Természet és sors a születési dátum alapján

914

A cikkből meg fogja tudni: hogyan befolyásolja a születés naptári napja a sorsot és a természetet, mit kell magunkban megerősíteni, min kell dolgozni, hogyan kell ezzel az információval élni.

Mond meg, hogy melyik napon születtél és én megmondom, hogy ki vagy.

Ön hétfőn született

Azoknak az embereknek, akik hétfőn születtek, gyakorlatilag mindig sikerül mindent másodszorra elvégezni. A hétfőn született emberek megtalálja a sikert,  de csak akkor realizálja, ha meghatározza a céljait, a tehetségeit, az érzéseit, érzelmeit és nem fél megmutatni minden egyes napon a minőségei komplexusát. Ekkor kapunk egy tehetséges embert az egyik oldalról és egy bölcset a filozófiai oldalról.

Javaslat azoknak ,akik hétfőn születtek:

  • Meg kell tanulnia döntéseket hozni;
  • Megérteni a tehetségeit;
  • Meg kell tanulnia megbirkózni a kétségeivel;
  • Fejleszteni az ösztönöket;
  • A kettősséggel való munka.

A kedden születettek sorsa 

A kedden született emberek — gyakorlatias emberek (a hétfőn született elméleti emberektől eltérően).

A kedd — a munkamániások napja. Az az ember, aki kedden született, a következő szlogent használja:  «Vegyél el többet, dobd messzebbre, pihenj, ameddig repül». A kedden születettek — erősek , vasakaratúak, kitartóak, állandóan a munkába akarnak menekülni, igyekeznek mindent megcsinálni, létrehozni valamit, megvalósítani.

Amikor a kedden született emberben felébred a lustaság, akkor ez arról tanúskodik, hogy krízis következett be az erejében és a lehetőségeiben való bizalmában.

Ha Ön szerdán született…

Azok az emberek, akik szerdán születtek – született tanárok, adminisztrátorok, írók, újságírók, valamint olyan emberek, akik kiváló kommunikációs készségekkel és a környező emberekkel való együttműködés készségével rendelkeznek.

Ezek azok az emberek, akik nagyon jól tudnak dolgozni a káderekkel, megállják a helyüket a kiskereskedelmi üzletben. Emellett ki van fejlődve náluk a képesség, hogy központi pozíciót foglaljanak el, értik azt, hogyan „folyik át a kezdet a befejezésbe”.

Megvannak a médium készségei, az ismeretek arról, hogyan kell csatlakoztatni, összehozni, megszervezni az együttműködést.

A főbb kockázatok — beragadás az infantilis hozzáállásban az érzelmek és a gondolatok megszervezésében, vagy a gyermekien naiv hozzáállásban a felelősségteljes kérdésekhez a szociális státuszért.

Az Ön sorsa, ha a születésének napja csütörtök

A csütörtökön született emberek — szakképzett vezetők, pedagógusok. Ambiciózus és önfenntartó emberek. Szociálisan sikeresebb emberek, kiválóan érzik a szociális konjuktúrát. Pontosan tudják, mennyit kell egy helyen élni, és mikor kell útra indulni.

A csütörtökön születettek arra születtek, hogy irányítsanak, alárendelve soha sem lesznek. Kiváló realizátorok, alkotók. Mindig az eredményért dolgoznak, ha kudarcot érnek el, elkezdenek betegeskedni.

A főbb problémák az egészség terén – máj, epehólyag, anyagcsere.

Ön pénteken született?

Azok az emberek, akik pénteken születtek, zárkózottak, az elvük – «az én házam, az én váram». Kemények, valamiben elhatároltak. Ezek az egyetlen emberek, akiknek nincs szükségük a viszonzásra a kapcsolattartásban. Szeretnek kontrollálni, mindent tudni.

A kockázatok, amelyek jelen vannak a pénteken születetteknél — az érzékiségük. Nagyon nehéz nekik kontrollálni az érzéseiket. Az ilyen emberek gyakran megsértődhetnek, ha nem képesek. Kontrollálni az érzelmeiket. 

A szombaton születettek sorsa

A szombaton született ember, tudat alatti szinten igyekszik levonni a következtetéseket, elkészíteni az önéletrajzát. Az ilyen emberek bölcsek, filozófusok, gondolkodók. Kevés a külső dinamika. Nyugodt életmódot folytatnak. Megvan az infantilitás kockázata. A szombaton születettek nyugodtan viselik a magányt.

Ezek tanárok az élet széles értelmében, akiknek lehetőségük van megnyitni az adottságokat és a képességeket. Kreatívak és alkotóak, a megbízhatóságra törekszenek. Konzervatívak.

Ha vasárnap született

A vasárnap született embernek pontosan tudnia kell, hogy mit akar. Gyakran előfordul, hogy ezek az emberek sok mindenbe belekezdenek, de nem viszik véghez a dolgokat, és van, hogy megrajzolják a tervet, de el sem kezdik a megvalósítását.

Azaz a vasárnap született embernek élete virtuálissá válik, amikor belül feladatokat tűznek ki, belül oldják meg ezeket, és minden csak a kezdeti szakaszban marad.

Az ilyen embereknek cselekedniük kell és a tervezés közben az eredményre kell fektetni a hangsúlyt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük