Szendvics, bor és keksz diéta – fogyj és élvezd!

1 057

Diéták, fogyás, fölös kilók — mindez annyira fárasztó. Gyakran nem vagyunk megelégedve a fölös kilóinkkal, és ez nem csak a szebbik nem képviselőire, hanem a férfiakra is vonatkozik. Az emberek oly sokszor törik a fejüket azon, hogy hogyan legyenek szebbek, vonzóbbak és szexisebbek. A legtöbb probléma a hatalmas számok miatt alakul ki a mérlegen. Ma a legszokatlanabb diétákról fogunk beszélni. Egyesek ezek közül valóban segítenek lefogyni. Egyesek pedig nem csak undorítóak, de még károsak is az egészség számára.

Tojás diéta

Ez a diéta nem csak a tojások segítségével irányul a fölös testsúllyal vívott harcra. Az étrendbe be lehet vonni minden terméket, amely magas fehérje tartalommal rendelkezik. Nem nehéz kibírni egy ilyen diétát, a szervezet gyorsan megtelik, az ember élénkséget érez és emellett le tud dobni  5 – 7 kilót két hét alatt. Természetesen, érdemes figyelembe venni, hogy a tojás diéta negatívan hat az egészségi állapotra, közte, romlik a bőr, a körmök és a haj állapota. A diéta szokatlan és jó eredményeket mutat, de az ilyen étrend kiválasztása előtt érdemes konzultálni egy orvossal, hogy elkerüljük a következményeket.

Cukorka diéta

A diéta, melynek fő komponense  a cukorka, segít hihetetlenül gyorsan ledobni néhány fölös kilót. Természetesen, most a „házi” cukorkákról lesz szó, amelyek összetételébe vitaminok, tartoznak, és melyek gyümölcsök és bogyók alapján készültek. Két heten keresztül kell egy embernek  cukorkát ennie és ki kell választania 300 gramm zsírszegény túrót, joghurtot vagy sajtot. Naponta csak korlátozatlan mennyiségű cukorkát és tejterméket kell fogyasztani.

Gyömbér diéta

A gyömbér diéta nagyon hasznos megelőzési célból, pozitívan hat az immunrendszerre, megtisztítja a szervezetet, kivezet minden toxikus anyagot. Ahhoz, hogy le tudjunk fogyni a gyömbér diéta segítségével, érdemes hozzáadni a gyökeret gyakorlatilag minden ételhez. Például, gyömbér olajjal kell megöntözni a salátát, a teát gyömbérrel kell fogyasztani (fontos, naponta 3-szor), a gyökeret fűszerként kell használni minden ételhez. Ha sok kilót akar ledobni, zárja ki étrednjéből az édességeket, a zsíros és sült ételeket.

Szendvics- diéta

Ez a diéta nagyon népszerű a spanyol nők körében. A diéta lényege abban rejlik, hogy minden egyes ételfogyasztást csak szendvicsekre kell lecserélni. Reggelire, ebédre és vacsorára teljes kiörlésű kenyérből készült szendvicseket lehet fogyasztani, azonban a töltelék a legkülönfélébb lehet – hús, zöldségek, hagyma. Természetesen, ezzel a diétával le lehet fogyni, ha kontrolláljuk az ételfogyasztásunkat és aktív életet folytatunk.

Gyermek diéta

A gyermek diéta nagyon egyszerű és lehetővé teszi, hogy ne csak megszabaduljunk a fölös kilóktól, hanem levegyük a megterhelést a gyomor-bél traktusról. A gyermek diétán érdemes pépes zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani, valamint puha kásákat és zsírszegény termékeket. Azonban nem érdemes túlzásba vinni a gyermek kásák fogyasztását, mivel ennek a terméknek a túlzott fogyasztása fordított hatást fog biztosítani.

Diéta állat eledellel

Ezt a nem megszokott diétát az állat eledellel Adam Scott amerikai színész találta ki. Ő azt állítja, hogy ezzel a diétával le lehet dobni néhány kilót, és mindig jó formában lehet lenni. Emellett nincs szükség az ételek főzősére vagy arra, hogy pénzt költsünk az éttermekben. A nagy spórolás mellett, Adam állítja, hogy az eledel nagyon laktató és hasznos, nagyon sok vitamint és hasznos ásványt tartalmaz.

Bor diéta

Nem fogják elhinni, de  250 gramm száraz, természetes  vörös bor naponta nem csak „könnyebbé”, hanem egészségesebbé is fogja Önöket tenni.  Reggelire alacsony kalória tartalmú ételeket kell enni, például, egy pohár joghurtot, egy tojást vagy egy szelet sajtot. Ebédre jobb készíteni egy zöldség salátát zsírszegény húsdarabokkal, amelyek gőzön készültek. Vacsorára érdemes elfogyasztani néhány darab kemény sajtdarabkát és meginni egy pohárka száraz vörös bort  (250 gramm). Fontos, hogy a bor természetes legyen, káros adalékok, színezőanaygok és tartósítószerek nélkül.

Diétás szájfény

Az amerikai tudósok kitaláltak egy nagyon szokatlan szájrúzst, pontosabban szájfényt, amely segít ledobni néhány fölös kilót. A működési elv a szájfényben található speciális kémiai adalékokban rejlik, amelyek képesek blokkolni az éhség vágyat. Ez az ötlet akkor jelent meg, amikor a nők abbahagyták a rúzs letörlését a szájukról az evés előtt szalvétával, ezért nyalogatták az evés közben. A diétás szájfény képes megszabadítani az nagy éhségérzettől és jelentősen csökkenti a számokat a mérlegen.

Csodálatos keksz

A «csodálatos keksz» diéta arra alapszik, hogy csak egyetlen keksz fajtát szabad fogyasztani, amelyet Senford Sigal dolgozott ki. A táplálkozás szakértő állítja, hogy a nap folyamán el kell fogyasztani 6 finom édes kekszet, és a súly csökkenni fog. Más szakemberek készek vitatkozni a hatásos diétával,hiszen gyakorlatilag az éhezéshez hasonlítják. A szervezet teljesen korlátozva van vitaminokkal, ásványokkal, ezért zavarok léphetnek fel ettől a diétától már a első napokban.  A kalóriák, amelyeket az ember fogyaszt naponta, nem haladják meg az 1200-at, ezért erős fáradság és gyengeség merülhet fel.

Villás diéta Franciaországból

A villás diéta nagyon népszerű Európában a híres emberek körében. Ehhez a diétához nincs szükség nagyobb kiadásokra, nem kell nagy erőfeszítéseket végezni. Elég mindössze venni egy villát és azt enni, amit rá lehet szúrni. Ily módon az ember étrednjéből kiszorulnak például a levesek. A diéta nagyon szigorú és nagy  mentális felkészülést és fizikai egészséget igényel.

A lapos has titka .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük