Hogyan tüntessük el a lábgombát és készítsük fel a lábainkat a nyárra

1 105

A strandszezon már nincs messze. És mindannyian persze szeretnénk fantasztikusan kinézni. Sajnos, a téli hidegek után lábaink kinézete jobbat kíván hagyni maga után: pedikűrt néhány hónappal ezelőtt csináltunk, a bőrünk ki van száradva, a körmeink egyenletlenek, s már mit is szóljunk a bőrszínünkről és a nem kívánt szőrszálakról…

Hogyan lehet gyorsan megbirkózni ezzel, az első látásra íjesztő feladattal, Кelmeséljük a bloggunkban!

Maximum program – 10 napés tökéletes vagy!

Először is határozzuk meg  a munka fő irányait:

 • Szőrborítás (hogyan távolítsuk el)
 • A bőr és a körmök struktúrája (lábgomba megléte)
 • Bőrszín (barnulás nélkül a látvány siralmas)
 • Körömfestés (pedikűr trendek ebben a szezonban)

Minden pontra részletesen kitérünk.

Le a szőrszálakkalválaszd ki a depilációd módszerét

Bizonyára már meghatároztad a legoptimálisabb módszert arra, hogyan szabadulj meg a nem kívánt szőrszálaktól. Azonban a meleg szezonnak megvannak a maga sajátosságai, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Például, a borotválkozás – könnyű és gyors, de az eredmény csak pár napig tart. A nyári melegben feltételi között úgy nem szeretnénk  fölösleges alkalommal  megsérteni a bőrönket borotvával.

A második módszer – shugaring vagy gyantázás. A szerkesztőségünk szakemberei szerint, ezek a módszerek arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrzettől – a legjobbak. A hatás hosszas, a bőr károsodása minimális. Gondolkozz el ezen, ha korábban más módszereket használtál.

Lézeres epilálás – jó dolog, de jobb a hideg időszakban alkalmazni. Emlékeztetünk mindenkit, hogy a lézeres epilálás procedúrái után tilos kitenni a bőrt az egyenes napsugaraknak, ezt irritáció követheti és pigmentáció kialakulása. Nyáron szeretnénk kinyitni a lábainkat, nem pedig fordítva – elrejteni a ruha alatt.

Szép lábak – egészséges körmök körömgomba nélkül

Télen a lábaink nem kevésbé vannak kitéve a körömgomba kialakulása kockázatának, mint nyáron – zárt cipők, szűk fazonok, a lábak izzadnak a helyiségben. Emellett, az év hideg időszakáiban nem ford1tunk annyi figyelmet a lábak egészségére és higiéniájára, mint nyáron. Ezért nem meglepő, hogy tavasszal megrepedezett bőrt és sárgás körmöket veszünk észre.

Hogyan határozzuk meg, hogy  lábgombával állunk szemben? Íme az onychomycosis fő tünetei:

 • Körmök: sárgák, megvastagodottak, hullámosak.
 • Körömágy: száraz, elkezdődhet a köröm kilökődése.
 • Bőr: hámlik, száraz
 • Kellemetlen szag
 • Viszketés

Ha legalább egyet észre vett ezekből a problémákból, akkor igyekezzen lekezdeni a körömgomba kezelését, máskülönben a nyári szezon el lehet rontva lábai kinézete miatt.

Mit tegyünk? A lényeg – nem szabad pánikolni. Рennek a problémának a megoldása több, mint egyszerű – vásárolni kell egy  gomba elleni krémet és használni naponta többször. Az orvosok javasolják, hogy a kenőcsöt a páciensek száraz bőrre vigyék fel, így a hatás jobb lesz.

Barnító vagy szolárium – Ön választ

A szezon elején a bőr világos és egyáltalán nem néz ki vonzónak? Szeretné kijavítani ezt a helyzetet?

Javasoljuk, hogy töltse meg a kozmetikai táskáját ne csak gomba elleni szerrel (használni lehet megelőzés céljából), de barnítóval is. Ezek a krémek szinte mindenhol kaphatóak. Megfelelő használat esetében lábai néhány árnyalattal sötétebbek lesznek, és Önnek nem lesznek komplexusai amikor rövid szoknyákat vagy nadrágokat vesz fel.

Még egy variáció – szolárium. Válasszon egy leellenőrzött szalont jó minőségű berendezésekkel és tapasztalt személyzettel.

Szép pedikűr és Ön ellenállhatatlan!

Természetesen, nyári átalakulásunk utolsó lépése a pedikűr kell, hogy legyen. Minden képpen figyeljen oda a fertőtlenítésre a szalonban.  Kérdezze meg a szakembertől, hogyan zajlik az eszközök sterilizációja.  Hiszen nem szeretne elkapni egy gombás fertőzést és aztán azzal foglalkozni ,hogy valamilyen jó gomba elleni szert keres?

Ami a körömfestést illeti, ma az van a divatban, ami Önnek tetszik)) Igen-igen. Minden jól olvasott el. Milyen árnyaltú körömlakkot válasszon – csak Ön dönti el.

Egy javaslat – gondolkozzon el azon, hogy mennyire fog harmonikusan kinézni a manikűrje a ruhája stílusával. Például, a ruhásszekrényében sok élénk színű ruha van – ebben az esetben érdemes megkérni a szakembert, hogy  savas árnyalatokat vigyen fel a körmeire. Azonban, ha a klasszika híve vagy gyakran kísérletezik  a ruhákkal, akkor álljon meg az univerzális variációkon, amelyek bármilyen stílushoz illeni fognak. Például, a pasztell bézs, klasszikus piros vagy francia manikűr.

Szeresse a testét és ápolja mindig!

Természetesen, az első hidegek beálltával nem érdemes megfeledkezni a lábaink ápolásáról. Hiszen, ha egy messzi fiúkba rakjuk el a pedikűrt, lehet, hogy szükség lesz az onychomycosis kezelésére.

A lábakat óvni kell és egész évben kényeztetni! Hiszen a szép női lábak – a férfiak lecsábításának legjobb fegyvere!

Milen lábbelit hord nyáron?

Betöltés ... Betöltés ...

5 hozzászólás


 1. // Válasz

  Igen, nyár előtt sok mindent kell rendbe rakni magunkon. És itt a pedikűr és a gomba elleni krém kevés lesz – le is kell fogyni! Olyan 5 kilót! Ó…


 2. // Válasz

  Épp holnap megyek pedikűrre, nem tudtam eldönteni, hogy milyen színt válasszak. Most biztos, hogy valami élénket fogok választani!)


 3. // Válasz

  Ha a gomba előrehaladott stádiumban van, akkor 10 nap alatt nem lehet tőle megszabadulni. A krém persze segít, de akkor legalább egy hónapot kell kenni. Ha csak az első tünetek – akkor igen, a krém jó variáció.


 4. // Válasz

  miért nincs semmi a sportról?csak a feszes lábak narancsbőr nélkül lesznek vonzóak ))


  1. // Válasz

   NEM értek egyet) Különbözőeket szeretnek! A csípő méretének nincs jelentősége)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük