Légy az ideálja – és soha nem fog elszaladni

868

Egy jó kapcsolat kezdete nagyon izgalmas mindkét fél számára. Nagyon gyakran reményeink nem felelnek meg a valóságnak, és a párunk nem úgy viselkedik, mint ahogyan mi azt szeretnénk. Nem újság, hogy a férfiak és a nők nagyon különbözőek, főként  a romantikus kapcsolatok szférájában. Például, egy férfi elvárásai kedvese kapcsán nagyon szigorúak lehetnek, sőt néha akár nevetségek is, mivel lehetetlen eleget tenni ezeknek.  Természetesen, egyes nők képesek eleget tenni az igényes férfiak elvárásainak, azonban ez hatalmas erőfeszítéseket igényel, és inkább kivételnek minősül a szabályok alól.
Ezért bloggunk figyelmükbe ajánlja a férfiak eléggé elterjedt, de a valós életben szinte elérhetetlen elvárásainak gyűjteményét  anők kapcsán.

Ne legyen „saláta” lány, de rendelkezzen vonzó külsővel.

A számos reklám, amelyeken a karcsú lányok élvezettel eszik a hamburgereket az az illuziót keltik, hogy a jó alak összeegyeztethető  a gyorséttermi ételek ellenőrizetlen fogyasztásával. Valójában, ez eléggé ritkán fordul elő. Valószínű, hogy sok lány hallotta a következő kifejezést:  «Milyen jó, hogy normális ételt rendeltél, nem pedig csak egy salátát». Sajnos, sok nő nem tudja azt fogyasztani, amit a férfiak, úgy, hogy közben karcsú maradjon.

Legyen természetes és vonzó külsejű.

Egy épp, hogy az ágyból felkelt  nő megjelenése, sajnos nem felel meg annak a vonzó és csábító kinézetnek, amelyet a férfiak többsége vár el. Még a jó természetes kinézet is megkövetel egyes erőfeszítéseket a nőktől.

Megtartott és visszahúzott legyen, de emellett mutasson érdeklődést.

A férfiak többségét nagyon bosszantja, amikor egy nő sok sms-t ír, aztán pedig panaszkodnak, hogy kevés figyelmet fordítanak rájuk.  Lehetséges, hogy a férfiak egyszerűen túl sokat követelnek?

Legyen vidám és érezze magát szabadon egy férfi társaságban, de emellett ne legyen más fiúja.

Egy férfinak érdemes megbékélni azzal, hogy nem ő lesz az egyetlen férfi a nő életében. Egyszerűen lehetetlen, hogy egy nő ne beszéljen más férfiakkal. És emellett ez a hozzáállás nem igazságos a nőkkel szemben.

Legyen gondoskodó, de ne legyen tolakodó.

A férfiak gondoskodást, figyelmet és őszinte érdeklődést várnak el a nőktől. De, ne adj Isten túlzásba vinni ezt, egy nő azonnal idegesítő teherré válik.

Legyen független, de közben támogassa a férfi férfiasságát.

A független nők mindenben függetlenek. Ezért azok a férfiak, akik ilyen nőt keresnek, készen kell hogy álljanak arra, hogy ezek a hölgyek megszokták, hogy mindent egyedül csinálnak, és nem fogják követelni a férfiasságukat. Nem szabad azt követelni egy független és önálló nőtől, hogy törékeny és tehetetlen legyen.

Akarjon komoly kapcsolatot, de ne akarjon férjhez menni.

A férfiak többsége nincs ellene a hosszú kapcsolatoknak, de amint egy nő felveti a közös jövő témáját, kiderül, hogy egyáltalán nem állnak erre készen. Sajnos, sok férfi számára a komoly kapcsolatok csak addig  elfogadhatóak, amíg nem válnak túlságosan komollyá.

Ne fordítson magára sok időt, de nézzen ki felülmúlhatatlanul.

Ahhoz, hogy egy hölgy nagyon jól nézzen ki, nem kevés időre van szükség. Ha a nőknek nem kellene erőfeszítéseket tenniük, hogy ragyogó külsővel rendelkezzenek, mindenki boldog lenne. De, sajnos, ez nem így van. Ezért, a férfiaknak meg kell érteniük, hogy sietség közben nagyon nehéz jó eredményt elérni.

Hogyan lehet leküzdeni a fájdalmat a szakítás után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük