Ön tudta, hogy az arthritis melyik kezelése leghatékonyabb?

1 312

Ön tudta, hogy az arthritis melyik kezelése leghatékonyabb?

Jó napot kívánok, kedves hölgyek! Szeretném elmesélni Önöknek azt, hogyan kerültem szembe az arthritissel, és mit kell tenni ahhoz, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljunk az ilyen nemű egészségügy problémától.

Először mesélek magamról. 45 éves vagyok, analitikusként dolgozom országunk egyik nagy bankjában.  Szolgálatomból adódóan egész munkaidőmet az irodai asztal mögött kell töltenem, azaz a nap folyamán nagyon keveset mozgok. Csak annyit, hogy kimegyek ebédelni, vagy átmegyek a szomszédos osztályra egy megbeszélésre. Az ilyen mozgásszegény életmód eredményeként egy teljes sor egészségügyi problémával kellett szembesülnöm. Az egyik legjelentősebb az ízületek megbetegedése lett..

Az első vészharangok még néhány évvel ezelőtt voltak, azonban, mint elfoglalt ember, nem tudtam megengedni magamnak, hogy kiessek a munkából és a teljes érétkű kezeléssel foglalkozzak – procedúrákra járjak, aktívan sportoljak, szigorú diétát tartsak be. Sajnos, a vágy, hogy mindent érkezzek, egy rossz játékot játszott el velem.

És nagyon hamar az  osteochondrosis kezelése egysezrűen szükségessé vált a számomra.

Foglalkozni a problémáim okainak kiderítésével nem volt sem erőm, sem pedig kívánságom, ezért egyszerűen elmentem  gyógyszertárba, vettem magamnak tablettákat és elkezdtem őket szedni. A mellékhatásokon kívül semmi más nem értem el velük. Sajnos, már nem emlékszem a nevükre,  máskülönben, megosztanám Önökkel.

Ezért mégiscsak találtam időt és elmentem az orvoshoz. Elkeserített, tájékoztatva, hogy gyulladásom van az ízületek hártyáiban, ami tovább terjedt és már elérte a porcokat.

A doktor elmagyarázta nekem, hogy az ízületi porcok elvékonyodtak. És még azzal is fenyegetett, hogy ha azonnal nem teszek intézkedéseket, akkor az ízületeim eldoformálódhatnak. Ez nem tudtam megengedni magamnak! A térdfájdalmak kezeléséhez azt tanácsolták, hogy használjak egy speciális gyógykenőcsöt, természetes kivonatok alapján.  Ennek a készítménynek a nevét már megjegyeztem – Osteoren. Ezért nagy örömmel és lelkesedéssel nevezem meg Önöknek. Ez a készítmény megtetszett nekem, már néhány alkalmazás után lenyűgöző eredményeket mutatott. Tehát, ha belefáradtak a megpirosodásokba, a rossz mozgásba, és természetesen, a borzasztó éjszakai fájdalmakba, akkor olvassák tovább!

Fontos tények az arthritis kezeléséről

Mint ahogy azt már mondtam, a betegséget semmi képpen sem szabad elhanyagolni. Meggyőződve erről a saját tapasztalatomon, szeretném az Önök tudtára is eljuttatni. Hiszen a női szépség – első sorban az egészség. Egyetértenek velem?

Ami a krémet illeti, már mondom is.

Az Osteorent arthritis kezeléséhez írják fel, helyi terápia minőségében. Ez a variáció tűnik nekem optimálisnak, mivel csak az érintett területeket érinti, gyorsan hat és azonnali eredményt biztosít.

A készítmény összetételébe a következő növényi kivonatok tartoznak:

 • Aloe vera – itt nem lehet túlzásba esni, egyedülállónak nevezve meg ezt a növényt. Funkciója a krém összetételében – enyhíteni a gyulladást, hidratálni, táplálni a szöveteket.
 • Ördög karom – általában, az orvostudományban ennek a növénynek a gyökerét használják. Őszintén szólva, korábban nem találkoztam vele, de amikor eljött az ízületek kezelésének az ideje, sok újat tudtam meg a magam számára.  Ennek az öszetevőnek a tulajdonságai – csökkenteni a duzzadást, megkönnyíteni az ízületek mozgását.
 • Hólyagmoszat kivonat – egyszerűbben mondva ezek tengeri moszatok. Függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik az életben, bizonyára hallottak csodálatos gyógyító tulajdonságaikról. A jód, poliszacharidok és egyéb biológiailag aktív anyagok nagy segítséget nyújtanak a károsodott szövetek helyreállításában.
 • Körömvirág – begyógyítja, táplálja a szöveteket, gyorsítja a regenerációjukat.
 • Kamilla – baktericid tulajdonságokkal rendelkezik, megállítja a gyulladásos folyamatot, javítja a vérkeringést, megnyugtat.

Ezen kivonatok mellett az Osteorenban van mezei  zsurló és sok más természetes összetevő.

Az Osteoren – lenyűgöző és biztonságos készítmény!

Ön tudta, hogy az arthritis melyik kezelése leghatékonyabb?Úgy gondolom, hogy a csontfájdalmak kezeléséhez a természetes kenőcsöknek nincs alternatívája. Közvetlenül a gyulladás fészkére hatva ezek a készítmények szinte azonnali hatást biztosítanak.

Személyesen én a kurzus második-harmadik napján észleltem a javulást. Azonban nem érdemes abbahagyni a krém használatát ilyen rövid idő után. Mindig be kell fejezni az elkezdettet,  ezért mindent úgy csináltam, ahogy az orvos mondta. Egy hónap múlva eltűnt a fájdalom, a duzzadás teljesen alábbhagyott, az éjszakai fájdalmak pedig nem gyötörtek többé.

A fájó helyek masszírozása mellett, azt tanácsolnám, hogy párhuzamosan tartsanak be még néhány egszerű szabályt:

 • Találjanak időt a sportolásra (úszás, biciklizés, akár a banális reggeli torna is jó lesz)).
 • Kerülni kell a jelentős fizikai megterheléseket (főként a nőknek))).
 • Erősíteni kell a hátat, ügyelni arra, hogy egyenes legyen.
 • A munkanap során kisebb bemelegítéseket kell végezni (nekem mindegy, hogy mit gondolnak a kollégák, az egészségem fontosabb).
 • Be kell vonni az étrendbe a sárgarépát, a citrus-féléket, a halat, több vizet kell inni, korlátozni kell az édesség és az alkohol fogyasztást.

Mint látják, az arthritis kezelésével és megelőzésével foglalkozva, kiválóan változatosabbá lehet tenni az életet, gazdagabbá, teljesebbé, izgalmasabbá.

Remélem, hogy a javaslataim segíteni fognak! Jó egészséget kívánok Önöknek, kedves hölgyek!

7 hozzászólás


 1. // Válasz

  Köszönet a jó javaslatokért. Minden képpen élek a tanáccsal. Én 30 éves vagyok, az arthritis örökletes nálam, az utóbbi néhány évben szenvedek a betegségtől. Most megpróbálom megrendelni a krémet. Remélem, jó lesz nekem.


 2. // Válasz

  Aki már vásárolta a krémet, meg tudja mondani, hogy milyen az űrtartalma? A szaga nem erős?


  1. // Válasz

   nahát, még a csomagolás is klassz, én meg azt hittem ,hogy egy kis tubus)) köszönöm)


 3. // Válasz

  Két hete használom, de nincs hatás, bár mindent az útmutató szerint csinálok – bekentem, bedörzsöltem ,lemostam…


  1. // Válasz

   Ezt most komolyan mondja? Nem szabad lemosni azonnal! Legalább egy órát kell várni! Hát hogy is hathat, ha azonnal lemossa vízzel?? Én alvás előtt kenem, reggel élénken kelek fel, semmi sem fáj!


   1. // Válasz

    hű, tényleg, valahogy nem gondoltam bele. Köszönöm a választ! Szintén felkentem éjszakára – így már látható az eredmény. Klassz))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük