Miért kerülik a férfiak a szép nőket? 

1 066

A szép nőkről gyakran derül ki, hogy valójában magányosak. De miért történik így, hiszen, úgy tűnhetne, hogy épp ellenkezőleg kellene történnie – minél szebb és okosabb egy nő, annál nagyobb kell lennie a szenvedélynek a férfi és a nő között, ebből kifolyólag pedig az ilyen hölgynek több rajongója kell, hogy legyen. Mint kiderült, egyesek óvakodnak a szép nőktől. A férfiak tudat alatti szinten nem tudják elhívni őket még az első randira sem — ilyen kiábrándító a véleménye számos pszichológusnak a  nők számára. Lentebb felsoroltunk néhány fő okot, amelyek miatt a férfiak szörnyű félénkséget éreznek a szép nők előtt.

  • Az erősebbik nem képviselője nem akar elutasítást kapni

Egy férfi, fél elutasítást kapni bármelyik nőtől, aki megtetszett neki, de főként a gyengébbik nem szebbik képviselőitől, ami természetesen sokkal valószínűbb, mint  az, hogy egy egyszerű lány utasítsa el.

  • A férfiak meg vannak győződve, hogy a hölgynek számos rajongója van 

Minden hím megismételhetetlennek és egyetlennek látja magát a párjánál és nem akar versenyezni senkivel, még azokkal sem, akik csak képzeletében léteznek. Gyakran eszébe sem jut az, hogy a szépség nagyon vonzónak és érdekes embernek tartja őt, és lehet, hogy magányos.

  • A „nem megfelelés” félelme

Egyes férfiaknak meglehetnek a saját komplexusai, amelyek még a nőieknél is abszurdabbak — állítja a pszichológia tudománya.A férfiak nem tartják magukat eléggé tehetősnek anyagilag, vagy úgy vélik, hogy nem rendelkeznek megfelelő külső paraméterekkel és így tovább.

  • A férfi úgy gondolja, hogy a nő már foglalt

Egyes férfiak úgy vélik, hogy ha egy nő ennyire szép, akkor minden képpen van valakije, másként nem is lehet. Már biztosan „hálójába fonta” valamilyen üzletember vagy egy izmos sportoló, ebből kifolyólag pedig, nem érdemes próbálkozni a meghódításával.

  • Jobb meghalni, mint beleszeretni egy szép nőbe

Ezek a gondolatok nagyon gyakran jutnak eszükbe a veszteseknek, akiket egyszer már elhagytak vagy elutasítottak a szebbik nem szépséges képviselői, vagy azoknak, akik számos alkalommal hallottak az ilyen nők megalázó viselkedéséről egyes gyenge természetű férfiakkal. Ezek a férfiak  nem biztosak benne, hogy a szerelem egy gyönyörű hölggyel boldog lehet és úgy vélik, hogy a szépség össze fogja törni a szívűket.

  • A férfi úgy gondolja, hogy nem képes kielégíteni a nagyon vonzó hölgy  „emelt szintű” igényeit

A férfiak nem csak úgy gondolják azt, hogy a női szépség jelentős befektetéseket igényel. Divatos butikok, SPA-procedúrák, ékszerek, drága kozmetikumok, edzőterem, jóga foglalkozások, kényelmes utazási feltételek a városban egy szép autón, és sok minden más. Ezért, a férfiak nagyon óvatosan állnak hozzá a hasonló témákhoz, főként, ha úgy tűnik számukra, hogy a hasonló témák már az első randin felmerülhetnek.

  • A férfi úgy gondolja, hogy nem ő az egyetlen a számára

Létezik egy általános vélemény a magabiztosságtól megfosztott férfiaknál arról, hogy a szép nők természetüknél fogva el vannak kényeztetve és a földön minden második férfit „az orruknál fogva vezetnek”, azaz csak játékszerek a szép kis kezeikben.

  • Vélemény

Természetesen, nem érdemes félni a szép nőktől! Magabiztosnak kell lenni, hinni az erejükben és a vonzóságukban. Ismeretes, hogy a nők a „füleikkel” szeretnek, szeretik és értékelik az értelmes és magabiztos férfiakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük