Nőiesség farmerban, vagy miként találjuk meg az igazi nőiességünket

905

A cikkből megtudja: miben rejlik az igazi nőiesség. Egy nő a gyengesége, a ruhája, a megjelenése vagy az energiája miatt vonzó? Nőiesnek lehet-e leni famernadrágban és tornacipőben?

A nőiesség kérdése – az egyik legvitatottabb és legnépszerűbb kérdés. Azt mondanám, hogy még „divatos” is a nagyvárosok lakosai körében. Mindannyian a „nőiesség” láthatatlan ideáljára törekszünk, amelyet megszerezve az életünk mindörökre megváltozik – legalábbis így tűnik nekünk.

Itt felmerül a kérdés: nőiesség — ilyen is? Hogyan értsem meg, hogy elértem a tökéletességet?

A nőiesség – gyöngeség?

A modern társadalom a következő választ adja: az nőies, akinek kinyitják az ajtót, kezet nyújtanak, viszik a bőröndjét, ő azonban nem emel fel semmi nehezet a női retiküljén kívül. Az egyik oldalról — ez így helyes. A másik oldalról azonban, úgy jön ki, hogy a nőiesség egyenesen a gyöngeséggel asszociálódik. És ennek alátámasztásaként mindenhonnan azt halljuk: légy gyönge, hagyd a férfinak, hogy ő legyen az erős és akkor boldog leszel.

Gyöngének lenni nem rossz dolog, főként ha mindent felemelnek, kinyitnak és eltesznek helyetted. De itt eszünkbe jutnak azok a pillanatok, amikor egy nőnek fizikailag erősnek kell lennie. Ez a terhesség, főként a harmadik trimeszter, a szülés, a gyermek ápolása és gondozása.

Itt jó volna még megemlíteni azoknak a nőknek a lélekerejét, akik megváltoztatják a történelmet. És minél jobban elmerülünk ebben a kérdésben, annál jobban érthetővé válik a számunkra, hogy egy nőnek erősnek kell lennie, nagyon erősnek.

Ahhoz, hogy meg tudja védeni a határait, a gyermekeit, össze tudja tartani az energiájával a családját. Egyszerűen létezik két erő variáció, a férfi és a női. A nő női-módra erős, a férfi – férfi-módra. Mindenki erős a saját területén, nem kell átlépni a máséra.

Most érthetővé válik, hogy az igazi nőiesség nem a gyöngeségben rejlik. De akkor miben is?

A nőiességaz öltözék?

Ahhoz, hogy választ kapjunk erre, forduljunk a nőiesség atribútumaihoz, amelyek kardinálisan megkülönböztetnek minket a férfiaktól, ezek:

  • szoknya, ruha,
  • magas sarkú cipők,
  • karkötők, fülbevalók,
  • élénk színű körömlakk,
  • csipkés alsóneműk, fűzők, harisnyák,
  • és így tovább.

Mindezek valóban nőiesek. Hiszen a férfiak nem viselnek magas sarkú cipőket és fűzűket sem. Ezért vonzzák őket annyira ezek a kiegészítők: ismeretlenek, még nem tanulmányozottak, 100% -ban nőiek. Ahhoz a világhoz tartoznak, amelybe a férfi nem lép be, a titkok világába és a nők titkaiba. Ezért mindig csábítóak és elérhetetlenek lesznek a számukra. Ezért ezekben egy nő egy szempillantás alatt  titokzatossá és kívánatossá válik.

A nőiesség- megjelenés?

Milyen más külső atribútumok különböztetik meg a nőket a férfiaktól:

  • hangsúly a derékon,
  • hosszú haj,
  • smink,
  • dekoltázs területe.

Ez az, amit ki lehet hangsúlyozni, és ez az, mai mindig a férfiak figyelmének központjában lesz.

Azt mondhatják erre: «ezt nem igazságos használni», «ez felületes dolog, én pedig azt szeretném, ha azért választana engemet, mert nagyon érdekes személyiségnek tart». Egyet értek Önökkel, a belső értékek sokkal fontosabbak, mint a külső. A külső akcentusok a figyelem felkeltésére szolgálnak. Ezeket alkalmazva, egy nő mintha csak azt mondaná: itt vagyok, nyitott vagyok a társalgásra, megteheted az első lépést.

A «külső atribútumokra» azért van szükség, hogy egy férfi meglássa a nőt. A nő, mellesleg, szintén akkor kezd meg „látni” a férfit, amikor  felfigyel a széles vállaira, a rövid frizurájára, a hirtelen mozdulataira.

A fent felsorolt atribútumokat „nőieseknek” vagy „férfiasoknak” lehet nevezni. De, természetesen, az igazi nőiesség vagy férfiasság nem a külső atribútumokra alapul. És nem is a külső megnyilvánulásokra, olyanokra, mint a mozdulatok, gesztikuláció, a hang.

A nőiesség — energia

Az igazi nőiesség  – belső energia. Amikor egy nő láthatatlan fluidokat bocsát ki, olyan, mintha fényt bocsátana ki. Egy ilyen nő mellett ott akar lenni a férfi, ott akar lenni a fantasztikus mezején, élvezni akarja az energiáját. Ilyenkor a férfiak egy helyre röpülnek össze, mint a lepkék. Végtére is, egy férfi, ugyan úgy, mint bármilyen más lény a bolygón, a fény,a meleg ,az energia forrásaihoz igyekszik.

Az igazi nőiességet nem kell „kidolgozni”, ez már Önökkel van, Önökben. Igaz, előfordul, hogy be van dobálva a nem kellő lomok hegyeivel, olyanokkal mint a  gondok, felelősség, körülmények.

A jó hír az, hogy mindannyian felidézhetjük az igazi nőiességünket, egyesülhetünk vele.

A nőiesség — egy állapot

Az igazi nőiesség — egy állapot. A női energiában való jelenlét állapota. Amikor egy nőnek ragyognak a szemei, amikor kontaktusban van saját magával, amikor hallgatja a kívánságait és az első helyre helyezi őket. Amikor egy nő tud abban élni, ami van és nem várja, hogy megjelenik egy férfi és megváltoztatja az életét.

Az igazi nőiesség akkor ébred fel egy nőben, amikor az megtanul örülni a pillanatoknak, élvezni azokat, amikor képes élvezetet kapni a MAGA SZÁMÁRA. Ezt pedig meg lehet tenni smink nélkül, lapos sarkú cipőben és akár farmernadrágban is!

Te nőiesnek tartod magadat?

Betöltés ... Betöltés ...

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük