Miért csalják meg párjukat a nők?

903

Minden fiatal nő meg van győződve róla, hogy férjhez megy és egész életén át azt az egyetlen férfit fogja szeretni. Eltelik kegy kis idő és a férjes asszony elkezd valamilyen fajta kielégületlenséget érezni, mintha valamit kihagyott volna. Valami újra vágyik, valami extrémre, valamilyen kalandra. És ez nem az egyetlen oka a női megcsalásoknak.

Egyhangúság

A házasságkötés után néhány év elteltével, a családi hétköznapi élet gyakran teljesen tönkreteszi a romantikát. Állandó egyhangúság – mosás, főzés, takarítás  – elkezd a nő „idegeire menni”. A feleség pedig ismét érezni akarja a romantikát, ismét szeretne elmerülni a kapcsolatok varázslatos világában.

A természet hívószava

Még ha egy nő habos szájjal fogja is bizonygatni, hogy az egyetlen férfiján kívül nincs senki másra szüksége, ne siesse azzal, hogy elhiszi ezt neki. A szívnek nem lehet parancsolni, és időnként nagyon nehéz csak úgy elmenni egy vonzó férfi mellett

„Önmagam keresése”

A megcsalás még egy oka – a saját egyéniség, az eredetiség, az egyediség keresése.

Loading...

Egy éjszaka

Nem minden nő képes rá, hogy elmondja kedvesének fantáziáit, s egy egyéjszakás kalanddal valóra válthatja ezeket.

Szociális státusz

Ha a férj elkezd hevesen emelkedni a ranglétrán, akkor a női nem fokozott figyelmének objektumává válik. Ugyan ilyen csodálatot vár el feleségétől is, aki egyszerűen nem tudja neki megadni ezt, mivel emlékszik még rá – fiatal szegény diákra. Egy nőnek egy ilyen helyzetben egyszerűen meg kell győződnie saját vonzóságáról, ezért ezt az meggyőződést „oldalt” keresi  .

Természetese, minden nő maga dönti el, hogy megcsalja-e vagy sem a férjét. Egy azonban bizonyos – egy nő csak azokban az esetekben dönt úgy, hogy megcsalja férjét amikor nincs ereje hozzá, hogy azt az életet élje, amit él. A félreeső partner kereséséhez az üresség, a túlzott fáradság vagy az összeomlott élet iránt táplált harag készteti a nőt. Férfiak! Nézzék meg közelebbről kedveseiket, igyekezzenek visszahozni az örömet és az élvezetet az életükbe, bókoljanak nekik,  kényeztessék őket ajándékokkal, persze, csak ha nem szeretnének felszarvazottak lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.