MUNKANÉLKÜLI FÉRJ

1 159

MUNKANÉLKÜLI FÉRJ

Az utóbbi időben nagyon gyakran hallható panasz a nőkről arra, hogy férjeik nem dolgoznak, vagy ha dolgoznak is, akkor ritkán és  nagyon válogatósak!

A férj könnyedén találhatna munkát, amely kedvére való lenne. Lehetséges, hogy hallottak azokról a társaságokról, amelyek ajándéktárgyakat gyártanak. A velük való együttműködés maximálisan kellemes lesz és lehetőség van a jó keresetre is. Ajándéktárgyakat ajánlgatva elég jó bevételhez lehet jutni.

A nőktől gyakran hallható két verzió. A első –  egy hosszú történet arról, hogy mennyire tehetséges a férje, mennyire okos, hogy még keresésében van, de eddig még nem kapott kellő elismerést (szakmájától függetlenül). Ameddig pedig ez nem következik be, a gyengébbik nem képviselője dolgozik és látja el a családot.

A másik verzió – a férj hihetetlenül lusta,  és a kanapén és a tévén kívül nincs szükségre semmi másra. És, hogy mint nő, kénytelen gondoskodni férjéről, gyermekeiről, és még emellett a kutyákról, macsákról. Azaz két ember helyett dolgozni, ezen kívül pedig rajta van a háztartás, és így tovább.

Verzió, természetesen lehet több is, de a lényeg és a gyakorlati hiba ebben a helyzetben ugyan az. Ahhoz, hogy a férj elkezdjen dolgozni és pénzt keresni  (amihez nem nagyon van kedve), az kell, hogy  a feleség abbahagyja ezt helyettes csinálni.

Valóban, a nők panaszkodnak a dolgok ilyen állására. De, ennek ellenére, valamiért továbbra is táplálják és támogatják a helyzetet. Keményen dolgoznak, ezáltal felszabadítva férjeiket a gondoktól és felesleges testmozgásoktól.

Gondolják csak meg maguk, ha van egy puha kanapé, meleg vacsora, egy feleség aki hisz benne, (a második variációban mindig perlekedő, de végeredményként  olyan, aki kielégíti szükségleteit), akkor minek változtatni valamin is? És ha egyszer nem kapja meg ezt a vacsorát? Azután kétszer…továbbra is a kanapén fog heverni vagy elkezdik „keresni önmagát”? Nem! Elmegy dolgozni, egyszerűen azért, mert nincs más választása. Az ábrázolt helyzet a vacsorával, bemutatás céljául szolgál,  természetesen  a családi élet pénzügyi részének más területére is érvényes.

A férj – kenyérkereső. Csupán lehetőséget kell neki biztosítani erre a funkcióra. Ez, természetesen, nem jelenti azt, hogy Önnek nem szabad dolgoznia, de azért nem kell túlságosan sok kötelezettséget vállalni. Adja át férjének az ő felelősségének részét, Ön pedig foglalkozzon a sajátjával – hozzon létre melegséget és kényelmet  otthonában és családjában, sugározzon szeretet és energiát, és legyen boldog! Akkor Ön és családja is boldog és harmonikus lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük