Mit tegyünk, ha nem elég a szeretet, gondoskodás és figyelem?  

741

Észrevetted az ilyen elégedetlenséget a férfiakkal? Úgy tűnik számodra, hogy mintha nem nagyon szeretnének? Kevés időt töltenek veled, nem beszélgetnek arról, hogy mi az, ami valóban fontos a számodra, megfeledkeznek rólad, nem ajándékoznak neked ajándékokat, nem fordítanak rád megfelelő figyelmet, nem kényeztetnek?

Nem akarlak elkeseríteni, de úgy tűnik, hogy teljesen megfeledkeztél magadról. Idézd csak fel, hogy mikor vettél utoljára magadnak virágot? Mikor szerveztél magadnak mozi vagy színház látogatást? Mikor ajándékoztál magadnak ajándékot? Nem, nem azért mert megsértődtél, hogy senki más nem ajándékozott neked, hanem azért, mert meg voltál telve szeretettel saját magad iránt, azért, mert kényeztetni akartad magadat, örömet okozni magadnak. Régen volt, amikor nézve a tükörben a tükörképedre, bókoltál magadnak úgy, ahogy azt a férfiaktól szeretnéd hallani?

Hogyan kapjunk több figyelmet a férfitól?

Gyermekkorunktól fogva arra tanítottak minket, hogy válaszokat keressünk a kérdésekre, valahol kint, valahol kívül. Amikor rossz jegyet  vittünk haza, a kezünkbe adták a tankönyvet, hogy tanuljunk. Ha fájt a fejünk, azt ajánlották, hogy igyunk meg egy tablettát. Mi nem szoktuk meg, hogy önmagunkban keressük a válaszokat a kérdésekre. Nem szoktuk meg, hogy forrásokat keressünk a saját kívánságaink és szükségleteink kielégítésére, saját magunkban. Azonban nagyon jól megtanultuk más emberekre terjeszteni ki a belső vágyainkat. Főként a férfiakra. Amikor abbahagyjuk azt, hogy figyelmet fordítsunk magunkra, gyakran kezdünk el kifogásokat terjeszteni elő a férfinak,  mintha egyáltalán nem fordítana ránk figyelmet. Amikor valamilyen oknál fogva már nem kényeztetjük magunkat, és erős szükséget érzünk ebben, szintén a  férfinak terjesztjük elő a kifogásainkat.

De a paradox az, hogy azokban a pillanatokban, hogy azokban a pillanatokban, amikor a nők kifogásokkal élnek a férfiakkal szemben, a férfiak egyáltalán nem akarják megajándékozni őket a gondoskodásukkal és a szeretetükkel. A férfiak mintha csak éreznék, hogy a nőben nincs szeretet saját maga iránt,nem gondoskodik magáról, nem tiszteli magát, nem kényezteti.  És bármennyire is bántó legyen, de egyetlen férfi sem képes csillapítani az éhségvágyat a nőben a saját maga iránti szeretetben.

Egyszerű módszer szeretettnek lenni

Azonban te magad képes vagy csillapítani ezt az éhségvágyat teljes mértékben! Kezd el nyomon követni, hogy milyen kifogásokkal élsz leggyakrabban a férfiakkal szemben? Valószínű, hogy ezek azok a magad iránti szeretet megnyilvánulásának formái, amelyekre jelen pillanatban szükséged van.

És emellett végezz el egy egyszerű, de nagyon eredményes gyakorlatot:

  • Írd le a 7 konkrét megnyilvánulását a szerelemnek, amelyeket szeretnéd a férfitól megkapni.
  • Az elkövetkező 7 napban hajtsd végre ezeket a megnyilvánulásokat saját magaddal szemben.
  • A hét elteltével csak az marad neked, hogy meglepődj, mennyire megváltozott a férfi hozzáállása hozzád.

Szeresd magadat, és a figyelemből nem lesz kevés!

A világ – egy tükör. Viszonyulj másokhoz úgy, ahogy azt akarod, hogy mások viszonyuljanak hozzád! És a lényeg, kezd el szeretni magadat! Akkor mások is szeretni fognak.

Te hogyan viszonyulsz magadhoz?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük