Mellnövelés műtét nélkül egy hét alatt

4 908

brust_bhÜdvözlöm Önöket, kedves hölgyek! Szeretném megosztani önökkel örömömet és elmondani, hogyan sikerült megszabadulnom komplexusaimtól. Mindössze néhány nap alatt  sikerült otthoni körülmények között növelni mellméretemet a kívántra.

Úgy esett, hogy a természet nem áldotta meg testemet formás szép mellekkel. Az erősebbik nem képviselői nem figyeltek oda rám, szégyelltem a strandra menni és mély kivágású blúzokat hordani. Mindez évekig folytatódott, és úgy tűnt, hogy már hozzászoktam a dolgok ilyen állásához. De egy bizonyos ponton úgy döntöttem, hogy javítok ezen a helyzeten, és  szép nagy mellek birtokosa leszek. Elkezdtem érdeklődni az ismerős hölgyeknél, hogyan is zajlott náluk a mellnövelés. Kiderült, hogy sokan plasztikai sebészekhez fordultak ezzel a kérdéssel. Ezt nem tudtam bevállalni, ezért különböző tablettákkal, biológiai kiegészítőkkel, gyógyteákkal, borogatásokkal, masszázzsal, valamint fizikai gyakorlatokkal próbálkoztam. A fentebb felsoroltakból semmi sem segített, mellbőségem egy centiméterrel sem lett nagyobb.

Egy bizonyos pillanatban elvesztettem a reményt, és úgy gondoltam, hogy a mellnövelés műtét nélkül lehetetlen. Egyetlen kiútnak a speciális korrekciós fehérnemű viselését  láttam. De nyáron ezt a fehérneműt szinte lehetetlen volt hordani, emellett pedig nagyon feldörzsölt és nem kis pénzbe került.  Még ma is ott fekszik a szekrényben néhány melltartó push-up  hatással, amelyeket nem használtam azóta, hogy tudomást szereztem egy valóban hatásos szerről.

Megvan a megoldás a kis mell problémájára?

BusenperfektÍgy élhettem volna tovább komplexusaimmal, ha nem történik egy eset. Az Interneten rátaláltam egy fiatal lány blogjára, aki nagyon sok érdekes információt osztott meg életéről, utazásairól, hobbijairól és a kozmetikai szerekről. Az egyik posztjában arról beszélt, hogy a mellnövelő krém segített neki néhány nap alatt  megbírkózni számos nő égető problémájával – a nullás kosárméretű mellbőséggel.

Természetesen, nehezen hittem el, de úgy döntöttem, hogy több információt keresek erről a csodaszerről. Ellátogatva néhány népszerű forráshelyre a termékekről és szolgáltatásokról írt véleményekkel, hatalmas mennyiségű fényképet találtam, amelyek alátámasztották az adott kozmetikai készítmény lenyűgöző hatását. Ezt követően úgy határoztam, hogy megrendelek egy üvegcse szert és magam győződök meg mindenről.

A krém használatának eredményei

Aznap este, amikor megérkezett a küldeményem, felkentem a krémet az útmutatónak megfelelően. Reggel már éreztem bizonyos változásokat, de úgy döntöttem, hogy nem fogok sietni a mérésekkel. Este, amikor letelt az öt napos használat hatérideje, kezembe vettem a centimétermérőt,  hogy megmérjem mellbőségemet.  Legnagyobb meglepetésemre – kosárméretem 2 mérettel nőtt! Nehéz szavakba önteni, hogy mit is éreztem, de most már pontosan tudom, hogy lehetséges a mellnövelés otthon.

SIFt7eeYYBc-300x1674-es kosárméretre nem akartam növelni formáimat, mivel a 3-as méretet mindig a legvonzóbb variációnak tartottam. Egyszóval, a jelen szer nem csupán segít a centiméterek növelésében, hanem kitűnően megbírkózik a hidratálással és bőr táplálásával is. Ennek eredményként melleim területe feszes és jól ápolt.

A soros hétvége után megérkeztem a munkahelyemre és nem tudtam elrejtőzni kollégáim tekinteteitől. Egyes hölgyek nyíltan irigykedtek, sokan érdeklődtek, hogy nem jártam-e sebésznél.  Az egyik leginkább hitetlenkedő munkatársamnak segítettem megrendelni a terméket a honlapon, ahol kedvenc krémemet vásároltam. A következő héten szinte magánkívüli állapotban jött be a munkába, elnézést kért gyanúi miatt. Kiderült, hogy kosármérete egy mérettel nőtt a szer három napos használata után. Most a gyors mellnövelésről szóló történeteket cégünk minden osztályán hallani lehet.

Ezek után életem megváltozott, mégpedig jobb irányba. Magabiztosabb lettem, folyamatosan észre veszem az érdekes férfiak rámeső tekintetét, gyakran kapok bókokat, szeretek napozni a strandon és  kihangsúlyozni az eredményt egy mély kivágású blúzzal. A főnököm még a munkabéremet is megemelte, lehet, hogy ez kapcsolatban áll a krém hatásával, ki tudja.

Gyakran gondolok arra, hogy milyen jövő várt volna rám, ha nem a véletlen.  Milyen szerencsém volt, hogy megláttam az Interneten annak a lánynak a blogját és tudomást szereztem a mellnövelésről műtét nélkül.  Sokan úgy vélik, hogy a kis mellet csakis sebészeti beavatkozással lehet korrigálni. Valamilyen oknál fogva  mindenki megszokta úgy vélni, hogy kizárólag radikális   intézkedésekkel lehet megoldani problémáinkat. Teljes felelősséggel állítom, hogy ez nem így van.  Személyes példámon sikerült bebizonyítani, hogy egy egyszerű krém hatékony lehet.

A gyártó weboldalán rendeltem meg a terméket. A küldemény nagyon gyorsan megjött, a kifizetést pedig a kézhezvételt követően bonyolítottam le, úgyhogy semmilyen kockázat nincs. A krém ára viszonylag alacsony. Az ismeretlen eredetű tabletták, a korrekciós fehérnemű és méginkább a plasztikai műtét sokkal többe fog kerülni önöknek.

Remélem, hogy ez a cikk segít azoknak, akik mér régen kétségbe estek. Kedves hölgyek, ne féljenek a változásoktól. Kívánom, hogy növeljék mellbőségüket a kívánt méretre és egyszer és mindörökre küzdjék le komplexusaikat!

★ Rendeld meg innen a legjobb áron ★

5 hozzászólás


 1. // Válasz

  Jó napot kívánok. Tegnap megvásároltam ezt a krémet és el kell mondanom, hogy használ! Nem bírtam ki és megmértem a mellbőségemet egy napi használat után, és máris van egy kisebb növekedés. Nem bírok betelni vele. Azt hiszem, talán azonnal rendeljek még belőle?


 2. // Válasz

  Az ismerősöm Európában azt mondja, hogy ott a nők már régóta ilyen krémmel növelik a mellbőségüket. Ő már kipróbálta, azt állítja, hogy az eredmény fantasztikus. Most már én is mindenképpen megrendelem.


 3. // Válasz

  Második hete kenem ezzel a krémmel a mellemet. Mellbőségem már 5 cm-t nőtt! Örömöm határtalan. A férjem azt mondja, hogy használjam továbbra is.


 4. // Válasz

  Egy héttel ezelőtt megvásároltam ezt a krémet. A mellem egy kosármérettel nőtt, a kollágáim a munkhelyemen elárasztottak kérdéseikkel. Meglátjuk, mi lesz tovább.


 5. // Válasz

  Lányok, egy évvel ezelőtt használtam ezt a szert és meg akarom jegyezni, hogy a hatása még ma is megvan. Egyértelműen javaslom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük