Hogyan tüntessük el a ráncokat és nézzünk ki fiatalnak 40 után?

1 050

Sziasztok! Egy kolosszális hibát követtem el az életemben, amely majdnem szétrombolta a házasságomat. Szeretném elmesélni, lehetséges, hogy tapasztalatom valakinek hasznos lesz…

12 éve vagyok férjnél, a férjemmel a kapcsolatunk, érthető, hogy kihűlt, az utóbbi időben pedig elkezdtem észrevenni, hogy közömbös lett irántam. Értem, hogy a hétköznapok és a mindennapi rutin  megölik a romantikát, egy nehéz munkanap után pedig alig van az embernek ereje a vacsora elkészítésére. Milyen szenvedélyes éjszakákról vagy közös városnézésekről lehet szó szórakozásként…

Az elején ezek a változások még tetszettek is nekem – jól ismeritek egymást, nem kell tettetni magadból azt, aki nem vagy – ilyennek is szeret.

Beismerem, hogy az utóbbi pár évben felszedtem néhány kilót, ritkábban kezdtem el sminkelni magam, otthon pedig megengedtem magamnak, hogy egy régi, elnyúzott sportruhában járjak.

Észrevettem, hogy meghíztam, hogy a hajam már nem olyan rendezett, mint korábban, de egyáltalán nem érdekelt, hogyan szabaduljak meg a ráncoktól, hogyan szerezzek kockás hasat vagy, hogy milyen frizurák vannak most divatban… És hiába, megmondom őszintén!

Nem vágytam szexre a férjemmel, és ő sem nagyon erőltette. Megbékéltem azzal, hogy a fiatalság már a múlté és folytam az árral.

De egy véletlen hidegzuhanyként ért. A helyzetről, amely arra késztetett, hogy nézzem át az életemet, a továbbiakban mesélek.

Meghívtam néhány barátnőmet egy szombati teázásra. Köztük voltak a munkatársaim, a szomszéd hölgy és a testvérem.

Én 43 éves vagyok, a nővérem 4 évvel idősebb nálam, a szomszédasszonyom és a kollégáim pedig – 7-8 évvel. Egyszóval az összegyűlt társaságban én voltam a legfiatalabb. Mindjárt megértik, hogy mire fel mondom ezt.

A vendégek érkezésére úgy döntöttem, hogy sütök egy pitét, és a nagy sűrgés-forgásban elfelejtettem átöltözni. «Na és, úgy is csak a sajátaim lesznek itt»,- gondoltam én. Nagyon kellemesen eltöltöttük az időt, a pite nagyon finom volt. Az összejövetelünk közben hazaért a férjem. Ekkor Magda – az egyik kollégám – megkérte, hogy készítsen egy közös fotót emlékbe. El tudom képzelni, hogy milyen «csodálatos» kép tárult a férjem elé. Вminden nő kisminkelve, szépen felöltözve, frizurával. Én pedig… el elnyújtott pulóverben és foltokkal a ruhámon a tésztától …

Amikor megláttam a képet, mintha egy villámcsapás ért volna. «nem szégyelled magad! Milyen borzalom!» – gondoltam magamban. Minden világossá vált a számomra. Borzalmasan néztem ki. De a legbántóbb – mindenkii közül nekem volt a legtöbb ráncom! Hogyan tudtam ennyire elhanyagolni magam, egyszerűen el sem tudom képzelni…

Alig bírtam kivárni, hogy a vendégek elmenjenek, ezt követően elmentem a fürdőszobába és egy fél órán át sírtam ott. Aznap eldöntöttem – elég volt a hanyagságból! Igen – a szépségnek!

A varázslatos lifting krém visszadta az egykori szépségemet!

Úgy döntöttem, hogy a ruhásszekrényemmel kezdem. Istenem, mint kiderül, annyi nőies ruhám van, amelyet egyszerűen nem hordtam! A régi sportruhát és elnyúzott pulóvereket azonnal jó messzire eltettem. Az otthoni viselésre találtam testhez álló nadrágokat és pólókat. Azután beiratkoztam egy szépségszalonba, rendbe raktam a hajam, majd elmentem és vettem magamnak dekoratív kozmetikai szereket.  A férjemet kellemesen meglepte az átalakulásomJ Még az intim életünk is helyre állt…

Csak egy dolog  aggasztott – az arcbőröm száraz, hogyan tüntessem el a ráncokat, fogalmam sem volt róla. Összeszedtem ugyan azokat a barátnőimet és megkérdeztem, hogy milyen lifting szereket használnak. Meg voltam lepődve, hogy hárman közülük ugyan azt a krémet nevezték nekem meg – Multi Lift. Tehát, működik, ha idősebbek nálam és ilyen fantasztikusan néznek ki!

Azonnal megrendeltem a krémet magamnak és türelmetlenül vártam a futárt.

A csomagolás nagy, mint az arckozmetikumok számára – teljes 80 ml! A szaga nagyon megtetszett nekem – gyöngéd és kicsit édeskés. A textúrája kellemes, nagyon könnyű. Mivel ez a ráncellenes krém univerzális, használni lehet reggel és alvás előtt is. Nagyon kényelmes, megmondom őszintén. Nem kell két különböző szert vásárolni, mint mondjuk az analóg Maxlift márka esetében. Ez egy jelentős előny. Hiszen spórolunk az időn és a pénzen is!

Két hét múlva alig ismertem magamra – megfiatalodott, friss voltam. Mintha a bőröm ragyogna belülről, sima, finom, bársonyos! Mellesleg, a kozmetikai szerek nagyon jól fekszenek ezen a krémen – nincs hámlás és zsíros ragyogás. Nagyon elégedett voltam ezekkel a változásokkal. A munkahelyemen szó szerint elárasztottak bókokkal, a férfiak pedig megfordultak utánam.

Ismét fiatalnak érezve magamat, megértettem, hogy mekkorát tévedtem, amikor elhanyagoltam a szépségem ápolását!

A férjem elkezdett nekem virágot ajándékozni, ölelkőzve néztük a filmeket ,és órákon át beszélgettük az életről… Ez fantasztikus! 🙂

Multi Lift – napjaink legjobb krémje a ráncok ellen!

Ha sereetnének többet megtudni erről a csoda-krémről, röviden le tudom írni az összetételét. Ez a lifting krém ritka makadámia olajat, muskotályzsályát, Е vitamint,  hialuronsavat tartalmaz.

A szer kiválóan táplálja a bőrt, helyreállítja a természetes vízegyensúlyt. Jelentősen kevesebb ránc lett a szem sarkaiban és az ajkak körül.

Emellett hallottam, hogy sok nőt érdekel ma, hogyan lehet megszabadulni a homlok. Nos, a Multi Lift kiválóan megbirkózik ezzel a feladattal!

Végezetül el szeretném mondani, hogy soha nem késő elkezdeni az ápolást és megváltoztatni valamit az életben! Egy nő mindig szép –30, 40, és 60 évesen is. És, ha Ön fel van fegyverezve  egy olyan hatékony segítővel, mint a Multi Lift, akkor elérni a kívántakat nagyon egyszerű 🙂

5 hozzászólás


 1. // Válasz

  Az, hogy az összetételében van hialuronsav – nagyon jó. Napjainkban ritkán találkozol elérhető krémmel ezzel az összetételében . Úgyhogy ez a szer – valódi felfedezés egy nő számára) és örök ifjúságunk apró kis titka)


  1. // Válasz

   Mennyire elég a csomagolás? És jó-e a kombinált bőr számára. Szeretném megvenni anyukámnak ajándékba.


  2. // Válasz

   Nekem 3 hónapra volt elég, mivel nagy a csomagolás. A kombinált típushoz gondolom jó lesz. Jól eltávolítja a zsíros csillogást a homlokon, a nap folyamán még púdert sem használok- nem szárít túl. Úgyhogy nyugodtan vásárolja meg.


 2. // Válasz

  Hasonló helyzetben voltunk a kedvesemmel – én elhanyagoltam magam, ő kihűlt, még megcsalásra is gyanakodtam. Jó, hogy időben rájöttem az okra. És minden rendbe jött) mégis csak igaz – a férfiakkal szemeikkel szeretnek! A krémet már megrendeltem) várom a kézbesítést))


 3. // Válasz

  Érdekes történet. Én 55 vagyok, ez a krém már fél éve a kozmetikai táskámban van- Nincs hozzá hasonló! Én is kipróbáltam korábban a Maxlift márkát – hámlás volt. És borzalmas a szaga! Viszont a Multi Lift kiváló az érzékeny és száraz bőrömre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük