtisztításához. A bőr bőr tisztítása és az elhalt részek eltávolítása a pilling szerben található durva anyagok segítségével történik  (például, sárgabarack mag) vagy kémiai anyagok segítségével ,amelyek fizikai beavatkozások nélkül „elvégzik a munkájukat”.

A kémiai pilling –  eléggé veszélyes dolog, nagyon finom és sokoldalú. Ezért, úgy döntöttük, hogy  megvizsgáljuk a kémiai pilling sokéves témáját.

A retinol pilling 

A retinol pilling fő komponense – a retinol sav, amely ismert megfiatalító tulajdonságairól. A retinol elősegíti az elasztin és a kollagén termelődését, amelyekre nagy szüksége van az arcbőrnek.

A köznyelvben ezt a pillinget sárgának nevezik, mivel a retinol sárgás árnyalatot ad.

Ez a procedúra nem csak sokaknak javasolt, de mindenkinek jó is. Alkalmas lesz az érzékeny bőrrel rendelkező vagy nagyon finom bőrű lányoknak is.

Kruliga pilling

A Kruliga pilling – kiváló fegyver az aknék ellen az arcon. Ez egy modern technológia, amely úgy van kidolgozva, hogy  minden bőrtípushoz illik.

A pilling összetételébe azelainsav tartozik, amely a bőr fakósága, az aknék kialakulása és a hiperpigmentáció elleni harcra irányul.

Ha vannak pattanásaid az arcodon és félsz a pilling segítségével “szétszórni” őket az egész arcodon, akkor bátran válaszd a Kruliga pillinget. Emellett nem vált ki megpirosodásokat és nem okoz sérüléseket sem neked, sem pedig a bőrödnek.

Tejes pilling

A tejes pilling a bőr hidratálására irányul. Nagyon puha és előkészítésként kerül alkalmazásra a durvább procedúrák előtt. Ez azzal áll kapcsolatban, hogy a tejsav megvédi és hidratálja a bőrt.

Kiválóan alkalmas azoknak  a lányoknak, akiknek apró ráncaik vannak és bőrük meg van ereszkedve.

Mandula pilling

Küzdünk a zsírral! A bőrön is!

A mandula pilling megbirkózik a fölös bőrzsírral és a kiütésekkel, mivel képes anti-seborrheás hatást gyakorolni. Ezen felül kiválóan legyőzi a hiperpigmentációt. Ha sok aknéd vagy gyulladásod van – ne csak akkor jusson eszedbe a mandula, amikor  mandulás süteményeket eszel.

Mezopilling

A mezopilling még mezőterápiának is nevezik. Ez  a kozmetológiában  divatos szó most úgy néz ki, mint az öregség elleni gyógyszer. A mezopilling  ezen felül számos kozmetológiai problémát is megold.  Frissít, fiatalít, tisztít – kiválóan  !

Ha megfelelően kiválasztja az ápolást fantasztikusan fog kinézni, s a szeretett férfi mindig Önre fog gondolni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük