Szépség francia módra

816

Az a hír járja, hogy a francia nők rendelkeznek a szépség és a fiatalság megőrzésének titkaival. Itt van néhány titok, amelyet a francia hölgyektől tudtam meg.

  1. Az öregedés megelőzése. A francia nők még fiatal korukban elkezdik a komoly korellenes ápolást. Ez több előnnyel jár, amikor elérkezik az öregedés. Komolyan állnak hozzá minden lépéshez a bőrápolást illetően, kezdve a tisztító szerektől az SPF szérumig. Ahelyett, hogy megvárnák az öregedést és radikális módszerekkel kezdenének meg küzdeni ellene, minden napos procedúrákat folytatnak, amelyek lassítják és enyhítik a bőr öregedésének okait, még jóval előtte. Ha még nem végez megelőző procedúrákat a fiatalság meghosszabbítását illetően, akkor ne várjon és induljon a kozmetiaki szerekért.
  2. Ne feledkezzenek meg a nyakról és a dekoltázs zónájáról. A francia nők a nyakra és a dekoltázs zónájára az arc folytatásaként tekintenek. Ezek, a gyakran ignorált területek, az elsők között vannak kitéve a korral járó változásoknak, mivel nagyon finom fedéssel rendelkeznek, amely nem bírja ki a napsugarak és a kedvezőtlen környezeti tényezők támadásait. Ezt jegyezzék meg. Nappal vigyenek fel erre a területre SPF szereket vastag réteggel, éjszakára pedig korelleni krémet. Vásároljanak a nyak és a dekoltázs területe számára puhább és finomabb krémet, mint az arcbőr számára.
  3. Természetes kozmetika. Én a természetes bőrápolás és a természetes alapanyagokból készült kozmetikai termékek híve vagyok. A francia gyógyszertárak több száz különböző társaság által gyártott kozmetikai terméket kínálnak. A francia kozmetikai vonalak sokkal több természetes alapanyagot, növényi- és illóolajat  használnak a kozmetikumok gyártásához, mint azok a társaságok, amelyek termékeit megszoktuk használni. Emellett, az ilyen termékek sokkal finomabbak. Sok nő úgy gondolja, hogy egy termék csak akkor működik, ha nagyon habos, bizsergést vált ki, azonnal hidratál, stb. Gyakran ezt a hatást eléggé szigorú és nem aktív alapanyagok biztosítják,  amelyeket sok kozmetikai cég ad termékébe.  De ezek a szerek nem adnak semmilyen hasznot, hanem csak irritálják a bőrt. Aki legalább egyszer használt francia kozmetikumot,  észrevette a termék jó minőségét, a hatékonyságát és puhaságát.
  4. Próbálja ki az illóolajokat. A francia nők arra használják az illóolajokat, hogy hidratálják a bőr a zuhanyzás után. Sok hidratáló krém alapját a víz képezi, ily módon nagyon gyorsan elpárolognak, így a bőr száraz marad. Az olajok mélyen behatolnak és hosszabb ideig hidratálják a bőrt, mint a testápolók, Emellett az olajok gyakran kevesebb mennyiségben tartalmaznak  mesterséges alapanyagokat, mint a krémek, amelyekben emulgeálószerek és egyéb szintetikus összetevők vannak, amelyek segítenek nekik felszívódni a bőrbe.
  5. Egyen friss zöldségeket és gyümölcsöket. A franciák számára a bőr megelőző ápolásának részét a zöldségek és gyümölcsök kötelező fogyasztása képzi. Bőrünk a legnagyobb szerv, és minden amit megeszünk és megiszunk, kihat az állapotára. A friss zöldségek és feldolgozatlan élelmiszerek segítenek  bőrünknek megőrizni egészséges kinézetét. Egyen feldolgozatlan élelmiszereket, zöldségeket, gyümölcsöket, és fogyasszon legalább 2 liter vizet bőre szépségének és fiatalságának megőrzéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük