Megtanulunk tökéletes nyilakat rajzolni bármilyen szem forma számára

1 211

 Egy egyszerű és átlátható sémát ajánlunk a folyékony szemhéjtus felviteléhez bármilyen szem forma számára, és elmeséljük, hogyan lehet tökéletes nyilakat rajzolni. Most közzétesszük a  sminkesek tippeit.

A férfiaknak a nőkben tetszik a titokzatosság, a rejtélyes és szexuális tekintet. Ezt el lehet érni a nyilak segítségével.

Nyilakat rajzolunk a mandulavágású szemek számára

«Kezdje a szeme belső sarkával és egy nagyon vékony vonallal, fokozatosan vastagítva a külső szemsarkához és húzza ki egy kicsit a felső szemhéjai ráncaira».

Mélyen ülő szemek – pontos nyilakat rajzolunk

«Kezdje a nyilat a felső szemhéjának a közepén és ne húzza ki a szempillák növekedése vonalán túlra, máskülönben fáradt, félig zárt szemek hatását fogja elérni ».

Hogyan rajzoljunk nyilakat az ázsiai szemek számára?

«A ravaszság abban rejlik, hogy a nyilat kihúzzuk a szempillák növekedésének vonalán túlra és felemeljük a végeket. A siker titka: a nyíl vége szigorúan a szemöldök külső sarka alatt kell,h ogy befejeződjön, és nem korábban vagy később.».

Ha nagy szemei vannak, akkor könnyű nyilakat rajzolni

«Hogy elkerüljük a kidülledő szemek vagy kiálló szemek hatását, egy vékony vonallal húzza ki a szempillák növekedésének vonalát, nem térve ki a határin túlra».

Leereszkedett külső sarkakkal rendelkező szemek – rajzoljuk a nyilakat

«Kezdje a nyilat kicsit távolabb a szem közepétől és hirtelen növelje a vastagságát, kihúzva a sarkat a szempillák növekedési vonalán túlra, vizuálisan kinyitja a szemeit és kifejezőbbé teszi a tekintetét».

A közel ülő szemek számára érdemes kisebb nyilakat rajzolni

«Ilyen formánál azt javasolnám, hogy egyáltalán ne rajzoljon nyilakat, végső esetben pedig – egy vékonyka csíkot húzzon a felső szemhéj közepétől a sarokig».

Szélesen ülő szemek – hogyan kell megrajzolni a nyilakat?

Kezdje egy közepes vastagságú nyíl megrajzolását a belső saroktól, növelve a vastagságát a külső szemsarokig és húzza ki felfelé a farkát. Az alsó szemhéjat hangsúlyozza ki egy vékony vonallal, amely egy kicsit nem éri el a sarkakat “.

Nyilakat rajzolunka tekintettel csábítunk

«A nyilak a szemeken már több évtizede maradnak a smink egy fő trendjének szerepében, és lehetetlen dolog elképzelni, hogy egyszer divatjamúltakká válnak. Ugyan úgy, mint a piros színű rúzsnál, itt is a tökéletes elkészítés és a tartósság a fontos, ezért azt tanácsolom, hogy használjon speciális alapot a szemhéjak számára, hogy a folyékony szemhéjtússal húzott vonal egész nap tartson és ne hagyjon nyomot a szemhéjakon. Ezt követően rajzolja be olyan szemceruzával, amely megegyezik a folyékony szemhéjtus színével, a szempillák közötti konturt. Ez pótlólagos mélységet biztosít a szemek számára, a nyilak pedig harmonikusabban fognak kinézni.  Ha újonc a folyékony szemhéjtus használatában, akkor jelölje meg a nyíl „farkát” nyitott szemeknél, egyenesen előre nézve magára a tükörben, és ezt követően óvatosan húzza meg a vonalat a belső sarokhoz», — tanácsolja Clarins, vezető sminkes.

Ön milyen nyilakat rajzol?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük