Ne kövesd el ezeket a hibákat, és örökre a tiéd lesz

718

Minden ember hajlams ugyan abba a gödörbe esni. Néha, többször kell zúzódást szerezni ahhoz, hogy elbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat szerezzünk. Nem kerülik el a végzetes kalandokat  a szépséges hölgyek sem. A nő hibái – az ő személyes hibái, csakis őneki kell kijavítania. Azonban a pszichológusok észrevették, hogy a hölgyek többsége pszichológiai téren hasonlít egymásra és  hasonló hibákat követ el. Íme a hölgyek 5 legelterjedtebb hibája.

Állandó kioktatás

A szebbik nem képviselői születésüktől fogva rendelkeznek az anyai ösztönökkel. A nőknek ne adj enni, hadd hogy kioktassanak. Azonban az esetek többségében ezek a kioktatgatások teljesen haszontalanok. A nők hajlamosak eltúlozni az eseményeket:  a férj mindössze csak elfelejtett kenyeret venni, és már érik is a hatalmas veszekedés. Minden esetben úgy tűnik a hölgyeknek, hogy  mindenttudóak. «Hagyd, én majd megmutatom hogy kell!» — a szépségek egyki kedvenc kifejezése. Felismeri benne feleségét? Valakinek sűrgősen el kell kezdenie megszeliditeni a nyugtalan természetet.

Szépség – csak hat látják

Vegyük példaként  a muzulmán nőket. Kizárólag burkában jelennek meg a közösségekben. A szépséget nyitott arccal és fejfedő nélkül csak a törvényes férje láthatja. A kedvesük számára a hölgyek szépítkeznek, társaságban azonban igyekeznek szerények lenni. Ha visszatérünk más országok valóságaiba, a helyzet épp ellenkező lesz. A hölgyek nem egy órán keresztül készülnek munkába, sétálni, vagy egy összejövetelre a barátikkal, sminkeli magukat és frizurát csinálnak, alaposan kiválasztják az öltözéket. Otthon pedig a szépség megengedheti magának, hogy ellazuljon, fürdőköntösben járjon és egy pakolással az arcán. És amikor otthon a férj… nem csoda, hogy a világban ennyire ki van élezve a válások kérdése.

Loading...

Egyoldalú prioritások

A ifjúság vége felé a nőknél elkezdődik az életfontosságú döntések meghozatalának időszaka. Ebben a pillanatban a fiatal személynek meg kell határoznia, hogy milyen jővőt lát magának. A szebbik nem képviselőinek fő problémája – kategórikus választás. Egy nő sorsa összetett, mivel kombinálnia kell magában néhány szerepet egyszerre – anya, feleség és üzletasszony. Egyes hölgyek nem értik ezt, és annál a variációnál maradnak, amelyik előnyösebbnek tűnik a számukra.

Az a nő, amelyik úgy dönt, hogy háziasszony lesz és a családjának szenteli az életét, megfosztja magát az önmegvalósítás lehetőségétől.  A gyermekek felnőnek, a férjek elmerülnek a munkájukban, és a családi fészek egykor boldog őrzője egyedül marad, teljesen elkeseredve. Most a másik helyzet: a hölgy úgy dönt, hogy a karrierjének szenteli az életét. Az elején minden kitűnőnek tűnik. Pénzt keres, szaktudása nő, új lehetőségek nyílnak előtte. Néhány évtized múlva a nő körbenéz és rájön, hogy egyedül van.  A barátnői férjhez mentek, egykori szeretői is családot alapítottak. Mint látják, mindkét variációban a finálé egyformán siralmas.

Gyermekes szeszélyek a kapcsolatban

Az ifjú korban kezdett romantikus kapcsolatok mindig gyökeresen eltérnek a felnőttek románcitól és azokétól, akik átmentek már az emberek értékeinek átértékelésén. Sajnos, nem minden hölgy érti ezt. Sok nő, korától függetlenül, folytatja a serdülő kori játszadozásokat, ok nélkül haragudva párjára, hatalmas veszekedéseket csapva és állandóan csak utalgatva.  Figyelve a kedves hölgy viselkedését, a férfi  elképed. Általában, az ilyen nem illő viselkedés a nő részéről a romantikus kapcsolat megszakításához vezet. Elveszítve soros partnerjét, egy nő elkezd gondolkozni saját hibáin, fokozatosan elérve a belső előrehaladást.

Nem tudják támogatni a partnerüket

Megszokott, hogy a szebbik nem képviselőit kicsit materialista lényeknek tartják. Szolid, jól kereső párt keresnek, hogy ne szenvedjenek hiányt semmiben. Valójában, a vélemény nem teljesen korrekten van megfogalmazva.  A nők kényelmet keresnek egy férfiban, lehetőséget, hogy meg legyenek védve és támogatásra vágynak. Innen alakul ki a szép hölgyek soros hibája. Hibáztatva a partnert valamennyi bűn elkövetésében, a nők eljutnak ahhoz a gondolathoz, hogy ő – nem az az egyetlen. Mondjuk, hogy keveset keres, nincs perspektívája, és az eszével sem ragyog. Most pedig itt van egy hatalmas tény: egy férfi elérhet bármit, ha egy megfelelő nő van mellette.  Egy nőtől maximális támogatásra van szükség, és hitre a partnerében. Ha minden nap azt fogja ismételgetni párjának, hogy egy senki, akkor nem fog csoda történni. Tanulj meg független  lenni egy férfitől erkölcsi és anyagi téren is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.