Miért volt szükségem az ízületi gyulladás kezelésére

1 151

Ma szeretném elmesélni Önöknek, hogy hogyan foglalkoztam  az ízületek kezelésével. Mint ismeretes, az arthritis – eléggé elterjedt betegség. És kialakulásának számos oka lehet. Lehetséges, hogy éppen ezért olyan veszélyes.

A kockázati csoportban találhatja magát, ha:

 • Nehéz fizikai megterhelésnek volt helye, fölös testsúlya van (az osteoarthritis a gerinces és térd porc gyulladás miatt fordul elő).
 • Zavarok voltak az immunrendszer működésében, amelyek a gyulladásokhoz vezettek az ízületekben (reumatoid artritisz).
 • Fertőző betegségeken, hipotermián esett át, vagy anyagcsere zavar van a szervezetben.
 • Húzódások, zúzódások, törések vannak.ezt az arthritis típust traumásnak nevezik.

Az arthritis kezelése az érintett területtől is függni fog, mivel szó lehet egy konkrét ízületről, vagy egyszerre több is be lehet gyulladva.

Az én esetemben a síelés közben szerzett  térdsérülésem lett az ok. Hát, volt egy „sikeres” pihenésem))

A sérülés után állandó fájdalmat éreztem, amely nem szűnt, csak erősödött a mozgás közben. Emellett nagyon fáj a térdem hajnalban.

Mivel az arthritis során a porcréteg elvékonyodik, ezért logikus, hogy egy sajátos ropogás jelenik meg az ízületekben. Így történt nálam is.

Emellett, rosszabbodott a lábaim mozgása is, merevséget éreztem még apró mozgásoknál is. Maga  a terület pirossá és meleggé vált tapintásra. Ezeket a tüneteket ignorálni lehetetlen volt, ezért elmentem a kórházba.

Miután diagnosztizálták nálam az ízületi gyulladást, az orvosok azt javasolták, hogy azonnal vegyek egy speciális gyógykenőcsöt.

Egy ilyen készítmény feladata  – lokálisan hatni a begyulladt területre, enyhíteni a fájdalmat, javítani a vérkeringést, megszüntetni a duzzadást.

A speciális krém használata mellett szintén javasolták, hogy vonjam be az étrendembe a tenger gyümölcseit és a gyümölcsöket.

Találtam egy kiváló szert  a térdfájdalomtól

Szeretnék részletesen mesélni erről a kenőcsről, amelyet az orvosok ajánlottak nekem. Úgy nevezik, hogy Osteoren. Meglehetősen széles körű hatása van. Kiírják a térdfájdalmak kezelésére, a hát- és kézfájdalmakéra.

A természetes komponenseknek köszönhetően, amelyek a krém összetételébe tartoznak, nagyon hatékony és már az első alkalmazás után eredményeket biztosít. Szeretnék részletesen kitérni a szer összetételére, mivel éppen ettől függ a krém funkciója.

Az aloe vera kivonat megnyugtatja  a gyulladást, lehetővé teszi a sejtek számára, hogy gyorsabban megújuljanak. Ismeretes, hogy az ízületi gyulladás során a hely, ahol az ízület be van gyulladva, megpirosodik és megduzzadhat. Az aloe vera enyhíti ezt a tünetet, közvetlenül a szövetekre hatva.

Az  Osteoren krém még egy fontos komponense – gyógyhatású kamilla. A csontfájdalmak kezelése során ez a komponens nagyon fontos, hiszen lehetővé teszi a gyulladás csökkentését, elhárítja  a fájdalomérzetetket.
A A körömvirág kivonatnak is regeneráló tulajdonságai vannak, kiválóan begyógyítja a megsérült területeket.

Az ördög karom – sokoldalú növény. A kivonata a krém összetételében az ízületi gyulladás ellen csökkenti a gyulladást az ízületekben, javítja a mozgást.

Emellett a csomagoláson megtaláltam  a komponensek listájában a hólyagmoszatot és a zsurlót. Az utóbbi, mint köztudott a szilícium forrása.

Azonban a vadgesztenye tulajdonságait nem lehet túlbecsülni. Képes gyorsan enyhíteni a gyulladást, vízelvezető tulajdonságai vannak, normalizálja a vérkeringést, enyhíti a fáradtságot.

Mint látják, az adott krém valóban kiváló természetes komponenseket tartalmaz, amelyek  hasznos és a szervezet számára oly szükséges anyagok igazi kincsesbányájaként szolgálnak.

Az Osteoren – gyors eredmény!

Mindenek mellett az Osteoren krémet  osteochondrosis kezelésére írják ki. Gondolom, nem lesz fölösleges felsorolni ennek a készítménynek a fő funkcióit:

 • Enyhíti a fájdalmat;
 • Megszünteti a görcsöket, a duzzadásokat, a gyulladást;
 • Helyreállítja az ízületi porcokat;
 • Javítja a vérkeringést.

Nagyon örülök, hogy találtam egy ilyen hatásos módszert arra, hogy megszabaduljak a kellemetlen érzésektől. A térdem sokkal jobban mozog, a hirtelen mozdulatoknál pedig eltűnt a fájdalom. Természetesen, a duzzadás is eltűnt.

Senki sincs biztosítva az esésektől, a húzódásoktól és a sérülésektől. Azonban, ha ez megtörtént Önnel, jobb azonnal odafigyelni az érzéseire. Hiszen, figyelmen kívül hagyva a fájdalmat,  vagy a megpirosodást azzal a reménnyel, hogy «majd magától elmúlik», kolosszális stressznek teszi ki a szervezetét, helyrehozhatatlan kárt okozhat benne. Hiszen minél korábbi a betegség stádiuma, annál könnyebb gyorsan elháírtani a fájdalom okát és mindörökre megfeledkezni róla.

Tiszta szívből kívánok Önöknek jó egészséget!

6 hozzászólás


 1. // Válasz

  nagyon fáj a hátam az utóbbi időben. Mint ahogyan javasolta, megvehetem ezt a krémet a fájdalom csillapításához?


  1. // Válasz

   Igen, hiszen le van írva, hogy minden ízületi fájdalomnál segít) én nagymamámnak vettem meg a kezére, neki nagyon segített.


 2. // Válasz

  Az Osteoren krémet megelőzés céljából használom már fél éve, mivel profi sportoló vagyok, és kolosszális megterhelések érik az ízületeimet. Meg tudom jegyezni a kellemes illatát. Próbáltam más krémeket, de ez vált be a legjobban.


 3. // Válasz

  Most beszéltem az operátorral. Azt ígérték, hogy holnap-holnap után kézbesítik, de nem leszek a városban, ezért kértem, hogy egy héttel halasszák el a szállítást. Beleegyeztek)) úgyhogy türelmetlenül várom a szállítást))


 4. // Válasz

  Ajándékba kaptam ezt a krémet a barátnőmtől – tudja, hogy mennyire szenvedek az ízületi fájdalmaktól. Nekem minden megtetszett. Két hétig kentem, a hatás jelentős. De nem fogom abba hagyni!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük