Magasugrások: 8 szex titok,  ha különbség van a magasságukban

924

Ha különbség van a magassáukban, akkor a szex  nehézkes lehet:  mint egy kosárlabdázónak és egy zsokénak. De szerencsére van két kiút: kiválasztani valakit a méretnek megfelelően vagy igénybe venni egy szakember tanácsait.

1. Lépcső

Menjen fel egy vagy két lépcsőfokra, hogy a megfelelő szintre kerüljön vele. Csak győződjön meg róla, hogy nem fog eltörni és elmozdulnia szex közben. Ne használja azt a kávéasztalkát, amelyet gyorsan összeszerelt néhány csavarral!

2. Párnák

Ezeket használni lehet a doggie stílusú pózban, és ahhoz, hogy felemeld a csípődet a misszionárius pozícióban. Nem a legkénylemesebb variáció, de a leghozzáférhetőbb.

3. Ablakpárkány és asztal

Ha eléggé régen járnak együtt, akkor már biztosan kipróbáltak minden hozzáférhető felületet. Ha nem – épp itt az ideje elkezdeni!

4. Az ágy széle

Az alacsonyabb partner a hasára fekszik vagy az oldalára az ágy szélén, a magasabbik pedig térdre áll a padlón. Nagyon kényelmes! Csak ne felejtsenek el párnát tenni a térd alá.

5. Szex-hinta

Azoknak a szíjaknak a rendszerét, amelyeket a plafonhoz vagy valamilyen nyílásban kell rögzíteni, mint egy gyermek hintát, nem valószínű, hogy látott már.  De ez nagyon hatásos! El lehet készíteni egy hintát egyedül is, ihletet pedig a «sex swing» szövegű képek megkeresésével kaphat.

6. «Kanalak»

Ebben a pozícióban már nem fontos, hogy Önök nem állnak arccal egymáshoz egy szinten, és a behatolás mélyebb lesz. Emellett szabadon maradnak a kezeik is.

7. Térdek

Ő ül, Ön pedig a térdén van, meg tudja ölelni a lábaival a derekát… Kiváló pozíció, és a vizuális kontaktust elég könnyű elérni.

A szex a különböző magasságú partnerek számára

A magasság és más fizikai paraméterek nem szabad, hogy az útjukba álljanak. Szeressék egymást! 

Ön hogyan oldja meg a magasság különbségének problémáját?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük