Ki állapítja meg egy férfi természetét az arcáról?

875

Nemrég ismerkedtek meg, de annyira szeretne többet megtudni erről a férfiról, feltárni természetének minden egyes vonását. Akkor egyszerűen nézze meg figyelmesen választottjának arcát és … olvassa el ezt az anyagot, amely segít Önnek hibátlanul meghatározni, hogy milyen természet rejlik e mögött a lefegyverző mosoly  és csábító tekintet mögött.

Homlok. Ha a homlok sima és nincsenek rajta ráncok, akkor ezt azt jelenti, hogy a férfi vidám és gondtalan. A Vízszintes ráncok, közel a hajhoz – érzéketlenség és a büszkeség, ha ezek a ráncok a szemöldökhöz vannak közel – mély elme és  ítélőképesség.  A mély ráncok, lustaságot, középszerűséget és léhaságot jelentenek.   Észrevétlen vízszintes ráncok – becsületesség. A merőleges ráncok az energiát, intelligenciát és az ambíciót szimbolizálják.

Szem. Nagy szemek ,amelyek egyenesen és nyíltan néznek,  férfiasnak és bölcsnek jellemzik a férfit. Domború kerek szemek piros erekkel – gonosz, fukar, és korrupt emberre jellemzőek. A szélesre nyitt szemek, amelyek egyik oldalról a másikra szökkennek, a természet gyávaságáról és gyengeségéről tanúskodnak. A nagy és sötét szemek egy kisebb megpirosodással a bal szemben – szerénység és szégyelőség jele.

Fülek. Az olyan vonás mint  a szomorúság a húsos fülű embereknél figyelhető meg. A kis fülek  – az érzelmek megnyílvánulása a karakterben. A felfelé irányuló kihegyezettség – eszet jelent. A nagy fülek jelentése – zenei képességek.  Keskeny és hosszú – kapzsiság és irigység. A fejhez préselt – óvatosság, ravaszság. A négyszögletes fül a határozottságról és a rendességről tanúskodik.

Áll. Ha az áll előre türemkedik – a férfi energiával telített és fizikailag erős. A hosszú és éles az átható elmét és a messzire láthatóságot jelenti.  Villás – szerelembe eső hajlam és állandóság hiánya. влюбчивость и непостоянство. Felfelé türemkedő – ravaszság és határozóképesség.

Ezek az apró ravaszságok segítenek Önnek megtudni amit szeretne, de ami nem mert megkérdezni a férfitól.

De áttanulmányozva kedvesed arcvonásait, nem lehetsz  1000%-ban biztos, hogy nem derül ki róla, hogy egy kanapé kritikus és nem kapsz egy  nemdolgozó férfit 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük