Szexuális kommunikáció: hogyan mondjuk meg a partnerünknek a kívánságunkat

845

Megosztani a titkos fantáziánkat nem egyszerű dolog a szégyen érzet vagy a félelem miatt. Ez a négy működő módszer segít elmondani a vágyait úgy, hogy elkerülje a fölösleges kellemetlenséget és elérje a kellő eredményt.

Mondja meg egyenesen, hogy mit szeretne kipróbálni az ágyban

A „találd ki” játék az ágyban általában kudarccal ér véget, vagy akár csalódottsággal is. Ezért jobb hangot adni azoknak a dolgoknak, amelyeket ekőnyben részesít egyenesen és szégyenlőség nélkül.

Például, kezdje azzal, ami tetszik Önnek a szexuális életében, ezt követően pedig ajánlja fel az új ötletét a tökéletesítéséhez.

A másik variáció —fejezze ki az élvezetét a partnere helyes cselekményeitől a szex közben. A pozitív megerősítés hibátlanul működik.

Cselekedjen az álmai megvalósításához

A tettek világosabbak a szavaknál.Ezért kockáztassa meg, hogy demonstrálja a partnerének a kívánságát.

Az első út — megmutatni, pontosan hogyan tetszik Önnek. Próbálja meg megcsókolni a partnerét  úgy, ahogy Ön szeretné, ezután pedig kérje meg, hogy ismételje meg. Vagy fogja meg a kezét és irányítsa a kellő irányba. Igyekezzen ebben a pillanatban kifejezni a jóváhagyását vagy az élvezetét – így megerősíti párját abban a gondolatban, hogy ezeket a cselekményeket be kell vonni a szexuális életbe.

A második út — megmutatni a szexuális fantáziáját, de nem tenni ezt túlságosan komolyan.

Általában, az, amin képesek együtt nevetni, kevesebb szégyenlőséget vált ki a továbbiakban.

Tegyük fel, hogy szeretne kipróbálni egy szerepjátékot a tűzből való kimentés témájára. A részletes magyarázata annak, hogy miként is néz ki mindez az Ön fejében, megerősíti a nyomást a partnerére. És valószínű, hogy nem fog a várt eredményhez vezetni.

A viccelődéses alternatíva minőségében (variáció a nők számára) vegyen fel egy szexis fehérneműt, egy tűzoltó sisakot (a tűzoltó készülék is jó lesz alternatíva minőségében), kapcsoljon be egy videőt, amelyben tüzet égetnek és félénken kérdezze meg partnerétől: «Tűz van?». Bután hangzik, de ennek ellenére ily módon Ön csökkenti a feszültség fokát és megosztja a fantáziáját fölösleges szavak nélkül.

Foglalkozzon szex-felvilágosítással a fantáziája megvalósításához az életben

A legjobb módszer, hogy ne csak többet elmeséljen a partnerének a kívánságairól, de maga is megtudjon valami újat – a tanulás. A jó közös gyakorlat az adott esetben – a könyvolvasás.

Először is, Ön kiválaszthatja azt az olvasni valót, amely tartalmazza az Ön szexuális érdeklődéseit, hogy a partnere többet megtudjon a tárgyról, vagy megtalálja az univerzális útmutatót, amelyben foglalkoznak a különböző szex aspektusokkal. Tegye szokásává, hogy együtt olvasnak legalább néhány fejezetet alvás előtt, azután pedig megvitatják az elolvasottakat. Így nem csak változatosabbá teszik az intim életüket, hanem szereznek egy közös új hobbit is.

Tesztelje le a vágya könnyű változatát

Ha aggódik, hogy a fantáziája túlságosan extrémnek tűnhet a partnere számára, próbáljon meg először „bemártózni a vízbe”.

Álmodozik valami nem mindennapiról? Nem érdemes azonnal latex ruhát ölteni magára vagy megragadni egy ostort. Kezdje rácsapásokkal és könnyű rögzítésekkel (igen igen, selyem sál, mint az «Elemi ösztön» című filmben, kiválóan fog működni). Szeretné kipróbálni tantrikus szext, de fél, hogy a partnere  misztikus képtelenségnek fogja ezt vélni? Válasszon egy egyszerű légzőgyakorlatot a tantrából és ajánlja fel, hogy  kipróbálják az előjáték előtt.

Ha észreveszi, hogy a partnerének tetszik az új tapasztalat, próbáljon meg tovább menni. Végezetül kiderülhet, hogy Önök titokban mind a ketten ugyan arról álmodoztak.

Ne szégyellje a vágyait. Realizálva őket, teljesebbé és élénkebbé teszi a közös szexuális életüket és megerősíti a közelséget a kapcsolatukban. Úgyhogy – kevesebb titok, több élvezet!

Ön hogyan kezeli a fantáziáit?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük