Megérteni egy férfit – 3 fő parancsolat

2 105

A nők nem mindig értik helyesen a férfiakat. Nagyon fontos ismerni a különbségeket a között, hogy miként gondolkoznak a férfiak és miként  a nők. A férfi és a nők világfelfogása nagyon különböző. És minél többet tud egy nő arról, hogyan értse meg a férfit, annál nagyon esélye van rá, hogy a férfi megszeresse. Azt, hogy lehet megérteni egy férfit, megtudhatja a pszichológiai könyvekből, más nők elmondásaiból, a férfiak tanácsaiból, stb. Lentebb fel van sorolva az a három fontos tanács, amely segít megérteni a férfiakat.

A férfiak soha sem tévednek

Nem, lehet, hogy nagyon ritkán tévednek, de erről biztos, hogy nem ők tehetnek. A férfiaknak nagyon nehéz elfogadni a vesztességet, főként, ha ezt egy nő határozta meg. Mindig a körülményeket fogja hibáztatni, a kollégákat,az időhiányt és sok minden mást, amire csak fantáziája lesz. Ne próbálja meg felhívni a figyelmét a hibáira. A férfiakat bosszantja, amikor Ön minden alkalommal emlékezteti őket a régi hibáikra. Felejtse el, hogy Ön „jobban tudja, hogy kell ezt csinálni”, tartsa meg a tanácsait, a párja maga Ön nélkül is tudja, hogy jobb. Ha segíteni akar párjának, egyszerűen inkább ne zavarjon neki. Azután pedig, dicsérje meg. Még ha valami nem is sikerül neki, ne kritizálja őt, hiszen első sorban Önnek igyekszik.

Egy férfit csodálni kell

Minden férfi, még ha egy kicsit is, de dicsekedő kisfiú, aki várja, hogy megdicsérjék. Csodálatra vár kedvesétől, ezért legyen naiv elámult lányka, dicsérje meg az apróságokért, higgye el, megéri. Amikor egy nő hisz a férfiban, szinte szárnyai nőnek. Készen áll, hogy számos nehéz dolgot megtegyen egy ilyen nőért. Kivitte a szemetet – kiváló, dicsérje meg ezért és legközelebb  már maga fog a szemetes zsákért menni, az Ön emlékeztetései nélkül. A dicséret működik a kisebb tettekkel és a nagyobbakkal is. A lényeg, hogy őszinte legyen ez a dicséret. A férfiak közel sem buták és primitív lények, mint azt sokan írják, és azonnal észre fogják venni a falsot a hangjában, még tudat alatti szinten is.

Legyen rövid és egyértelmű a kérésekben

A komunikáció a férfiak számára egy módszer az információ megszerzéséhez vagy továbbjuttatásához. A nők számára  a komunikáció – már önmagában is élvezet. És mindent, amit  a férfi nem hall úgy fog fel ahogy van, ezért nehéz a fiúknak megérteni az utalgatásokat. Hogy értsünk meg egy férfit? Egyszerűen kérje meg egyenesen arra, amit szeretne. Válaszolni fog. A férfiak soha sem utalgatnak, ne keressen a szavaikban rejtett alszöveget – nincs benne ilyen. Ha szeretné, hogy párja segítsen Önnek – egyszerűen mondja meg. Mindent megtesz Önért, Ön pedig ne felejtse el megdicsérni.

Kedves hölgyek, próbálják meg alkalmazni ezeket az egyszerű szabályokat a gyakorlatban már ma, és látni fogják, hogy valóban működnek. Minden nappal csak még szeretettebbek és kívánatosabbak lesznek párjuk számára, ha ismerik a pszichológiájukat. Amiatt, hogy a nők nem tudnak megértőkel enni, nem sikerül megtartani a szeretőt. Gondolkozz el ezen a kérdésen és dolgozz a hozzáállásodon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük