Ravaszságok, melyek csábítóbbá teszik ajkaidat

814

Nincs határa a női vonzerő és báj erejének, ezért ez alkalommal megosztunk Önökkel néhány módszert arzenáljukból, melyek minimális erőfeszítések mellett segítenek a leghihetetlenebb benyomást kelteni.

 1. Készítsen kontúrt a ceruzával, amely kissé ki fog térni ajkai természetes kontúrjából, a kapott formát pedig töltse ki rúzzsal.
 2. A szájfény használatakor figyeljen oda felvitelének irányára. Ennek a középső résztől a sarkak felé kell mennie. Ez kiegészítő ragyogást és dús hatást kölcsönöz az ajaknak.
 3. Az ajkakat érdemes rendszeresen kezelni bőrdarírral vagy fogkefével, hogy ne veszítsenek puhaságukból és gyöngédségükből.
 4. A rúzs előtt ajakbalzsamot ajánlatos használni.
 5. Ha úgy gondolja, hogy a rúzs felvitele túlságosan erős lesz, akkor először vigyen fel csak egy vékonyka réteget, és csak utána kenje szét a rúzs az egész felületen az érkezési elv alapján.
 6. Ahhoz, hogy az ajkak még dúsabbak legyenek az első réteget érdemes sötétebben, a következőt pedig világosabban felvinni. Ezt követően el kell satírozni és szájfényt kell hozzá adni.
 7. A matt árnyalatú ajkakat a színtelen púder segítségével lehet elérni, amelyet a rúzs felvitele előtt egy percen keresztül az ajkakon kell hagyni.
 8. Hogy ne tévedjen a ajakceruza árnyalatával, érdemes a rúzzsal együött vásárolni.
 9. Sokkal egyszerűbb egyenes vonalat húzni a ceruzával, ha a használat előtt a végét szándékosan eltompítja egy szalvéta vagy egy vatta lemez segítségével.
 10. A ceruzák unalmas árnyalatait össze lehet keverni és így új színt lehet kapni.
 11. Az Ombre technika segítségével, satírozza el a felvitt rúzs sötét részét a sarkok irányába. A világos részhez történő átmenetnek sokkal puhábbnak kell lennie.
 12. A természetes vékony ajkak dúsabbnak fognak tűnni, ha a szájfényt nagyrészben a középső területre fogja felvinni.
 13. A természetes szájfényhez érdemes felvinni egy vékony réteg púdert a középső területre.
 14. A szájfény nem megy tönkre, ha a tetejére felviszünk egy vékony réteg átlátszó púdert, amelyet ezután felitatunk egy szalvétával vagy vatta lemezzel.
 15. Ha a teljes make-up nem követeli meg a sötét árnyalatú rúzst, akkor érdemes lemondani róla, mivel ez csökkenti vizuálisan az ajkak dússágát.

A rúzs felvitelekor ne feledd, hogy a  természetesség a sminkben nagyon fontos és  mindig jól néz ki

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük