Ideális nő – vitamin táplálkozás, mint a szuper külső garanciája

864

Hogyan telítsük meg a szervezetünket vitaminokkal? Ezt a kérdést akkor kezdted el feltenni magadnak, amikor fáradtnak, szétszórtnak és irritáltnak érezted magad. A fénytelen haj, a töredező körmök és a száraz bőr – maguk beszélnek a vitaminok hiányáról a szervezetben. Akár egyetlen vitamin hiánya is gyorsan ahhoz vezethet, hogy a különböző szervek és belső rendszerek nem megfelelően működnek, ami az immunitás csökkentéséhez és a nem kívánt betegségek megjelenéséhez vezethet.

A vitamin egyensúly helyreállításához a szervezetben helyes életmódot kell folytatni, többet kell pihenni és helyes és egészséges ételeket kell fogyasztani. Minden reggelt érdemes egy tornával kezdeni és szoktasd meg magadat a kontrasztos zuhanyzásra. Reggeli előtt igyekezz megenni egy almát, mivel nagyon jól hat a szervezet működésére.  Vond be étrendedbe a tejtermékeket. Egyél több citrus-félét, ezek erősítik az immun- és az ideg rendszereket.

A banán segít a stresszel vívott harcban. A hal, diók és különböző  gabonafélék energiával töltenek meg. A lekvárok és gyümölcs levek  — a mikroelemek forrásai, amelyek nagyon fontosak a szervezet számára.

A savanyú káposzta annyira gazdag vitaminokban, hogy ilyen formában egészségesebb, mint  a friss.  A friss zöld hagyma nagyon gazdag vitaminokban, ezért add hozzá a salátákhoz.

Ne hagyd figyelmen kívül az olyan mikroelem forrásokat, mint  a fagyasztott vagy szárított gyümölcsök. A hasznosságot tekintve az éllovas a csipkebogyó, ebből jobb italt vagy teát készíteni, az ital elkészítéséhez két maroknyi gyümölcsöt fel kell önteni egy liter forralt vízzel és állni hagyni éjszakára.

Hogy helyre állítsd az erődet, több időt kell hagyni az alvásra, hiszen ez segíti elő a kellő anyagok megfelelő megemésztését a szervezet által. Szintén javasolt élénkítő olajokat adni hozzá a fürdő vízhez – rózsa, citrom, muskátli, szantálfa kivonatokat. Ez ahhoz kell, hogy megfelelően tápláljuk a szervezetet a kellő mikroelemekkel és vitaminokkal. Napjainkban ezek kaphatóak a gyógyszertárakban, a speciális komplexumok úgy vannak kidolgozva, hogy gyorsan felszívódjanak, amikor a szervezetbe kerülnek. Ezek az egyszerű műveletek nagyon hatásosak és segítenek neked gyorsan helyre állítani a szervezeted erejét.

Megtöltve a szervezetedet  vitaminokkal, fantasztikusan fogsz kinézni, és nem kellesz segítségért szaladnod a plasztikai sebészhez a  tökéletes arc  számára .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük