Lefogyás fizikai megterhelések nélkül egy héttel a nyaralás előtt

787

Egyre több és több ember szeretne jobban kinézni napjainkban, Ez természetes nagyon jó, sőt fantasztikus! Hiszen a jelen folyamat jó hatással van a kinézetre és szervezetünk állapotára is egészében véve.

№1 szabály

Reggeli. A nap legfontosabb étkezése, amelynek érdemes nagy jelentőséget adni. A felkelés után azonnal meg kell inni egy nagy pohár vizet, sőt, jobb ha kettőt, hogy pótoljuk a szükséges folyadékmennyiséget a szervezetben. Ezt követően készítsünk egy kását és pár tojást a kívánt formában.  Az adott termékek lehetővé teszik az összetett szénhidrát bázis kiépítését egészen az alvásig, amely támogatja az energiát belül az egész nap folyamán.

№2 szabály

Étkezési elv. Gyakran és keveset. Érdemes felosztani az étkezéseket az alvás előttre és utánra 6 táplálkozásra, amelyek mindegyikének tartalmaznia kell a kisebb mértékű, de kiegyensúlyozott táplálékmennyiséget.

№3 szabály

Semmilyen alkohol. Kezdjük azzal, hogy az alkohol kiszáradást vált ki a szervezetben és minél nagyobb volt a szeszfogyasztás, annál analógabb a helyzet. Az alkohol fogyasztás ghrelin termelést okoz a szervezetben – hormon, amely növeli az éhségérzetet és tompítja a jóllakottság érzetét. Ez képezi a negatív súly túlzott felszedésének okát. Gondolom  a szív- és érrendszeri megbetegedésekől és az alkohol az agyra gyakorolt hatásáról nem érdemes beszélni.

№4 szabály

Rostok. Az adott anyag alatt a zöldségeket, gyümölcsöket, gabonaféléket és hüvelyeseket kell érteni. A rostok szerepe abban rejlik, hogy segít szervezetünknek megemészteni az elengedhetetlen tápanyagokat.

№5 szabály

A belek megtisztítása. A jelen folyamat lebonyolítása a fölös gázképződésektől, puffadásoktól való megszabadulást vonja maga után és megismételhetetlen könnyedség érzést biztosít. Ezt az eredményt az aktivált faszénnel vagy angol sóval lehet elérni.

Vonzóbb alternatívaként be lehet vonni az étrendbe az úgynevezett „Metelka” salátát. Ez friss káposztából és sárgarépából készül, amelyhez nem adnak hozzá olajat vagy különböző szószokat. Az ételt érdemes éhgyomorra fogyasztani.

A megtisztítási folyamatot el lehet végezni korpával is. Egy evőkanállal kell megenni az étkezés előtt 15 perccel.

És természetesen a kedvenc zöld tea is a segítségünkre siet. Körülbelül tíz csésze naponta tökéletes hatással lesz a belekre.

№6 szabály

Víz. Bár a víz nem vált ki olyan nagy íz érzelmeket mint egy ebéd az étteremben, még nem jelenti azt, hogy nem olyan fontos. Testünk, mint bolygónk a Föld is, majdnem 80%-ban vízből áll, ezért érdemes elgondolkozni. Igyon naponta legalább 3 liter vizet, hogy biztosítsa a szervezet számára a kellő ásványi egyensúlyt és javítsa az önérzetét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük