Mit kell tudnia férfijának Önről?

858

Mit kell tudnia férfijának Önről

Általában szex közben sok mindent  elhallgatunk: kényelmetlen, nem éppen ez a jó, vagy nem azok a szavak. Ennek ellenére, vannak dolgok, amelyeket egyszerűen meg kell vitatni partnerünkkel – ahhoz, hogy szexuális élete harmonikus legyen.

Érthető, hogy nem érdemes mesélni neki korábbi partnerei számáról. És arról sem, hogy valaki közülük sokkal jobb volt jelenlegi partnerétől a technikát illetően, valamint a természet adta „büszkesége” vonatkozásában. Ezek a szavak egyszer és mindenkorra elronthatják kapcsolatukat és  megfélemlíthetik a férfit, hogy nehogy ne a csúcson legyen. Inkább beszéljenek valami másról.

Az Ön erogén zónái

A partnernek pontosan tudnia kell, hogy melyik helyen kell Önt megcsókolni vagy megsimogatni, hogy felkeltse Önben a vadmacskát. Ha kényelmetlen az Ön számára kimondani ezeknek az intim zónáknak a nevét, legalább mutasson rájuk az ujjával. Meg fogja látni: a férfi azonnal megtelik bátorsággal és nagy odaadással nekilát az Ön kielégítéséhez.

Kedvenc pózai

Önnek úgy tűnik, hogy ő így is elég okos és mindent pontosan lát. Hogy Ön imádja a „fent” pozíciót és kissé hiányolja a misszionárius pózt. De ne legyen félreértés: ameddig nem magyarázza el neki az ujjain, hogyan is kaphat fantasztikus orgazmust, párja sehogyan sem fogja megérteni.

Az Ön „tabuja”

Nem akarja újra és újra ajánlatait hallgatni az anális szexről és a „gruppenről”? Akkor érthetően és félreérthetetlenül mondja meg neki, hogy Önnel az ilyen beszélgetések értelmetlenek, csupán arra jók, hogy elrontsák a kedvét: az Önét, és az övét is. És végtére is, ha egyszer „megérik” a  kísérletezésre, tudatni fogja vele. Az lesz még csak az öröm!

Komplexusai

Ha partnere tudni fogja, hogy Ön ki nem állhatja vastag lábait, akkor biztosan nem fogja annyira erőltetni a szexet lámpa mellett. Ha tudni fogja, hogy Ön zavarban van és szégyelli az orális szexet, akkor taktikusan és óvatosan fogja felvetni ezt a témát – egy kicsit később. Nincs semmi borzasztó abban, hogy nyíltan beszéljen komplexusairól, épp ellenkezőleg – egy ilyen beszélgetés után a kapcsolat Önök között bizalmasabbá válik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük