Szeretné tudni, hogy növessze meg mellét otthon?

1 520

Sziasztok! NoraJ vagyok. Két gyermek boldog anyukája vagy, van egy sezrető férjem és jó munkával rendelkezem. De az utóbbi évben minden nap ugyan az a kérdés aggaszt. Lehetséges, hogy valakinek  nevetségesnek és butának fog hangzani… Mindig érdekes volt számomra, hogy lehetséges-e a mellnövesztés műtét nélkül?

Gyermekkoromtól fogva álmodoztam a dús keblekről. De csak nagy magasságom és sovány sportos típusú alakom van. Egyetértek azzal, hogy olyannak kell szeretni magunkat amilyenek vagyunk, és, hogy a külső nem a legfontosabb. De ha kedves barátnőm, most a történetemet olvasod, azt jelenti ,hogy téged is aggaszt ez a téma.

Mondjon bárki bármit is, de a férfiaknak mindig is tetszettek a női keblek. És mit tegyünk, ha nincsenek??? A férjem állítja, hogy neki ez egyáltalán nem fontos … Azután pedig elcsípem  csodáló tekintetét egy elhaladó dús keblű szépség irányába.

Nagyon bánt, hogy a természet nem ajándékozott meg szép mellekkel! Egyes kosárméretű mellek – nem épp az, amivel büszkélkedni lehet. Már rég nem vagyok 16 éves, és az önbecsülésemmel minden rendben van, de ifjú korom óta nem hagynak nyugodni a komplexusok a kis mellméretem miatt.

Barátnőm Tereza ismerte aggodalmaimat és minden lehető módon támogatott engem. «valami  ooolyasmim van neked!!» És a kezembe nyomott egy krémet. A tobozom megláttam az «Expert Bust» megnevezést. Tereza elmagyarázta, hogy ennek a mellnövelő krémnek a segítségével meg lehet szerezni a hőn áhított centimétereket otthoni körülmények között.

Őszintén szólva, el sem tudtam ezt hinni. Mindig úgy véltem, hogy láthat eredményeket csak műtét vagy gyógyszerszedés után lehet kapni. Itt pedig egyszerűen minden nap kenni kell a melleket– és ettől megnőnek? Nehezen hittem el. De, mint ahogyan mondani szokták, nem volt mit vesztenem, ezért úgy döntöttem, hogy kockáztatok és kipróbálom.

Hogyan változtatta meg az életemet ez a készítmény, azonnal elmesélem!

A mellnövelő krém valós eredményeket biztosít!

Alaposan áttanulmányoztam a használati utasítást. A krémet naponta egyszer vagy kétszer kell felvinni, masszázst kell végezni. Néhány óra folyamán nem szabad vizezni  ))

Nos, mindent az útmutató szerint csinálta. Naponta kétszer – reggel, munkába készülve, és este – alvás előtt.

A bőröm nagyon finom lett, szinte bársonyos. Az Expert Bust mellnővelő krémnek nagyon kellemes illata van. A textúrája könnyű, gyorsan felszívódik.

Mellesleg, úgy döntöttem, hogy a férjemet nem tájékoztatom a kísérletemről. Érdekes volt számomra, hogy észre fog-e venni valamilyen változásokat))

Olyan két hét múlva saját magam elkezdtem észlelni, hogy a melleim nagyobbak lettek, mintha feszesebbekké váltak volna. De a férjem hallgatott …

Azután eltelt még két hét, és észrevettem, hogy a melltartóim kicsik rám!! Ilyen hatásra természetesen, nem számítottam))) És egy soros estén a férjem azt mondta nekem, hogy a melleim mintha megnőttek volna, nagyobbak lettek. Örömömnek nem volt határa! Ez fantasztikus, barátaim! Egy igazi kincs minden nő számára, kortól függetlenül.

Nem akartam megállni az elért eredményeken és megkérdeztem, hogy hol talált rá Tereza erre a csoda krémre. Azután megrendeltem magamnak még három csomaggal azonnal))

Az Expert Bust melnövelő krém tulajdonságai

Bizonyára érdekli Önöket, hogyan sikerül ennek a krémnek ilyen fantasztikus eredményeket biztosítani. Őszintén szólva, engem is nem kevésbé érdekelt ez a kérdés)) Nos, a titok egyszerű – természetes kivonatok és aktív anyagok tartoznak az összetételébe, amelyek teljesen veszélytelenek az egészség számára. És minden komponens végrehajtja a funkcióját:

 • Argán olaj – táplál, megtölti nedvességgel a bőrt, gyöngéden ápolja a bőrt.
 • Szőlőmag olaj – helyreállít, javítja a bőrfelület rugalmasságát.
 • Centella kivonat – hidratál, táplál, javítja a vérkeringést.

Szintén megtalálhatóak az összetételében a szervezet számára elengedhetetlen:

 • kollagén;
 • elasztin.

Emellett, a krém egy súlytalan borítást képez a bőrön, amely kiegyenesíti a bőrt.  Azaz alkalmas a megereszkedett bőr számára is, feszesíti a melleket. Ennek eredménye  – a bőr bársonyos, sima, rugalmas.

Miután tudomást szereztem az  Expert Bust készítményről,  úgy döntöttem, hogy keresek hozzászólásokat a mellnövelő krémről. És meg voltam döbbenve, hogy mennyire sok nő győződött meg a hatékonyságáról, ugyan úgy, mint én! Találtam hozzászólásokat fiatal lányoktól, akik arról álmodoznak, hogy megnagyobbítják a melleiket, és 50-en felüli hölgyektől is. Fantasztikus!

Sokkal magabiztosabb lettem, felújítottam a ruhásszekrényemet. Hiszen mostmár bátran hordhatok mély kivágású ruhákat, s közben élvezhetem a külsőmet!))

3 hozzászólás


 1. // Válasz

  Nora, nagyon jó barátnője van J érdekes volt elolvasni ezt a történetet, de úgy gondolom, hogy egy nőnek szeretnie kell önmagát bármilyen mellméret mellett! J


 2. // Válasz

  Egy hónapja használom a krémet, a melleim feszesebbek lettek, ami a méretet illeti … talán egy centiméterrel lett nagyobb…


 3. // Válasz

  Nagyon sokat hallottam éppen erről a krémről, nem tudtam rászánni magamat, hogy megrendeljem. Az Ön története feloszlatta a kételyeimet! A krém tegnap érkezett meg, a csomagolás 80 ml. A szaga valóban klassz))) várom az eredményt))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük