Meztelen jógázás: hogyan javítsunk érzékenységünkön 

840

Ha a feszes popsi mellett szeretnéd javítani szexualitásodat is, akkor a rendszeres jógázás meztelen formában az érzékenység istennőjének fog téged tenni.

A meztelen jóga már régóta meghódította saját rajongóit, igaz, nem mindegyik lány szánja el magát erre a fitness fajtára. Meg akarunk nyugtatni téged: egyáltalán nem kötelező csoportban foglalkozni meztelen formában,  ezt a foglalkozást otthon is lehet gyakorolni.

A meztelen jóga arra van rendeltetve, hogy az ember felszabadítsa magát és sokkal kényelmesebben érezze a saját bőrében, tehát a ház félreeső sarka nagyon jó lesz erre a célra.

Azok a pszichológusok, akik kutatták ezt a jóga fajtát megjegyezték, hogy már a rendszeres foglalkozás után egy hónappal a nő megtanul komplexusok nélkül élni és szeretni a testét. Emellett nő a magabiztosság is, a testtel való munka megszabadít a negatív aggodalmaktól és rossz érzésektől.

Mi segít neked ellazultabban érezni magadat a meztelen jóga gyakorlása közben: kellemes zene, meleg hőmérsékletű szoba, tiszta és kényelmes szőnyeg, tömjén.

A meztelen jóga szabadjára engedi a szexualitásodat és lehetővé teszi ,hogy  felébreszd a szenvedélyt a kapcsolatodban 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük