Hogyan varázsoljuk el mindörökre

899

Amint találkozol azzal a nagy Ővel, ahogy mondani szokták a fehér lovas herceggel, azonnal elkezdesz álmodozni a randitokról. És már meg is van az első randitok napja és ideje, de félsz… Félsz, hogy valami nem úgy fog menni,  hogy nem lesz minden tökéletes? Ne félj semmitől, egyszerűen kövesd az utasításainkat és a tökéletes randi valóság maradjon számodra.

Hány lány van, aki az első randira készül álmai fiújával, azonban azt teszi, amit nem szabad. Ennek eredményeként a randi nem sül el tökéletesen és az első benyomás rólad már nem lesz olyan, mint amilyennek szeretted volna. Nem hiába mondják, hogy az okosak mások hibáin tanulnak. Ezért hallgasd meg a tanácsainkat és igyekezz  mindent jól csinálni, hogy azután ne bánj semmit.

Hadi felkészültség

Mit kell tenni elsőként, amikor egy randira készülsz? Természetesen, alaposan átgondolni a megjelenésedet ,a frizurádat, a sminket és a többi apróságot. Minden erőddel azon igyekszel, hogy elvarázsold őt, a randi első pillanatában. De, egyes lányok túlzásba viszik az igyekezetet, az első randin hadi kifestéssel és szuper kihívó ruhában jelennek meg, s ezzel megijesztik a potenciális fiút vagy vőlegényt.

Az én tanácsom  – légy természetes. Egyetlen srác sem fogja értékelni az áldozataidat: műszempillák, dúsító hatású szempilla spirál, stb. Jobb ha csinálsz egy könnyű sminket, amely jól fogja hangsúlyozni az előnyeidet. Nem érdemes magadra kenni több rétegnyi „spaklit”, nem érdemes szuper élénk rúzzsal hívni fel a figyelmét magadra (ha csókra kerül a sor, kétszázszor meg fogod bánni, hogy ezt a rúzst választottad).

Ugyan ez vonatkozik a frizurára is. Nem érdemes összetett konstrukciót építeni a fejeden. Először is ez nem természetes, tehát nem is nagyon szép. Másodszor pedig, kényelmetlenül fogod magad érezni, nem fogsz tudni igazán nyitott lenni. Harmadszor  – egyszerűen csinálj egy normális frizurát, hogy kényelmesen érezd magad.

Az egyetlen dolog amire érdemes időt, erőt és pénzt fordítani – a manikűr ésedikűr. De ismét nem érdemes túlzásba vinni, és arra törekedni, hogy elámítsd a számos csillogó kőveddel a körmeiden. Szlogened ezen a napon a következő – természetes szépség minden téren. Frissnek, gondozottnak, ápoltnak és természetesnek kell lenned.

Fekete vagy piros?

Valamiért a lányok többsége a randira készülve a fekete vagy a piros ruhákat választja. A pirosakat azok választják, akik nyitottabbak, és kinézetükkel arról árulkodnak, hogy készen állnak bármire már az első randin,  akár a gyors szexre is. A feketét pedig azok választják, akik nem merték felvenni a pirosat, hogy ne nézzenek ki túlságosan  kihívóan, és úgy döntöttek, hogy egy klasszikus kis fekete ruhával fogják elvarázsolni a srácot.

Azt tanácsolom, hogy válaszd azt a színt, amely a legjobban illik neked. Nem érdemes piros ruhát venni fel csak azért, hogy benyomást kelts. A lényeg, hogy ez a ruha tökéletesen illedjen neked. Ne válassz túlságosan rövid ruhát, kihívó dekoltázzsal. Ne feledd, hogy ebben a ruhában kellesz töltened az egész estét, ezért nem szabad, hogy kelletlenül és zárkózottan érezd magad. Ugyan ez vonatkozik a lábbelire is.

Ha megszoktad, hogy balett cipőkben jársz, sportcipőben, fiatalos stílusú lábbeliben, a földig érő ruha és a tűsarkú cipő pedig nem a te stílusod, akkor nem érdemes kínozni magadat. Nem érdemes egy randi érdekében átváltozni egy divatos szépséggé, légy önmaga, vedd fel azt ami tetszik neked és amiben kényelmesen érzed magad. Hidd el, hogy választottad első sorban a szemeid ragyogását fogja nézni, nem pedig a ruhádat vagy a cipődet.

«És ha beszólok valamit

 Ne félj a beszélegtésektől. Ne légy túl szerény, ne hallgass egész idő alatt, de túlságosan beszédesnek lenni és hangosan nevetni szintén nem érdemes. Ismét visszatérünk az ismerős tanácshoz – lény önmagad, légy természetes.

Személyesen nekem az egyik legfontosabb mutató a beszélgetés. Ha egy sráccal nincs miről beszélni, ha témákat kell kitalálni, előre át kell gondolni a kifejezéseket, akkor ez már nem az. A beszélgetésnek könnyednek kell lennie, nem kell gondolkoznotok azon, mi legyen a következő mondat. Ha beszélgetésetekben könnyedség van, értékeld ezt.

Az első randi  – az elsőlépés a kapcsolathoz vezető úton. Hogy milyen benyomást keltesz, csak tőled függ. Ne próbálj jobbnak tűnni, mint amilyen valójában vagy. Légy természetes, légy önmagad, hiszen ez minden egyes nő legnagyobb értéke.

Hogyan őrítsünk meg egy férfit .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük