Nem törpe, hanem Hüvelykné – trükkök, hogy magasabbnak tűnjünk

1 750

Nagyon gyakran előfordul, hogy az alacsony növésű lányok kicsit magasabbnak akarnak lenni. Képesek bármilyen kísérletre, csak hogy elérjék a kívánt eredményt. Valójában itt nincs szükség semmilyen varázslatra, mivel ezt a kívánságot nagyon egyszerű valóra váltani. Hogyan nézzünk ki magasabbnak? Létezik néhány szabály, amelyeket betartva, hozzá lehet adni néhány hőn áhított centimétert a magasságunknak. Tehát, mit is kell tenni:

Kerülni a nem megfelelő cipőket
Az a lábbeli, amelyik takarja a lábfej elülső részét, vizuálisan rövidebbé teszi a sziluettet és ezzel centimétereket veszítesz. Sokkal szebben és hosszabbnak néznek ki a lábak egy csónakcipőben. Ezt a lábbelit mindig is a klasszikus női ruhás szekrény darabjának tartották, amely kiválóan kombinálható bármilyen ruhadarabbal. És ha cipő színe mondjuk a divatos  nude, akkor könnyedén leszel a legdivatosabb és a legszebb.

Helyesen helyezd ki a hangsúlyokat
Hogy maximálisan hosszabbá tedd a sziluettedet, meg kell tanulni helyesen vonzani a figyelmet a tested felső részére.  Ez a lépés lehetővé teszi, hogy kicsit magasabbnak tűnj mások szemében. Ezzel a feladattal kiválóan megbírkóznak a kivágások, egy szép dekoltázs vagy egy élénk színű rúzs.

Válassz megfelleő táskát

 Az alacsony lányoknak javasolt lakonikus kiegészítőket választani, amelyek harmonikusabban fognak illeni a finom megjelenéshez. A nagy táskák a miniatűr alak hátterében vonzani fogják a nem kívánt figyelmet.

Kiválasztani a megfelelő hajhosszat

Nem furcsa, de kiderült, hogy a hosszú szétengedett haj vizuálisan csökkentheti a magasságot. Ezért jobb szépen befésülni a hosszú hajat, hogy ilyen módon demonstrálni lehessen a környezetnek a vállaid és a nyakad szépségét.

Válassz divatos nadrágot

 

A legjobb választás a nadrágok terén a rövidített divatos skinni.  A széles rövidebb nadrágok közel sem mindenkinek illenek, ezért jobb nem kísérletezni velük.

Követve ezeket az egyszerű szabályokat néhány centivel magasabbnak tűnhetünk. És természetesen nem szabad megfeledkezni a fő női ravaszságról,  a magas sarkú ciőkről. Ezek szexisebbé és magabiztosabbá fognak tenni téged. Minden szép és ápolt nő és lány  vonzza a férfiak figyelmét  magasságától függetlenül.

A magas sarkú és a szúk nadrág vizuálisan karcsúbbá tesz. Mi tudjuk, hogyan lehet kinyújtani a szűk farmernadrágot  és 100%-an nézni ki .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük