Miről szégyellnek beszélni a férfiak

721

Miről szégyellnek beszélni a férfiak

Még, ha nagyon közeliek és őszinték is vagytok egymással a pároddal, vannak dolgok, amelyeket vonakodva vall be,  vagy egyáltalán nem vall be. Ha egyszer észreveszed, hogy valamit nem mondott el neked, — ne légy mérges és próbáld meg megérteni. Nem ő az egyetlen.

1. Szereti a pornót

Itt sok olvasónk fogja azt mondai, hogy: «Nem, ő nem ilyen. Az én barátomnak (férjemnek) ez egyáltalán nem érdekes». De az igazság, az igazság: a férfiak szeretik a különböző látnivalókat. És ez normális.

Bizonyíték kell? ХХХ kategória filmindustriája — több milliárdos business. Ha elosztjuk pornófilmek megtekintésének számát az interneten és a megvásárolt lemezek számát a lakosságra, akkor azt kapjuk, hogy szinte mindegyik családban pornót néznek. Valószínű, hogy kettőtök közül ez nem te vagy.

Mellesleg, nem kevés házaspár néz együtt pornófilmeket, ihletet keresve bennük.

2. Több orális szexre vágyik

Te tudod, hogy szereti ezt. De, lehet, hogy nem értékeled kellő képen, hogy mennyire. Gyakran a férfiak nem kockáztatnak többet kérni „ebből”.

  • «Félek, hogy ha több orális szexet fogok kérni, akkor nem csak anélkül maradok, de minden féle szex nélkül is». — Е.

Gyakrabban tegyél lépést ebben a szférában az ő irányába — és ő sem fog megfeledkezni a viszonzásról.

3. Komplexusa van, ha sikeresebb vagy

Bár számos korabeli férfi azt mondja, hogy ez nem érdekli, sokan mégis komplexálnak emiatt. Azért mert beismerni ezt  — nem progresszív, és nem szeretne neandervölgyinek látszani. Emellett, az idősebbik nemzedék képviselői gyakrabban tartják meg a klasszikus elvet «a férfi az úr» és aggódnak, ha ez nem így történik. A Millenium nemzedéke pedig sokkal nyugodtabban áll hozzá ahhoz, hogy a nő többet keres.

4. Nem nagyon beszédes, amikor intim életetekről van szó

Az, amit a férfi beszélgetésekről hallottál a férfi öltözőkben nagyobb mértékben inkább az iskolásokra jellemző. A felnőtt férfiak nem nagyon hajlamosak arra, hogy elmerüljenek a részletekben arról, hogy mi is történik az ágyban — főként, ha nem egy véletlen ismeretlen hölgyről van szó, hanem szeretett feleségéről.

  • «Jobb inkább elmosolyodni, és hagyni, hogy a barátaid maguk képzeljék el, hogy mi történik köztetek». — Sz.

Azért, mert egy felnőtt embernek nem olyan fontos, hogy eldicsekedjen a beszélgetés fenntartása érdekében barátainak, mint az, hogy valóban erős és bizalmas kapcsolatot építsen ki választott kedvesével. Csak valahogy bevallani ezt nem nagyon kellemes dolog. Szavakban a férfi barátságot fogja dicsőíteni, még akkor is, ha valójában téged választ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük