Hogyan vonzd be a férfit az életedbe a Feng Shui segítségével

994

A tanácsaink hasznosak lesznek a magányos nőknek és azoknak is, akik már párkapcsolatban élnek.

Most gondolatban rajzoljunk le magunknak egy modern nő portréját. Milyen is ő? Sikeres, tanult, okos, szép, ápolt… De vajon boldog-e? Maga a természet rendelkezett úgy, hogy még a legönállóbb szépség is szükséget érez a szeretetben, a családban, a közeli emberek és családtagok gondoskodásában.

Különböző módszerek léteznek a férfiak vonzására. Például, sok nő aktívan lapozza az internet oldalait arra témára, hogy miként lehet vonzani és persze megtartani a férfiakat. Azonban a számos tanács annak kapcsán, hogyan lehet vonzani a kellő,tökéletes férfit vagy akár a gazdag férfit, korán sem mindig adja meg a kívánt eredményt.

Van aki a mágiához fordul – nemhiába ismerik a boszorkányok ősidők óta a módszereket és módokat arra, hogy lehet vonzani a férfiakat. De, ha Ön belül nincs ráhangolva arra, hogy vonzza a férfit, akkor a mágia nem fog segíteni.

Meg lehet változtatni egyszer és mindörökre a sorsot a Feng Shui ősi tanításainak segítségével

Először is  meg kell szervezni a saját teret. Távolítson el minél messzebbre mindent, ami a korábbi csalódásairól tanúskodik – az egykori szerelmei vagy házastársa ajándékait. Tűnjenek bármennyire is szépnek az Ön számára ezek a tárgyak, különleges energetikával rendelkeznek és gátolhatják az új érzések megjelenését.

A kedvezőtlen energia háttért létrehozzák a magányos és szomorú lányokat ábrázoló plakátok és képeslapok is. Még az Ön személyes fotói is,  amelyeken nem sugároz örömet és optimizmust, képesek blokkolni a szerelmi energetika áramlását. Ajánlatos, hogy az otthona berendezésében több rózsaszín, sárga és barack árnyalat legyen.

Vonzzuk a férfit és a szerelmet

Szabadaítsa meg, lehetőség szerint, a hálószobáját az éles szélekkel rendelkező tárgyaktól. A falon pedig, amely az ággyal szemben helyezkedik el, akasszon fel egy szép képet, hogy a felkelés pillanataiban örömet szerezzen Önnek a szépségével és pozitív hangra hangolja. Minden képpen hozzon létre az otthonában  “szerelmi sarkot”. Ennek a szoba délnyugati részének kell lennie. Rendezze be úgy, hogy elférjenek rajta a szép páros tárgyak, amelyek a romantikus randevúkkal asszociálódnak, – gyertyák, emléktárgyak, poharak, szívek… Jobb, ha narancssárga, rózsaszín vagy piros színűek lesznek.

Emellett ne felejtse el elkészíteni álmai férfijának részletes leírását egy piros színű papíron és helyezze el a „szerelmi sarokba”. Az üzenetet tekerje cső alakúra, és kösse át egy skarlát szalaggal. Tartson egy búcsúestét: gyújtsa meg a gyertyákat, tegyen fel ellazító zenét és engedje meg magának elengedni az egykori sérelmeit, a negatív érzéseket, a szomorú emlékeket – ezek az érzelmek „szennyezik” a személyes energetikai terét.

Gyakorlat a férfi vonzásához

Írja fel egy lapra azoknak a listáját, akik megbántották és gondolatban bocsássa meg a tetteiket. Ezt követően minden reggel, amikor odalép a tükörhöz, mosolyogjon és bókoljon magának. És a nap folyamán, az ellazulás és pihenés pillanataiban, minden képpen képzelje el a választottját magának. Képzelje el, hogyan ismerkedik meg Önnel, hogyan ajándékoz Önnek ajándékokat, hogyan öleli át és hogyan csókolja meg…

Most már tudja, hogyan lehet vonzani a férfiakat az életébe. És, még ha nem is találkozik a párjával holnap, ne aggódjon – Álmai Férfija minden képpen meg fog jelenni, és már nagyon hamar!

De lehetséges, hogy Ön már szerelmes, egysezrűen csak nem tudja, hogyan szerezze meg a szeretett férfit? A fent felsorolt módszerek segítenek Önnek is. Hallgasson a szívére és higgyen a szerencsében!

Ön általában hogyan nyerni el a férfiak figyelmét?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük