Hogyan tartsuk meg a szeretőnket – fő szabályok és tényezők  

1 673

Egy kapcsolat egy nő és egy férfi között  – nagyon összetett. Minden embernek megvan a maga természete, a szokásai, és az embereknek alkalmazkodniuk kell egymáshoz. A kapcsolat egy férfi és szeretője között, gyakran hasonlít egy férj és egy feleség kapcsolatára.

egy nős férfi viselkedésének sajátosságai

Egy nős férfi általában sokban eltér az agglegényektől számos aspektusban. Befolyásolja őt a felsége, és akár a rokonai is. A szerető – olyan férfi, akinek valamilyen fajta sajátosságai vannak a viselkedésében. Ismerve ezeket a sajátosságokat, valamint az ember pszichológiáját, szilárd és hosszú kapcsolatot lehet kialakítani  (még annak a ténynek a figyelembe vételével is, hogy a férfinak házassági kapcsolata van).
Mivel egy házas férfira befolyással van a felesége, egyes helyzetekben lehet, hogy mutat szeretetet és gyöngédséget Ön iránt. Ebben az esetben fontos érteni, hogy az Ön kifogásai semmi jóhoz nem fognak vezetni. Inkább türelmet kell tanúsítani, és meg kell tenni mindent, hogy a férfi fizikailag és erkölcsileg is ki legyen elégítve.

a férfinak érezni kell az ön figyelmét és gyöngédségét 

Ahhoz, hogy megértsük, hogyan kell megtartani egy nős szeretőt, ismerni kell a fő szabályokat. Ha mindig örülni fog a jelenlétének, gondoskodást és gyöngédséget fog tanúsítani, akkor minden képen vissza fog térni Önhöz újra és újra. Itt játszani lehet az ellentétekkel. Az otthonával összehasonlítva kényelmet és otthonosságot fog érezni Önnel (fizikailag és szellemileg is).
felesége lehet, hogy ingerült és dühös.Önnek éppen ellenkezőnek kell lennie, hogy szeretője tudat alatt értse, hogy kivel jobb neki,kivel kellemesebb. Megmutatva örömét és kielégültségét, közelebb hozza magához a férfit, és eltávolítja a feleségétől.

legyen mindig jó formában

Sok nő elgondolkozik azon a kérdésen, hogy miként tartsa meg a nős szeretőjét, és gyakran megfeledkeznek az alapvető dolgokról. Az olyan fontos tényezőt, mint a jó fizikai forma – még senki sem vonta vissza. A szép feszes test nem csupán szexis, hanem annyira vonzó is, hogy a férfi újra és újra vissza fog Önhöz térni. Az egyik legjobb gyakorlat a forma fenntartásához  a súlyokkal vagy egy kisebb rúddal történő gugolás. Ez lehetővé teszi kihangsúlyozni a fenék szexualitását, és jó tónusban tartani a testet.  Emellett, a szeretőjének szép ruhában kell Önt látnia, és persze szexis fehérneműben. Megtartani egy szeretőt eléggé egyszerű dolog, ha figyelembe vesszük ezeket a tényezőket. A szép és ápolt test, a szexis fehérnemű, az elegáns stílus – mindezek vonzzák a férfiakat.  Szeretője fel lesz izgulva Ön mellett. Ön mágnesként fogja őt vonzani. Mindig Önre fog gondolni és mindig Önt fogja kívánni.

Jó szexuális kapcsolat a szerető megtartásának záloga

Elég egyszerű megtartani egy szeretőt, ha figyelembe vesszük a szexuális kapcsolat tényezőjét is. A szerető – férfi, a férfiaknak pedig nagyon fontos a szex. A szexológus-tudósok kiderítették, hogy a férfiak többsége nem kap teljes kielégülést a feleségével. És gyakran indulnak olyan nő keresésére, aki kielégíti a fantáziáikat, és érdekesebbé teszi az életüket.
Figyelembe véve a fent említett tényezőt, érdemes megtenni mindent annak érdekében, hogy a szerető maximálisan ki legyen elégítve a szexuális téren. Egy férfinak szex után egyszerűen boldognak kell lennie. Ha megtetszik neki, akkor tudat alatti szinten állandóan Önre fog gondolni.

ne erőltesse rá szeretőjére a véleményét és ne kifogásolja 

A szeretőnek értenie kell, hogy örülnek neki, és érezni a kell a különbséget a szeretője és a felesége kapcsolataiban. A kifogások és követelőzések – közel sem a legjobb módszer a célok eléréséhez. Egy meghatározott kérdés eldöntéséhez a férfit óvatosan kell felkészíteni, mintha maga hozta volna meg ezt a döntést (az Ön erőfeszítései nélkül).
Azon gondolkozva, hogyan lehet megtartani a szeretőjét, ne feledkezzen meg arról a tényről, hogy a különbség a kapcsolatában a feleségével és Önnel az a fontos pillanat lehet, amely a döntő szerepet fogja betölteni. Előfordulhat az a helyzet, hogy a szeretője Önt fogja választani felesége minőségében.

fogadja el a férfit olyannak, amilyen

A kritika – nem a legjobb módszer egy szerető megtartásához. A asájt kritika és negatív adagját a szerető általában megkapja otthon (a feleségétől ,az anyósától, stb.). Mint azt korábban már elmondtuk, Ön teljes ellentét kell, hogy legyen.  Egy férfi mindig vissza fog térni oda, ahol jó volt neki. Ezért fontos hogy olyannak fogadja el, amilyen. Nem érdemes állandóan figyelni tetteit, és a legkisebb lehetőségnél kommentálni azokat. Csak azt fogja elérni, hogy ideges lesz és nem fog akarni beszélni Önnel (ilyen módszerrel).

nem érdemes ráakaszkodnia szeretőre

Puskin A.Sz.-nek van egy nagyon jó kifejezése: «Minél kevésbé szeretünk egy nőt, annál jobban tetszünk neki». De ezt a kifejezést ellenkező irányban kell alkalmazni. Ez nem azt jelenti, hogy Önnek közömbösnek kell lennie a nős férfihoz. Azonban a túlzott ragaszkodás rossz viccet játshaht Önnel.
nem érdemes azt kérni, hogy egy nős férfi nyilvános helyekre menjen el Önnel, ahol megvan a kockázata, hogy tudomást szereznek Önökről  (vagy elmondják a feleségének, hogy Önnel volt). Egy férfinak éreznie kell a biztonságot. Ha a férfi maga nem akarja, akkor nem érdemes arra kérni, hogy  mutassa be a barátainak. Ilyen esetben kényelmesen fogja érezni magát Önnel,  és persze biztonságban.

dicsérje a nős férfit a lehető leggyakrabban

A dicséret nagyon kellemes minden ember számára. Főként egy olyan nőtől, akit a férfi zezretőjének választott. A felesége kritikái és az Ön dícséretei erős kontrasztot fognak képezni, és a szeretője minden képen érezni fogja ezt a különbséget.

Illesse több jó szóval. Mutassa meg mennyire büszke rá. A pszichológiai összetevő nem kevésbé fontos, mint az élet szexuális szférája. Mindig emlékezzen erre.
A férfi lehet, hogy nem érzi tetteinek helyeslését otthon és a  munkahelyén. Ez negatívan mutatkozik meg a hangulatán és a lelki állapotán is. Ezért fontos, hogy Önnel maximálisan jól érezze magát. Szép szavakat kell, hogy halljon Öntől, és akkor a kapcsolatuk a megfelelő mederben fog folyni.

szeretetet és tiszteletet kell tanúsítani

Maga a szerető fogalma a szeretet szóból ered. Minden embernek szüksége van a szeretetre. E nélkül nagyon nehéz harmóniát és szellemi nyugalmat találni az életben.
A férfiak nem olyan buták, mint az első látásra tűnhet. Előbb vagy utóbb egy férfi megérti, hogy szeretik-e őt vagy sem. Az érzelmek őszintesége nagyon fontos. Szeretetet, gyöngédséget, gondoskodást és tiszteletet tanúsítva Ön elérheti, hogy a férfi egyáltalán ne akarjon visszamenni a feleségéhez.
A kapcsolat egy nő és egy férfi között nagyon összetett. Közel sem minden ember pszichológus, és megfelelő módon nem képes megérteni az ember egyik vagy másik tettét (közte a szeretőjét). Ahogy mondani szokták a férfi a „Marsról” van, míg a nő a „Vénuszról”. Azonban a cikkben bemutatott tényezők segítenek Önnek a szilárd és hosszú távú kapcsolat kialakításában a szeretőjével. Aki, lehetséges, hogy a férjévé válhat  (persze ha ilyen célt tűz ki maga előtt).

Hogy miért tartanak a férfiak sezretőt, érthető. A nők részéről történő megcsalás teljesen más motívumok alapján történik

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük