Hogyan válasszuk ki az első babakocsit gyermekünk számára

797

Az első babakocsi kiválasztása gyermeke számára – nagyon fontos és felelősségteljes dolog. Életének első hónapjaiban csöppsége eléggé sok időt fog tölteni a kocsijában. Ebből kifolyólag, a kocsinak kényelmesnek, eléggé nagynak, melegnek kell lennie.

Az első babakocsit a gyermek számára általában azonnal a megszületése után választják ki vagy az előtt, hogy az apróság a világra jönne. Ebben az időszakban még nehéz meghatározni, hogy milyen lesz a baba magassága néhány hónap múlva. Ezért, ha ez lesz az egyetlen babakocsija, amelyben a gyermeke fekhet, gondoskodjon a méretéről.  Úgy tartják, hogy egy újszülött gyermek kis babakocsiban érzi magát jól, de valójában, nagy különbség nincs számára, amikor pedig kicsit megnő szabadon és kényelmesen kell, hogy érezze magát.

Ezen kívül, ha hideg időre választ babakocsit, annak melegnek kell lennie. Szintén nagy jelentősége van (már nem annyira a csöppség, mint az Ön számára) a babakocsi súlyának és kerekei méretének. Tegye maximálisan a saját maga számára kényelmessé a sétát gyermekével, olyan babakocsit választva, amellyel nem kellesz erőlködnie, és minél nagyobbak a kerekek, annál könnyebb lesz télen, vagy a latyakos őszi időben irányítania a kocsit.

Emlékezzen rá, hogy az első babakocsinak stabilnak és megbízhatónak kell lennie. Alaposan ellenőrizzen le minden részt, hogy a jövőben megvédje magát a kellemetlen meglepetésektől. Legyen az első kocsi kényelmes bölcső babája számára.

Van még egy nagyon érdekes döntés a “magas babakocsi technológiák”. Ez a technológia – az összerakható kocsi, ami lehetővé teszi, hogy a babakocsit egy szinte egy pálcába össze lehessen hajtani. Eléggé nem szokványos megoldás, de lehet, hogy kényelmes azon szülők számára, akik sok időt töltenek sétálva a gyerekekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük