Mellnövelő krém – a határ! Semmilyen műtét, hogy a kedvében járjunk!

1 138

Mennyi csodaszép mese létezik a Hamipipőkékről, akik találkoztak a hercegükkel. Azonban a ezek a hercegek gyakran fehér paripa nélkül vannak, hintő és férfiasság érzése nélkül. De te nem vagy Hamupipőke,  megszoktad, hogy várod és örülsz az apróságoknak. Kedvesem, amíg nem válogat veled át egy zsák búzát, semmilyen afterparty nem világít neki a bál után!

De, ha komolyabbra fordítjuk a szót, szeretnék beszélni a nőiesség érzéséről. Mire vagy hajlandó párodért? Hogy mit lehet bevállalni, és mi az, amit semmilyen esetben sem szabad megengedni – ma megvitatjuk. Nos, milyen messzire lehet elmenni, hogy ne veszítsük el önmagunkat? És érdemes-e erre vetemedni?

A felnőtt kapcsolatokban mindkét fél engedményeket tesz, igyekszik jobb lenni a párja számára. Fontos megérezni a határt az érdekek, ízlések könnyed összecsiszolódása és az arra való törekvés között, hogy  megtörjél, közte a természeted is, és gyökeresen megváltozzál. De hol van a garancia arra, hogy megkapod a kívántakat, és a herceget továbbra is érdekelni fogja a játékszere?

Nem vitatott, hogy meg lehet vásárolni egy mellnövelő krémet  (úgy gondolod, hogy tökéletes? J) de mi a helyzet a radikális intézkedésekkel – a műtétekkel?  Nem, és még egyszer nem! Még akkor sem, ha ő fizeti. Még ha talált is klinikát és nagyon kéri. Egy esetben igen a válasz – amikor te magad akarod ezt, amikor te magad készen állsz arra, hogy átess a hosszas rehabilitáción. Amikor ez a te álmod. Akkor igen, akkor mindent lehet – átszórni az orrodat, vagy kopaszra borotválkozni, vagy mellfeszítést végezni.  Azonban, ha ez csak a férfi kezdeményezése, amely elnyomja az ambícióidat – gondolkozz el.

Talál nincs más emiért szeretni lehet téged? És valóban olyan fontos a méret? Igen, számunkra fontos J Azonban a férfiak számára…

Itt, gondolom, hogy minden érthető. Most pedig vitassuk meg, hogy mit lehet még tenni, hogy örömet szerezzünk neki, és az mi amit megengedve megtörünk.

Mellnövelés műtét nélkül vagy válj álmává kockázatok nélkül

Nos, a zöld és piros fény az átalakulásodban:

 • Lefogyni – egyételműen igen! Itt a hozzászólások is fölöslegesek. De! Ne változz át hisztérikussá, aki megszámol minden egyes kalóriát egy salátalevélben, s egy lábbal már az anorexia határán áll. Az ilyen mániákus lelkesedések megijesztik a férfiakat. És egészében véve az embereket is
 • Radikálisan változtatni a frizurán – inkább nem, mint igen. Egy dolog az, ha már 5 éve együtt vagytok, és még minden középhosszú a hajad és nem fested. Akkor miért ne frissítenéd meg a megjelenésedet – változtatnád meg a hosszat vagy a színt – ez felfrissít   azonban ha ez csak a harmadik randitok, és az úriembered utalgat rá, hogy a volt barátnőjének fekete haja volt, te pedig platinszőke vagy… a következtetések szemmel láthatóak.
 • Műtétet végezni a mellméret megváltoztatásához – nem! Egy szerető férfi bárhogy is kívánni fog téged! Felajánlhatod neki, hogy közösen tanulmányozzátok át a mellnövelő krémek hozzászólásait. Egyszerre két legyet ütsz egy csapásra – a kedvesednek is örömet okozol, és magadat is megvéded a károktól. Napjainkban ezek a krémek jó minőségűek és nincsenek mellékhatásaik. Felkented, végeztél egy kis masszázst (de ezzel akár a párodat is megbízhatod ), és észre sem veszed ahogy pár centiméterrel nagyobbak lesznek. szuper!

Miért ragaszkodok annyira a műtét nélküli mellnagyobbításhoz? Azért mert változni lehet és kell is, de nem érdemes feláldozni ezért az egészségünket. Vagy hosszú hajunkat, amelyet 7 évig növesztettünk, ő pedig vállig érőt szeretne

Szeresd magad, érezd magad királynőnek. Meg fogsz lepődni rajta, hogyan fognak ragyogni a szemei, amikor meglát téged.

A mellek feszesítése – kompromisszumokat kötünk

Látod, a mellméret égető kérdésén mutatom meg neked a kapcsolatok pszichológiájának finomságait

A mellnövelés otthon egy speciális krém segítségével – szuper módszer megmutatni egy férfinak, hogy igyekszel, készen állsz dolgozni magadon. De! Megvannak az elveid és ha te ellene vagy a műtétnek, akkor biztos, hogy nem fekszel kés alá!

Legyen melletted egy olyan férfi, akit méltó hozzád

4 hozzászólás


 1. // Válasz

  Ő, milyen szépen le van írva a végén! A férjem már több éve idegesít ezzel a témával. Én pedig állok a magamén. A krém – jó kompromisszum, egyet értek


 2. // Válasz

  Használtam mellnövelő krémet, a méretem 4 cm-el lett nagyobb. Sajnos, egy hónappal az abbahagyás után, a hatás eltűnt. Most azon gondolkozom, hogy még egyszer megrendelem magamnak…


 3. // Válasz

  nekem pedig minden tetszik! Szeretem a melleimet, annak ellenére, hogy kicsik. A lényeg– hogyan viszonyulsz magadhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük