Hogyan őrjítsünk meg egy férfit?

1 169

A szexuális kapcsolatok világa titokzatos, ugyan úgy mint a különböző nem képviselői közötti kapcsolat. Mint magában a kapcsolatban, a szex közben is be kell tartani néhány szabályt,  amelyek segíteni fognak megőrizni a harmonikus kapcsolatot a férfi és a nő között.

Szintén nem lehet meglenni a női ravaszság nélkül, amely elengedhetetlen az élet valamennyi terén.

Úgy vélik, hogy egy férfi számára az orgazmus bármilyen helyzetben elérhető, az év bármelyik időszakában és akár milyen hangulatban. De vannak körülmények és feltételek, amelyek nem hagyják az erősebbik nem képviselőinek, hogy száz százalékos élvezetet kapjanak.

Természetesen, a férfi szexuális szükségletek első helyén a női szexualitás áll, amely egy teljes sor tényezőt foglal magába. Meglepő, de a szép küllem nem minősül a férfi orgazmus fő forrásának. A szép járás, az érzéki tekintet és a szenvedélyes  temperamentum – ezek azok a dolgok, amelyek a férfi kielégítéséhez szükségesek. Meg kell jegyezni, hogy a férfiaknak nagyon tetszenek a női kezdeményezések az ágyjelenetek terén.

A nőknek nem muszáj kiabálni és nyögdécselni a szex közben ahhoz, hogy megmutassák szerelmüket. Elegendő néhány gyöngéd súgás is, valamint éhes ragyogás a szemben. Emellett a férfiak számára fontosak a szex közben a szájra adott csókok. Így kapják meg a legnagyobb élvezetet  a fizikai közelségtől. Ebből az derül ki, hogy hiába tanítanak minket a pornográfiai utasításokban, hogy hangosan kiabáljunk a szex közbe. A kiáltások a fizikai közelség közben gyakran megnevettetik az erősebbik nem képviselőit, néhány esetben pedig irritálják a férfit. Egyszóval, hangos kiáltásokkal nem lehet felizgatni egy férfit, egy nőnek még szex közben is titokzatosnak kell maradnia, amelyet a férfi újra és újra meg akar fejteni.

A férfi orgazmus számára nem csak a szebbik nem képviselőjének  külleme és energetikája fontos, hanem a környezet is, amelyben a fizikai közelség történik. Ezért, ha meghívod párodat egy romantikus estére magadhoz, ne felejtsd el elrakni kedvenc plüss állataidat és gyermek dolgaidat.  A kedves rózsaszín nyuszi, amelyet  csak azért imádsz annyira, mert az első szerelmedtől kaptad, nem csak, hogy nem izgatja fel a párodat, de akár teljesen elveheti a kedvét is. Először is, rájöhet ennek a játéknak a jelentőségére életedben, és az emlékekre, amelyeket ez a játék kelt benned. Hiszen a férfiak nem szokták meg, hogy másodlagos szerepeket töltsenek be, szeretnek elsők lenni és egyetlenek.  Legjobb az lesz, ha megleped egy kisebb ajándékkal.  A semmire sem kötelező, de egyidejűleg kellemes ajándékokat a férfiak számára  egyáltalán nem problémás megtalálni.

A kislányok, akik még mindig  babáikkal játszanak, egyáltalán nem izgatják fel a férfiak képzeletét. Csak undort válthatnak ki a szex előtt és után. A romantikus randi közben a szobádban kell hogy ott legyen a telefonod, a számítógéped és a munkahelyi papírjaid, amelyek száz oldalból állnak,  ezek nem fogják hagyni a párodnak, hogy teljesen ellazuljon, és ha még megcsörren a telefonod,  akkor ez lesz a legmegalázóbb vereséged az ágyban.

Bizonyára, senkinek sem titok, hogy a fűző és a rózsaszín – a legszexisebb kiegészítők az erősebbik nem képviselői számára. De ez nem elég, hiszen a férfiak szeretik a változatosságot. Emlékezni kell arra, hogy a férfiakat vonzza a saját inge a lány meztelen testén, amely alig takarja a fenekét.  Az egyik legizgatóbb trükk, a szexológusok szerint – a lehúzott slicc a lány farmerján. És, ha emellett még kigombol néhány gombot a blúzán a mellén, akkor párja egyszerűen elveszíti a fejét. A férfiak többsége állítja, hogy a teljesen meztelen nő nem izgatja fel. Ezzel magyarázható az, hogy a férfiak szeretnek szerelmeskedni úgy, hogy ne veszik le a lány bugyiját, hanem egyszerűen csak lejjebb húzzák. Ezen kívül az amerikai pszichológusok kiderítették azt a tényt, hogy azon nők többsége, akik sok szexuális fehérnemű készlettel rendelkeznek, ritkábban vannak kitéve a férfiak által való megcsalásoknak. A modern lányok fő hibája az, hogy végletekből végetekbe esnek. Míg egyesek alakjukat nem tartják vonzónak és igyekeznek több rétegnyi ruha alá rejteni a minuszaikat,  mások úgy tartják, hogy még a minimális ruha is elronthatja a szenvedélyes szexet.  Valójában, a szex közben minden nőn lennie kell szép alsóneműnek.

Valamiért a lányok úgy vélik, hogy az erősebbik nemet csak a tangabugyik segítségével lehet felizgatni. De ez nem így van. Csipke, selyem – ez kell a férfi felizgatásához, nem pedig, meztelen test.

Fontos aspektus a férfi elcsábításában a ruha és az alsónemű színe. Bármelyik szexológus elmondhatja neked, hogy a piros szín agresszív szexet provokál, de emellett megijesztheti az erősebbik nem szégyellős és bátortalan képviselőit, ami nem a legjobb megoldás. A fehér szín az ártatlanságot tükrözi és nagyon erősen kihangsúlyozza a természetes bőrszínt. A férfi orgazmus erős ellenségeinek minősül a rózsaszín, a kék és a lila.  A legjobb variáció a férfi elcsábításához a fekete fehérnemű. Válassz bármilyen élénk színt,  de kerüld a pasztell árnyalatokat, amelyek alváson kívül semmi mást nem hívnak elő.

A férfiak elcsábításának divatos és biztosan sikeres módja – vendégségben vagy közhelyen léve az, hogy bejelented, hogy elfelejtettél bugyit felvenni. Csak képzeld el, épp egy vacsorán ültök, és a párod nagyon unja magát, s egyszer csak ilyen izgató szavakat súgsz a fülébe! Ezek után nem fog tudni semmi másra sem gondolni a testeden kívül, és okokat fog keresni arra, hogy mihamarabb elmenjetek haza és nekilássatok a szenvedélyes folyamatnak!

Sok rosszul látó nő szégyell szemüveg hordani és kontaklencsét visel. Pedig kár! Hiszen a férfiak többsége nagyon szexisnek találja a kis divatos szemüveget viselő nőket. Természetesen, ha nem a nagymamájától örökölte azt. Vicc viccnek, de alkalmazni lehet ezt a csábítási módszert legalább kísérlet és változatosság céljából.

A férfiak orgazmusában nagy szerepet játszanak az illatok. Ha párod elfáradt, problémái vannak, akkor vanília, narancs vagy fenyő  illatú parfümöt kell használnod. A legizgalmasabbnak tekinthető a szantálfa illat, amelynek a segítségével az őrületbe kergeted a párodat.

Hangozzon bármennyire furcsán, de a férfiak többsége felizgul egy dühös nő láttán. Próbálj meg jelentéktelenül összeveszni vele valamilyen apróságon, de ne vidd túlzásba, hiszen megharagudhat és akkor nem fog akarni ágyba bújni veled.  Ezután kezd el harapdálni a fülét és karmolgatni a hátát. Hidd el, az ilyen őrült szex biztosan tetszeni fog neki!

Ne feledd: a férfiak olyanok mint a kis gyermekek, hisznek a szép mesékben, vonzódnak mindenhez, ami élénk és imádják az édeset. Ezért igyekezz titokzatos mesét hozni létre életedben, amelyben minden vonzó, divatos és szép. Akkor a férfinak kedve lesz örökre az életedben maradni, érdekessé fogja tenni unalmas estéidet és boldoggá fog tenni!

Ok férfi imádja a  szexis dekoltázst, tartsd észben 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük