Mellnövelés otthon a ruhák segítségével

1 008

Ha nem tartod magad fantasztikus mellek tulajdonosának, akkor ez a cikk hasznos lesz a számodra. Arról, hogy szeretni kell magunkat bármilyen mellbőséggel és mellmérettel, gondolom nem kel beszélni. A tanácsaink azoknak a önellátó nőknek vannak összegyűjtve, akik tudják élvezni a testüket és értékelik a természetes adottságaikat.

Elmeséljük hogyan lehet kihangsúlyozni az alak karcsúságát, vizuálisan elvégezni a mellnövelést műtét nélkül a ruhák segítségvel.

Mellfeszesítés öt perc alatt

Nos, bizonyára tudsz arról, hogy minden hölgynek kell, hogy legyen egy alap ruhásszekrénye. Ezek olyan darabok, amelyeket bármilyen formában kombinálni lehet olyanok, amelyek illenek neked, kiválóan állnak rajtad és soha nem mennek ki a divatból. A feladatod – megtölteni a minden napos ruhásszekrényed bázisos készletét effektív fazonokkal, amelyek vizuálisan nagyobbá fogják tenni a melleidet, nőiesebbé és csábítóbbá teszik a megjelenésedet.

Igen, a zuhany után  használhatsz mellnövelő krémet, akkor a hatás megduplázódik.

Nos, készen állsz?

A fehéra te színed

Senki számára sem titok, hogy a fekete szín karcsúsít, a fehér pedig kövérít. Használd ezt a szabályt a javadra – „a felső emeleted” tedd fehérré. Kiváló ötlet bármilyen kor, ruhastílus és státusz számára. A fehér univerzális és könnyen kombinálható bármilyen más színnel. Emellett ez még a nőiesség, az ünnepélyesség és a fiatalság színe is. Akár egy álmatlan éjszaka után is frissebbnek fogsz kinézni egy fehér pulcsiban.

Nem muszáj teljesen fehér blúzt vagy pólót venni fel. Vásárolj olyan ruhákat, amelyekben fehér betétek vannak a dekoltázs területén.

Kivágásbarát vagy ellenség?

Ha elolvasod a hozzászólásokat a mellnövelő krémekről, akkor észre fogod venni, hogy sok lány csak a szer egyhónapos használata után engedhette meg magának a V-alakú kivágásokat. Ez előtt pedig – nem nem. Nagyon nőiesen nézi ki a klasszikus hajó-kivágás.

Lágy figyelmes az ékszerekre

Tabu:  nagy gyöngyök és fülbevalók, masszív medálok. Miért? Magad hívod fel a figyelmet a kontrasztra a nagy ékszerek és a kis mellek között. Ne csinálj ilyet.

Kiút: vékony nyakláncok a mellek alatt, miniatűr medálok.

Ehhez a ponthoz adjuk hozzá a különböző kiegészítők használatának lehetőségét a mellekre való figyelem felkeltéséhez – kendők, sálak. A ruhákon a mellek területén lehetnek zsebek, fodrok.

Mintaa te aduászod

Ne siess beiratkozni a sebészhez a mellfelvarráshoz. Egy helyáló minta a ruhán vagy blúzon képes csodákat tenni! A nagy rajzok, élénk színű minták, az „okos” színek képesek vizuálisan plusszolni neked néhány centimétert  mellbőségben, képesek kontrasztot hozni létre a mellkas és a derék kerülete között, az alak sokkal arányosabban fog kinézni. Még egy bölcs döntés – vásárolni egy pólót vízszintes csíkokkal a mellek területén.

 

És még néhány szó a mellnövelésről otthon

A többrétegű öltözékek nagyon aktuálisak ebben a szezonban, és nem csak a társaság királynőjévé tesznek téged, hanem vizuálisan is dúsabbá teszik a kebleidet.

Kombináld az ingeket és a mellényeket, a zakókat, emellett viselhetsz szabad toppokat rövidített hosszúságú svitshotokkal. Kísérletezz és válaszd ki a magad számára legoptimálisabb variációt.

A mellnagyobbítás otthon dolgozz a sziluetteden. Ügyelj rá, hogy arányos, nőies legyen. A szabad szabás – egy lehetőség létrehozni a személyre szabott megjelenést, ürügyet hagyva a fantáziálásra. Hiszen a férfiak annyira szeretik azt, ami érthetetlen a számukra. És még meglátjuk, hogy melyik hölgy fog szexisebben és effektívebben kinézni – egy nagy vulgáris dekoltázzsal vagy egy elegáns ruhában, amely kihangsúlyozza az alakját.

Melyik mellnövelő módszert tartod a leghatékonyabbnak?

Betöltés ... Betöltés ...

3 hozzászólás


  1. // Válasz

    Nem rossz ötletek, épp elgondolkoztam egy többrétegű öltözék megvásárlásán – van benne egy nadrág kosztüm, egy topp, egy mellény és egy pulcsi))


  2. // Válasz

    Egyet értek azzal, hogy a nagy ékszerek rontják a kinézetet. És nem is illenek őszintén szólva az ilyen masszív csecsebecsék egy igazi hölgynek. Nekem sok medálom és vékony nyakláncom van. Valóban klasszul néz ki bármilyen öltözékhez.


  3. // Válasz

    Én kenem mellnövelő krémmel is a melleimet, mellnövelő gyakorlatokat is végzek, most ki lehet próbálni a ruhásszekrény megújítását is! Úgy fogalmazva – minden módszer jó!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük