Miért álmodunk az ex-pasinkkal

991

Szakított a kedvesével, és már nagyon sok idő telt el, és végre teljesen lenyugodott minden… De egy szép holdfényes éjszakán VELE álmodik – az ex-pasijával. Verejtékezve ébred fel (vagy édesdeden alszik reggelig – ott minden az alvás kontextusától függ) és szalad az álmoskönyvéhez. «lehet, hogy ez a sors, és újra együtt leszünk?» — merül fel sok hölgy fejében.

Így van ez valójában, vagy az álom az ex-kedvesről valami sokkal mélyebbet jelent?

EGYKORI KEDVESÜNKKEL ÁLMODUNK: VANGA ÁLMOSKÖNYVE

Vanga álmoskönyve szerint, az ex-férfi az álomban úgy értelmeződik, mint a vágyakozás azon ember iránt, aki kilépett az életéből,  de még mindig hiányzik Önnek. Azt gondolja, hogy az újbóli együttlét elkerülhetetlen, ezért álmodik ex-barátjával, Ön hinni akar a jobban, és nem tudja egyszerűen elengedni őt az életéből. Ismerje be saját magának, hogy még mindig hiányzik Önnek ex-barátja, hogy még mindig jelent valamit az Ön számára, és, hogy lehetséges, még nincs minden veszve. A másik oldalról, az álom előhírnöke lehet a jelenlegi partnerével való szakításnak, úgyhogy ne váljon ez a rögeszméjévé.

MIÉRT ÁLMODUNK VOLT BARÁTUNKKAL: FREUD SZERINT

A pszichoanalízis megalapítója arról ismert, hogy mindenben szexuális célozgatásokat látott. Nos, például, az elméletének megfelelően, ex-barátunkat látni az álmunkban – veszekedést jelent jelenlegi kedvesünkkel. Freud állította, hogy a veszekedések és civakodások azért fognak bekövetkezni, mert összehasonlítjuk volt barátunkat a jelenlegivel. Álmunk befolyása alatt megoszthatjuk jelenlegi párunkkal aggályainkat, tudatlanul is veszekedhetünk vele a semmiségeken, és végeredményként a szakítást nem lehet lesz elkerülni. Az egyetlen, amit tenni lehet – elfelejteni ezt az álmot,   nem gondolni Freud értelmezésére és a mai napnak élni, nem térni vissza a múlthoz.

MIÉRT ÁLMODUNK VOLT FIATALEMBERÜNKKEL: LOFF ÁLMOSKÖNYVE

Ha hiszünk Loff álmoskönyvének, a volt fiatalemberünket látni az álmunkban – szerencsétlenséget jelent. Feleségül menve volt szerelméhez, legyen biztos benne, hogy életében jelentős kellemetlenségek fognak bekövetkezni. Ha ex-barátja szerelmet vall Önnek, kellemetlen meglepetések árnak Önre.  De, ha ex-barátja mást vesz el vagy másnak vall szerelmet, új, jó ismeretségekre tehet szert vagy megbocsát valakinek. Volt szerelme halálának esetében az álmában valószínű, hogy hamarosan férjhez megy és gyermeket szül.

EX SZERELMÜNKKEL ÁLMODUNK: MILLER ÁLMOSKÖNYVE

Miller szerint, az ex-barát az álomban a közelgő változásokat jelenti. A változások az életben lehetnek pozitívak és negatívak is. Ha azt álmodta, hogy ismét együtt vannak volt barátjával, akkor ez a valós életben a volt kapcsolattal kapcsolatos helyzetet jelentheti. A csók az álomban a volt baráttal kellemes és váratlan eseményeket jelent, a szex pedig – konfliktusokat.

MIT JELENT, HA EX-PASINKKAL ÁLMODUNK: STARNNIK ÁLMOSKÖNYVE

Strannik úgy magyarázza az ex-barátot az álomban, mint egy új kapcsolat megjelenését. Ez azt jelenti, hogy Ön teljesen megnyugodott az előző kapcsolata vonatkozásában, helyesen döntött és készen áll a boldogságra egy másik emberrel. Ha már átlépett az új kapcsolat következő szakaszába, bizonyára érdekli, hogy képes-e új partnere érvényesülni szex közben Önnel.

Volt barátja mosolya az álmában a közelgő problémákről tanúskodik egészségével vagy jelenlegi kedvesével  (ebben az esetben Önnek érdemes egyszerűen hallgatni a szervezetére).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük