Méz és citrom azoknak, akik fogyni akarnak

846

Úgy gondolom, hogy valamennyi olvasó nagy jól ismeri a citrom és a méz csodálatos tulajondságait. Hiszen gyakorlatilag mindenki, legalább egyszer az életében, de alkalmazta ezeknek a termékeknek a kombinációját számos betegség kezeléséhez. Hiszen ezek a termékek nem egyszer mentettek meg minket a megfázástól, az influenzától, az anginától. Emellett ez egy kiváló fertőtlenítő és sejtregenerációt gyorsító szer.

De, ha még egyszer sem próbálták ki ezeknek a termékeknek a kombinációját, akkor minden képpen próbáljanak meg elkészíteni maguknak egy italt citromból és mézből és megtapasztalják gyógyító tulajdonságait.

És Önök tudták, hogy a citromos és mézes ital segíthet megszabadulni a fölös kilóktól?

Ha nem, akkor hallgassák figyelmesen. Reggel veszünk egy pohár meleg vizet (ajánlatos forrásvizet), hozzáadunk néhány teáskanál citromlevet és egy teáskanál mézet, majd megisszuk mindezt éhgyomorra. És az eredmény nem fog sokáig váratni magára. Én, természetesen, nem ígérem Önöknek, hogy azonnal és mindent sikerül leadni. De a citrom és a méz ilyen fogyasztása segíti elő a legkedvezőbben az emésztést, megtisztítja a májat, segít a kövek kijutásában, megküzd a szervezet salakanyagokkal való teltségében, normalizálja az anyagcserét, megtölti sejtjeit oxigénnel és még sok minden mást.

A citromos és mézes ital mindennapos étrendje részévé válhat. De használható a mentesítő időszakokban. Az ilyen mentesítő napokban javasolt mindössze néhány ilyen pohár citromos és mézes vizet inni. Csak nem szabad túlzásba vinni az ilyen napokat, hiszen nem hiába nevezik őket csak mentesítőnek, ami azt jelenti, hogy nem szabad folyamatosan diétázni és ez nagyon veszélyes.

Érdemes megjegyezni: ha allergiás a méhészeti termékekre, cukorbetegségben szenved, gyomorfekélye, gyomorhurutja van, súlyos elhízással vagy fokozott savassággal küzd, ez az ital – kategórikusan ellenjavallt Önnek.

De, ha betartja a szabályt, hogy elfogyasszon egy pohár meleg vizet citrommal reggel éhgyomorra, akkor ez segít szervezetének megszerezni az oly fontos vitaminokat és segít szervezetének minden nap, anélkül, hogy kárt okozna.

Mítosz a diétákról sok van, az előbb győződtél meg erről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük