Tanulunk a sztárok hibáin: 5 fő divat kiszúrás

885

Mások hibáin fogunk tanulni. Most megvizsgáljuk az öt főbb és leggyakoribb stílushibát a megjelenéseknél és felkínáljuk a “stlusosan és ízlésesen nézni ki” küldetés megmentésének módszereit.

№ 1 hiba a stílusban

Szexis. Túlságosan szexis  

A szexualitás elképzelése jelentősen megváltozott 1990-től, amikor minden ragyogó, élénk, nyitott és szuperfeszülő vonzónak minősült. Ma a visszafogott szépség kerül értékelésre, a nőies sziluettek, és a puha anyagok (a vidám és vicces komplett szettekről nem beszélünk).

Hogyan lehet kijavítani?

Ha szereted a feszes mini szoknyákat, akkor viseld szabad, de nem átlátszó ingekkel (mondjuk Michael Kors), svitshottokkal, eléggé szabad tunikákkal (és válassz ne túl nagy kivágású felső részt). Ha szereted a mély kivágású ruhákat, akkor válassz hozzájuk visszafogott szoknyákat (midi vagy maxi hosszúságú szoknyákat). Ugyan ez vonatkozik az átlátszó ruházatokra is. Például, egy átlátszó blúz jól fog kinézni egy visszafogott ceruza-szoknyával és egy hosszabb zakóval.

№ 2 hiba a ruhásszekrényben

A Rock and roll meghalt, de mi még nem

A divat ciklusosan fejlődik, és ma sok trend aktuális ismét a 90-es évekből. Ez ok arra, hogy elővegyük a szekrény mélyéről a «Rammstein» feliratú pólót vagy ismét kedvenc rock bőrdzsekinkben sétáljunk. De biztosan nem ok arra, hogy tetőtől talpig a 90-es évek szellemében öltözzünk fel!

Hogyan lehet kijavítani?

Amikor komplekteket állítasz össze, vegyél 1-2 stílusos elemet a  90-es évekből és egészítsd ki modern dolgokkal. Mondjuk, kombináld az effektív bőrdzsekit ne egy fekete pólóval és rocker stílusú farmernadrággal, hanem egy romantikus sziluettel rendelkező ruhával.  Vagy hord a huligános pólót a kedvenc zenekarod logójával egy szép zakóval Gucci stílusban.

№ 3 hiba az öltözködésben

Idegenek az élet ünnepén

Semmi sem rontja el úgy a megjelenést, mint a sikertelenül kiválasztott lábbeli. Több ezerszer hallottuk ezt a bölcs gondolatot, ennek ellenére gyakran előfordul, hogy elindulva egy fontos találkozóra és alaposan kiválasztva ruhát, a lábunkra húzzuk az első cipőt, ami a kezünk alá kerül és ezzel tönkretesszük a megjelenést.

Hogyan lehet kijavítani?

A modern divat szereti a kontrasztokat, de nem bocsátja meg az ízléstelenséget, ezért egy könnyed nyári ruha kiválóan fog mutatni egy dúrva cipővel, de nem egy nem megfelelő színű cipővel, és főként nem egy nyári papuccsal. Válassz olyan cipőt, amely kombinálódik a ruháiddal a szín vagy a stílus alapján!

№ 4 hiba az öltözködésben

A méretről pedig megfeledkeztünk

Kim Kardashian túlságosan szabad nadrágban – nevetségesen néz ki. Mint ahogyan az mindenkivel előfordul, amikor nem saját méretű ruhát vesz fel.

Hogyan lehet kijavítani?

A próbálkozással, hogy kisebb méretű ruhát próbáljunk fel felhúzni magunkra, megbirkózhat az egészséges önkritika vagy egy őszinte barátnő.

A túlságosan szabad ruhával egy kicsit nehezebb a dolog. Természetesen, most divatban van van az oversayz, a pódiumokon pedig olyan modellek sétálgatnak ,akik hatalmas kabátokat viselnek, méghozzá férfi varrásúakat, vagy formátlan óriási dzsekiket. Azonban ne feledd, hogy a szabad nadrágok jól kombinálódnak az egyenes szabású ingekkel, pólókkal vagy nem feszülő tunikákkal, de biztos, hogy nem valami feszülő bodyval.

№ 5 hiba az öltözékben

Nem ott van a hangsúly

A ruhák Melanie Trumpon drágák, de egyáltalán nem teszik szebbé, mert a dekoratív elem a derék területén kihangsúlyozta a hasát, ez pedig egyáltalán nem tette szebbé a hírességet.

Hogyan lehet kijavítani?

Azt kell kihangsúlyozni, amire büszkék vagyunk, nem pedig azt ,amit el akarunk rejteni. Ha vékony a derekad, akkor viselj öveket és találj ki kombinációkat, amelyek kihangsúlyozzák az előnyeidet. Szépek a melleid? Viselj dekoltázzsal rendelkező ruhákat és toppokat.

Sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük