Öt tipp a szexis dekoltázshoz

938

Öt tipp a szexis dekoltázshoz

Melleinek szépsége Öntől függ. Attól függetlenül, hogy szereti-e a mély dekoltázsokat, vagy inkább a szerényebb kivágásokat részesíti előnyben, létezik néhány trükk, amely segít megőrizni melleit szépeknek és egészségeseknek. A következőket javasolt csinálni:

  1. Ki kell választani a megfelelő melltartót. A legegyszerűbb mód, amelynek segítségével szép dekoltázst lehet elérni – a megfelelő melltartó kiválasztása. A nők körülbelül 80%-a rossz kosárméretű melltartót visel. Amit sikerül kiválasztania a megfelelő kosárméretű melltartót, észre fogja venni, hogy mellei sokkal vonzóbban néznek ki, és emellett megőrzi egészségüket is. Ha a melltartó túlságosan kicsi, nyomást gyakorol az emlőszövetekre, ha pedig túlságosan nagy, akkor a melltartó nem tudja megtartani kellő módon melleit, ami a rugalmasság idő előtti elvesztéséhez vezet.
  2. Öltözet, amely előnyösen kihangsúlyozza melleit. A kis mell sokkal nagyobbnak fog tűnni egy toppban, amelynek pántjai a nyakban kötődnek össze, vagy érnek véget. A fűzők szintén segítenek megfelelő kivilágításba helyezni  melleit, de legyen óvatos,nem szabad hogy túlságosan szorosak legyenek. Szemmellátható, hogy a nagyobb mellek több választási lehetőséget adnak a szebbik nem képviselőinek.
  3. Gyakorlatok a mellek számára. A gyakorlatok nem csak a mellek külső rugalmasságához szükségesek, hanem az egészségéhez is. És mivel a mellek főként zsírból épülnek fel, az intenzív gyakorlatok csökkenthetik a mellizmok méreteit,  következményképpen pedig a mellbőséget is, ezért a kézi gyakorlatokat érdemes két kilogrammnál nem nehezebb súlyokkal végezni.
  4. Mondjon nemet a forró zuhanynak! A forró víz szépsége ellensége, sok vonatkozásban: a száraz bőr számára túlságosan elősegíti  a ráncok megjelenését, fontos tényezőként szolgál a megpattant hajszálerek megjelenésében és rontja a bőr külső kinézetét. És amikor a mellről van szó, a forróvízes fürdők  csökkentik a bőr elasztikusságát, ami elősegíti a rugalmasság elvesztését.
  5. A bőr hidratálása. Mint arról korábban már beszéltünk, a mellek főként zsírból épülnek fel, a bőr pedig az, ami támogatja őket, ezért, ha a bőr hidratált és rugalmas lesz, olyanok lesznek mellei is.  Minden zuhanyzás után masszírozza meg óvatosan melleit testápolóval. Ha a természetes kozmetikai szereket részesíti előnyben, akkor végezhet masszázst a nedves bőrre oliva olajjal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük