Öt titok a karcsú alakhoz

632

 

single-dating-1024x640

Fontos esemény vagy rendezvény előtt áll? Ha szeretne beleférni kis fekete ruhájába, de csak néhány napja van rá, hogy a legjobb formában legyen ismerni kell egyes bölcs tanácsokat arról, hogy lehet ez gyorsan megtenni.

A valóság olyan, hogy a legjobb fogyási módszerek ingerültséghez, haspuffadáshoz vezetnek, és végeredményként ellenkező hatást ér el. Megéri? Valószínűleg, nem. Tehát, nézzük azt az öt kis titkot, amely valóban működni fog, hogy Ön beleférjen kedvenc ruhájába, és fantasztikusan, magabiztosan érezze magát az egész nap folyamán.

1 titok: A szervezet megtisztítása

A szervezet megtisztítása segít Önnek abban, hogy könnyedséget érezzen egész testében,  csökkentse a haspuffadást, megszabadítsa a fölösleges folyadéktól a szervezetben, és elhárítsa a székrekedéseket, s ezzel Ön ledobja a fölösleges kilókat és frissnek és ragyogónak fogja magát érezni.  De legyen óvatos!  Csak azokat a termékeket fogyassza, amelyektől később nem lesz rosszul.

Ahhoz, hogy a termékek a lehető leghosszabb ideig frissek maradjanak, biztosítsa a megfelelő megőrzésüket. Ha valamilyen fajta üzemzavarokat észlelt hűtőjének működésében, ne hagyja figyelmen kívül.

 2 titok: Távolítsa el étrendjéből a a szénhidrátokat

Mindig igyekeznie kell kerülni a a feldolgozott élelmiszerek, mint például a fehér liszt, cukor, és semmi sült. Ezeket a szabályokat szigorúan be kell tartani 5 nap folyamán, hogy formába hozza magát a meghatározott időre. Szintén igyekezzen kerülni a fehér kenyér, krekkerek és kekszek fogyasztását. Fogyasszon teljes kiőrlésű termékeket és minél több zöldséget és gyümölcsöt, és nagyon hamar tapasztalni fogja a fantasztikus eredményt.

3 titok: Viseljen karcsúsító fehérneműt

Ha nincs ideje, hogy lefogyjon a kijelölt eseményig, akkor segít Önnek a karcsúsító fehérnemű. Számos fehérnemű gyártó kezdett el karcsúsító fehérneműket gyártani  (rövidnadrág, harisnya, stb.). Az ilyen ruhának köszönhetően alakja karcsú és kecses lesz.

4 titok: Igyon több vizet

Naponta hat-nyolc pohárral kell meginni. A víz kimossa a felesleges nátriumot a szervezetből és széppé teszi bőrét.

5 titok: Hallgassa meg édesanyját

Mit mondott éveken át édesanyja? «Húzd ki magad!» Na, most itt az ideje, hogy megfogadja a tanácsát. Amikor egyenesen tartja a hátát, a csigolyák kiegyenesednek,  álla felemelkedik és azonnal magasabbnak, karcsúbbnak és jelentősen magabiztosabbnak tűnik.

Igyekezzen megszoktatni magát, hogy egyenesen tartsa a hátát, ne görnyedjen a számítógép előtt több órán keresztül. A szép testtartás eleganciát kölcsönöz a testnek.

Most ismeri az öt nap alatti fogyás öt titkát. Bár egyeseket alkalmazhat mindennapos életében, nem csupán egy fontos esemény előtt.

Ahhoz, hogy a termékek a lehető leghosszabb ideig frissek maradjanak, biztosítsa a megfelelő megőrzésüket. Ha valamilyen fajta üzemzavarokat észlelt hűtőjének működésében, ne hagyja figyelmen kívül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük