Ne halogassa a visszér kezelését!

1 020

A női sor összetett és sokoldalú. És van egy csomó kérdés, az egészséggel kapcsolatos, ami épp a nőkre jellemző. A terhesség időszaka  – fontos szakasz mindannyiunk életében. Sajnos, ebben az időszakban különböző betegségek alakulhatnak ki a hormonális háttér változása miatt.

A méh növekedése során nő a nyomás a hasüregre. Ennek eredménye – a vér áramlása a vénákban az alsó végtagokba nehezebbé válik. Ezért a terhesség időszakát érdemes külön kiemelni, mint a visszér okozóját.

Hogyan kezelhető a visszér? Ez a kérdés napjainkban nagyon sok nőt érdekel. Úgy történt, hogy a második gyermekem kihordásakor, én is szembesültem ezzel a problémával. Ma szeretném elmesélni az érzéseimet, és azt, hogy hogyan sikerült gyorsan helyre állnom.

A negyedik hónapban voltam ,amikor este észrevettem ,hogy beduzzadtak a lábaim, éjszaka még görcsöltek is.

Őszintén szólva, különböző módszereket kipróbáltam a  visszér kezelésére. De semmi sem segített.

Végül a nehézség érzés a lábaimban annyira elkezdett idegesíteni, hogy durva lettem a férjemhez. Értette, hogy ezek a hormonok, de mégis nehéz volt tűrni negatív kirobbanásaimat. Emellett, a negatív hangulat nem a legjobb módon hat a magzatra – ez mindenkinek érthető. Nagyon aggódtam a feszült helyzet miatt otthon.

Szerencsére, mégis csak sikerült megoldani a problémát.

Jó és minőségi visszér elleni krémet tanácsolok

A legegyszerűbb módja a visszér gyors kezelésének – helyi hatásúő speciális krémeket használni.

A férjem egyszer hazahozott egy tubust –  visszér elleni krémet. Szerinte, ennek segítenie kellett volna megoldani a problémámat. A készítmény fő rendeltetései közül a következő funkciókat lehet kiemelni:

 • A vérerek és vérfalak erősítése.
 • A lábfájdalmak megszüntetése (a gyulladás csökkentésének és a duzzadás elhárításának köszönhetően).
 • A vérrögök elhárítása, a vénás szelepek munkájának javítása.

Ebből az következik, hogy a krém közvetlenül az okra hat, nem pedig a kényelmetlen érzések következményeire. Értsenek egyet, egyszerűen elhárítva a tüneteket, újra és újra vissza fog térni a problémához. Így pedig a kérdés gyökerében oldódik meg.

Ahogy én megértettem, ezek a fantasztikus eredmények a készítmény természetes összetőinek köszönhetően lehetségesek. Hiszen minden egyes komponens elvégzi a funkcióját. A vélemény – a visszér kezelése csak a betegség okának elhárítása esetében lehetséges.

Ezt a kenőcsöt úgy hívják, hogy  Venum Pro. A készítmény kényelmes flakonban van, amely 80 ml. A készletben megtalálható az utmutató betétlap. A textúrája könnyű, a szaga szinte nem is érződik.

A Venum Pro egyedisége az, hogy egyidejűleg több feladatot lát el – hűt is és melegít is. Ilyen rendszer alapján a vérkeringés helyreáll, a nehézség érzés és a duzzadás pedig eltűnik.

Naponta kétszer használom a krémety emellett lentről felfelé végzek masszázst, ahogy a férjem tanácsolta.

Miért olyan fontos a visszér megelőzése

Nincs ejelntősége annak, hogy miért jött el az életébe a visszér, – genetikai hajlam, elhízás, hormonális elégtelenség vagy a mozgásszegény életmód miatt. Mindenki képes elhárítani önállóan a tüneteket, ha nem fogja halogatni a problémát.

Nem titok, hogy a betegség felfedezése a korai stádiumokban annak a garanciája, hogy maximálisan operatívan és fájdalommentesen el lehet lesz hárítani a problémát. Nos, ha égő érzést, lábduzzadást tapasztal (egyeseknél nyílalások is előfordulnak), azonnal tegyen intézkedéseket, kezdje el erősíteni a szervezetét és mozogjon többet.  Hiszen a visszér rendszeres megelőzése lehetővé teszi, hogy mindig jó formában legyen!

Most hozzád fordulok, kedves fordító! Ha tanulmányozod az információt a visszér témájára, bizonyára szükséged van neked vagy közeli rokonodnak segítségre.

Én jómagam is az emberek valós hozzászólásait tartom szem előtt az vegyik vagy másik termék kiválasztásakor. Remélem, az általam közzé tett információ hasznos lesz a számodra.

Emellett javasolhatom a következő egyszerű szabályok betartását:

 • Ne üljön «láb a lábon pózban», így átnyomódnak az erek, romlik a vérkeringés.
 • A zuhanyzás végén öblítse le az egész testét hideg vízzel.
 • Ügyeljen az étkezésére. A túlsúly – az egyik kulcsfontosságú oka a vénás megbetegedés kialakulásának.
 • Váltsa le a szállítóeszközök használatát sétákra.

Le tudtam győzni a visszeret a férjem kitartásának és támogatásának köszönhetően. És persze a Venum Pro krémnek!

4 hozzászólás


 1. // Válasz

  nálam a visszér örökölt. Olyan 30 éves koromban kezdtem el szenvedni ebben a betegségben. Ha a forma nem kezdeti, hanem összetettebb, akkor van értelme megvenni?


  1. // Válasz

   gondolom, hogy érdemes kipróbálni. Hiszen a krém leveheti a duzzadásokat, tehát már jobban fogja magát érezni)


 2. // Válasz

  klassz krém, a lábaim könnyűek utána! Csak esténként kenem)))


 3. // Válasz

  яén is alvás előtt használom a Venum Pro krémet, reggel pedig élénken kelek fel) csak őszintén szólva a szaga nem nagyon tetezik, de tűrhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük