KÉTSZER UGYAN ABBA A FOLYÓBA – ÉRDEMES-E VISSZAMENNI AZ EXÜNKHÖZ? 

880

Előbb vagy utóbb egy kapcsolat megszakad, az emberek külön válnak és minden erejükkel azon vannak, hogy elfelejtsék egymást. Ezt előidézheti az, hogy a párok nem értik meg egymást, a megcsalás vagy a hazugság, amire még rágondolni is rossz. Nem egyszerű kapcsolatot építeni ki egy új emberrel, hiszen a múlt, mindig tudat magáról. Legyen az egy véletlen találkozás az utcán vagy a mindenkinek ismerős szociális hálózatok.

ITALOZÁSNEM KIÚT A SZAKÍTÁS UTÁN

Ha nem Ön lett a szkítás forrása, hanem elhagyták egy bizonyos okból – ez még jobban megnehezíti az elkeseredettség helyzetét és a depressziós állapotot. Természetesen, Önöknél,  férfiaknál, nem megszokott, hogy kisírják magukat egymás vállán. Másként élik át a szakításokat. Az állandó bárlátogatások, klubozások, összejövetelek a barátokkal – segítenek   elvonni a figyelmet, de nem segítenek felejteni. Értsenek egyet, ahhoz, hogy ne gondoljon rá minden pillanatban, minden nap inni kellesz. Ez rossz hatással lesz az egészségére, és persze a pénztárcáját sem fogja megkímélni.
Egy új kapcsolat kiépítéséhez nem csak akarat kell, álmok egy sör mellett a fiúkkal, hanem igyekezet is. Egyszerűen járkálni és nézegetni a lányokra, várva az első lépést – butaság, hiszen a lányok ezt Öntől várják el. Mintha minden rendben lenne, azonban ekkor az ex tudat magáról. Elkezdődnek a telefonhívások, az sms-üzenetek,  az utalgatások a találkozásra. Mit tegyünk és hogyan cselekedjünk helyesen? Először is emlékezzen vissza arra, hogy miért is szakítottak, ki volt a kezdeményezője ennek, menyi idő telt el és készen áll-e visszatérni a múlthoz?!

MIÉRT AKAR VISSZATÉRNI AZ EX-BARÁTNŐ?

A lányok –  megmagyarázhatatlan fogalom az emberiség számára. Ahhoz megértsük tetteik és döntéseik logikáját, alaposan tanulmányozni kell a pszichológiát, de talán ez sem lesz elég. Minden, amire az átlagos emberek képesek – feltételezés. Ezért, az, hogy mi késztette arra, hogy újra kezdje a kapcsolatot az ex-ével, eléggé sokoldalú kérdés. Lehet, hogy megértette, hogy Ön a legjobb ember a világon és Önnel töltötte a legkellemesebben az idejét, egysezrűen együtt voltak és így volt jó.  Vagy, lehet, hogy nem tud helyettest találni Önnek, és nagyon sajnálja, hogy a kapcsolatuk így ért véget. Variáció több is lehet, például bosszú, ha Ön volt a hibás a dologban és most ő akar Önnek fájdalmat okozni. Emellett ez megtörténhet a nemi kontaktus miatt is, ha a véletlen partnerekkel nem akar kezdeni, Ön pedig már „letesztelt” ember.
Gondolkozni és bizonygatni neki valamit, újra vitatkozni – nem ésszerű dolog. Itt egyszerűen pontosan tudnia kell, hogy szeretne-e ismét vele lenni, vagy már nem érdekli Önt, esetleg a sérelmeit még nem feledte el. Senki sem tud kérésre megváltozni.

Az ex párokkal való kapcsolatok általában ugyan olyan negatív és fájdalmas tapasztalattal szolgálnak, hiszen, ha elsőre nem sikerült, akkor most lehet, hogy még gyorsabban véget ér minden. Ahogy mondani szokták: «Kétszer nem megyünk ugyan abba a folyóba». Éppen bemenni azt lehet, azonban ott maradni és új szinte úszni az ex barátnővel szinte lehetetlen. Sokan nem értenek ezzel egyet, főként, ha csak nemrég állították helyre kapcsolatukat az ex barátnőjükkel. Természetesen, hogy, ha régen nem látták egymást  hihetetlen vonzalmat éreznek, és éjjel-nappal kívánják egymást, a szó szoros értelmében. De később, ez a z eufória eltűnik, és minden a régi marad. Elkezdődnek a múltban történt dolgok felvetései és még nagyobb bizalom hiány alakul ki, hiszen mi történhetett, amíg nem voltak együtt?
Nem mindig áll készen a volt barátnő arra, hogy azonnal megváltozzon, ha korábban valami Önnek nem tetszett benne. Lehet, hogy ahelyett, hogy megpróbálna megváltozni, elkezdi bizonygatni Önnek, hogy ő a legjobb a világon és mások sokkal rosszabbak. Legyen szó a belső tulajdonságokról vagy a külső paraméterekről.

A SZEX NEM AZ UTOLSÓ SZEREPET TÖLTI BE

Egészen más dolog, amikor Önnek nemi aktusra van szüksége, és állandóan arra gondol: «az ex barátnőmet akarom». Ez a kívánság kialakulhat egy valóban meghatározott emberre, vagy ellenkezőleg, amikor egyszerűen szexre vágyik. Itt Önnek kell választania, hiszen volt barátnője nem valószínű, hogy bele fog menni az egyszeri szexbe, a további, normális kapcsolat folytatása nélkül. Emlékezzen arra, hogy a volt barátnőjével létesített kapcsolat ismerős séma az Ön számára, jártas ezen a téren és érdemes elgondolkozni azon, hogy készen áll-e ismét kockáztatni idegrendszerét néhány „hálószobás” alkalomért, és emellett fecsérelni az idejét, tudván, hogy az egész nem vezet sehova.
Sokan állítják, hogy egyszerűbb szeretkezni egy már letesztelt emberrel, mint őjat keresni erre a célra. Ez egy jó döntés. De sok következménye van. Amikor találkozik egy új emberrel, akkor nem csak egy egyéjszakás kalandot tervez,  hanem valami komolyabbat. Ezért, ha valóban új életet akar kezdeni , érdemes félre tenni minden előítéletet és megpróbálni kiépíteni egy új kapcsolatot,  még akkor is, ha nagyon vágyik a szexre volt barátnőjével.
lehet, hogy nagyon energikus és teljesen kielégíti Önt, azonban, ha az ágyon kívül semmi mást nem tud Önnek felajánlani – gondolkozzon el. Az ex barátnő, mint mondani szokták, azért ez, hogy emlékezzen rá, ez az Ön tapasztalata, egy bizonyos időszak az életében. Azonban a következő, biztos lehet benne, hogy jobb lesz.

AZ ÚJ KAPCSOLAT JOBB LESZ MINT A RÉGI

Minden esést felszállás követ, azaz a veszteség fájdalma után Ön egyszerűen köteles találkozni azzal az újal, csodálatossal, megismételhetetlennel, aki begyógyítja a sebeit egy tekintetével és egy érintésével.  Ha arról beszélünk, hogy érdemes-e visszatérni az ex barátnőhöz, a válasz – nem! Legyen bármilyen szép és vonzó, ha a sors úgy hozta, hogy útjaik külön váltak, azt jelenti, hogy ennek így kellett lennie.
ne féljen, hogy az új barátnője rosszabb lesz az előzőnél.  Minden képpen más lesz, hiszen ugyan úgy, mint minden ember, ő is egyedi. Pontosan tudja, hogy milyen típusú lányok tetszenek Önnek,  milyen külső paraméterekkel kell rendelkeznie, és persze milyen belső tulajdonságokat értékel a legjobban.
Néha az élet megviccel minket és azt adja nekünk, amire egyáltalán nincs szükségünk. De jobban szemügyre véve egy embert, észre lehet venni az egyedi lényt. Természetesen az egyik pillanatban minden sztereotípia eltűnik. Ekkor kezdődik el az őj élete, új lépcsőfokra lép. Ne féljen azt csinálni, amit korábban nem csinált vagy nem jellemző Önre. Az élet arra van, hogy minden oldalról megismerjük. Szeressenek és kevesebb hibát kövessenek el, kedves férfiak!

Idézd fel, miért szakítottatok, lehetséges, hogy ez lehűti a hevességedet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük