Miért csalják meg párjukat a nők?

1 042

Minden fiatal nő meg van győződve róla, hogy férjhez megy és egész életén át azt az egyetlen férfit fogja szeretni. Eltelik kegy kis idő és a férjes asszony elkezd valamilyen fajta kielégületlenséget érezni, mintha valamit kihagyott volna. Valami újra vágyik, valami extrémre, valamilyen kalandra. És ez nem az egyetlen oka a női megcsalásoknak.

Egyhangúság

A házasságkötés után néhány év elteltével, a családi hétköznapi élet gyakran teljesen tönkreteszi a romantikát. Állandó egyhangúság – mosás, főzés, takarítás  – elkezd a nő „idegeire menni”. A feleség pedig ismét érezni akarja a romantikát, ismét szeretne elmerülni a kapcsolatok varázslatos világában.

A természet hívószava

Még ha egy nő habos szájjal fogja is bizonygatni, hogy az egyetlen férfiján kívül nincs senki másra szüksége, ne siesse azzal, hogy elhiszi ezt neki. A szívnek nem lehet parancsolni, és időnként nagyon nehéz csak úgy elmenni egy vonzó férfi mellett

„Önmagam keresése”

A megcsalás még egy oka – a saját egyéniség, az eredetiség, az egyediség keresése.

Egy éjszaka

Nem minden nő képes rá, hogy elmondja kedvesének fantáziáit, s egy egyéjszakás kalanddal valóra válthatja ezeket.

Szociális státusz

Ha a férj elkezd hevesen emelkedni a ranglétrán, akkor a női nem fokozott figyelmének objektumává válik. Ugyan ilyen csodálatot vár el feleségétől is, aki egyszerűen nem tudja neki megadni ezt, mivel emlékszik még rá – fiatal szegény diákra. Egy nőnek egy ilyen helyzetben egyszerűen meg kell győződnie saját vonzóságáról, ezért ezt az meggyőződést „oldalt” keresi  .

Természetese, minden nő maga dönti el, hogy megcsalja-e vagy sem a férjét. Egy azonban bizonyos – egy nő csak azokban az esetekben dönt úgy, hogy megcsalja férjét amikor nincs ereje hozzá, hogy azt az életet élje, amit él. A félreeső partner kereséséhez az üresség, a túlzott fáradság vagy az összeomlott élet iránt táplált harag készteti a nőt. Férfiak! Nézzék meg közelebbről kedveseiket, igyekezzenek visszahozni az örömet és az élvezetet az életükbe, bókoljanak nekik,  kényeztessék őket ajándékokkal, persze, csak ha nem szeretnének felszarvazottak lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük