Hogyan szelíditsük meg a skorpiót: a kapcsolat az anyóssal a csillagjegy alapján

913

Nagyon jól tudjuk, hogy mennyire nehéz kapcsolatot építeni ki az anyukájával, ezért van a sz-modra egy kiváló puskánk a számodra – az anyósok horoszkópja! Ne felejtsd el megosztani a barátnőiddel!

Az anyós — Kos

Magabiztosan azt lehet mondani, hogy a fiával való kapcsolatban olyan, mint egy királynő, nem tűri a botrányokat. A „második anyukád” nagylelkű és irgalmas. Ugyan ezzel a királynői testtartással fog hozzáállni a fiatal feleséghez, azonban csak abban az esetben, ha sajátjaként fogja elfogadni. A távolság megtartásának megőrzésében neked garantált a készenlét megadni a kelő segítséget. De lény óvatos! Ha kerülj túlságosan közel a férjed anyukájával, mivel kockára teszed, hogy hiperfelügyelet alattlévő gyermek legyél .

Az anyós  — Bika

Nyugodt és nagyon racionális, a fia fiatal feleségével pedig egyszerűen szupergondoskodóvá válhat. Ha befogadott a családjába, akkor a szeretett lányai jogain teszi ezt. Gondoskodás vár rád, de bónuszt is kapsz – egy millió kötekedést, minden fajta apróság kapcsán. Azt tanácsoljuk, hogy tanuld meg tartani a békeszerető távolságot, mivel ilyen esetben a a Bika-anyós nem fog fölöslegesen beleavatkozni a családodba. A konfliktusokban összeesküvések és intrikák várnak rád, és talán még nyitott botrányok is. Tehát ne válj a provokáció áldozatává.

Az anyós  — Ikrek

Az ilyen anyós a fiával, és a menyével szemben is el tudja kerülni a konfliktusokat, megadja a kellő segélyt a fiataloknak közös életük első éveiben. De csak akkor, ha a természeteitek illeni fognak egymáshoz. Ellenkező esetben ingerlékenység, túlzott őszinteség, impulzivitás vár rád, ezért legyél óvatos. Azt tanácsoljuk, hogy meleg, barátságos kapcsolatot építs ki és válj az anyósod számára olyanná, mint az igazi lánya.

Az anyós   — Rák

Sok menyecske számára a Rák-anyós meglepetés lesz. A vendégszerető Rák tulajdonos személy lesz, aki nem csak a fiát akarja majd irányítani, hanem az egész újdonsült családját is. Pozitív momentum az lesz, hogy az anyós szükség esetén kész lesz segítséget nyújtani és támogatni. Kicsit fukar, de mindig hasznos tanácsot ad. Javasoljuk neked, hogy őrizd meg a távolságot az anyósoddal. Ebben az esetben a nyugalom garantálva lesz a számodra.

Az anyós  — Oroszlán

Az adott csillagjegy képviselője szigorú a környezetével, csak a fiával nem. Ha a menyecske úgy volt befogadva, mint családtag, akkor az anyós teljes mértékben ki fogja nyilvánítani a pozitív jellemzőit. Ha úgy döntesz, hogy nem akarsz túlságosan közel kerülni hozzá, akkor az anyósod teljesen közömbös lesz veled szemben. Egy átlagos ismerős – felületes érdeklődés bármilyen aggodalom nélkül a sorsoddal kapcsolatosan.

Az anyós — Szűz

A gondoskodó Szűz a fiával való kapcsolatban átalakul egy igazi Bakká — igényessé és tekintélyessé, gyakorlatiassá és visszatartottá. Nem kerüli el ez a hozzáállás a menyecskét sem. Az új családban minden esély megvan jogfosztott helyzetbe kerülni az anyóssal az élen. Azt tanácsoljuk, hogy viselkedj visszatartottan, akkor az anyósod házias és gondoskodó lesz, kötődni fog a családhoz. Hiszen a tekintélye csak a félelemmel van kiváltva, hogy a fiatalok hibákat fognak elkövetni.

Az anyós — Mérleg

Kedves és kellemes. A Mérlegek elég jó baráti kapcsolatokat tudnak kiépíteni a fiúkkal. Azt tanácsoljuk a menyecskének, hogy kerüljön közelebb az anyósával, mivel ebben az esetben az édes lányává válik, akit örömmel körül fog venni melegséggel és gondoskodással.

Az anyós — Skorpió

Ennek a csillagjegynek a képviselője, parancsoló másokkal, lojális lesz a fiával, és a fiatal feleségével is. A Skorpió – anyós képes sok mindent megbocsátani nekik. Azonban, ettől függetlenül, nem javasoljuk, hogy veszekedj vele, mivel az anyós szeretete az intrikák, a kiváncsískodás és a bosszú iránt, képes eléggé tönkretenni a családi életedet. Tarts vele a távolságot, és akkor az anyós kellő segítséget fog neked nyújtani.

Az anyós — Nyilas

Attól függetlenül, hogy az átlagos életben ennek a csillagjegynek a képviselője barátságos, anyóssá válva, egy egocentrikus zsarnokká változik át. Azt tanácsoljuk, hogy tartsd vele a távolságot és ne térj át a lánygyermek kategóriájába. Szeressétek egymást távolról, így mindkettőtöknek esélye van megőrizni a pozitív hangulatot.

Az anyós — Bak

Függetlenül a foglalkozási fajtától (üzletasszony vagy háziasszony), szigorú és visszafogott. Igyekezz azoknak az ő szerepszabályainak megfelelően cselekedni. A fiához és a fiatal menyecskéhez nyugodtan áll hozzá, kiegyensőlyozottan és fölösleges érzelmek nélkül. Mivel a Bakkal sokkal kellemesebb otthoni környezetben kommunikálni, javasoljuk, hogy kerülj közelebb hozzá. Hiszen nem akarsz egy gyanús és mormogó „második anyukát” kapni?

Az anyós — Vízöntő

Ennek a csillagjegynek a képviselője az anyós szerepében egyáltalán nem változik meg. Ha a menyecske nem fog eltávolodni tőle, akkor az anyós társaságkedvelővé válik, de felületessé, kiváncsískodóvá válik. Más szavakkal élve, tökéletes anyós-barátnő. Ha nem fog különös kötődést észlelni a te részedről, akkor egyszerűen hagyni fogja, hogy éljetek magatoknak a férjeddel, és időről időre oktatgatni fog.

Az anyós — Halak

Nyugodtan be lehet sorolni a nem praktikus és álmodozó nők soraiba. Nem is lehet megérteni, hogy a fiával való kapcsolatban hogyan válik racionálissá és gondoskodóvá. Egyszóval, a menyecskével szemben a Halak-anyós képes megmutatni a Rák jellemző vonásait: sértődékenység és szeszélyesség, gondoskodás és lelkiesség. Nem javasoljuk, hogy eltávolodj tőle,mivel ebben az esetben eléggé hideg lesz a hozzáállás hozzád.

Hogyan hozzuk rendbe a kapcsolatot az anyósunkkal?

Ne feledd, hogy ez a te életed és a kapcsolatot a férjeddel kell építeni, ezért igyekezz rugalmas és bölcs lenni, ne hangold az édesanyja ellen a kedvesedet. Épp ellenkezőleg – légy kedves és figyelmes. Meg lehet hallgatni az anyós tanácsait, de mindig úgy lehet tenni, ahogy te akarsz. Hiszen magad döntöd el, hogy miként cselekedel és élsz!

Ön milyen viszonyban van az anyósával?

Betöltés ... Betöltés ...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük