Hogyan nyújtsuk ki a szűk farmert

2 447

Sajnos, előfordulnak olyan helyzetek, amikor a kedvenc farmernadrágunk szűkké válik. Ekkor merül fel a kérdés, hogy ki lehet-e valahogy nyújtani  a megfelelő méretre? De hogyan is lehet megalkotni ezt a csodát? Meglepően egyszerű a válasz: az egyszerű víz siet a segítségünkre.

A farmer ruházatok kedvelői közül sokan a következő módszert válasszák: mégis csak megpróbálják valahogy felhúzni magukra, aztán bevizezik és vizesen hagyják egy időre magukon. Ettől a procedúrától a farmernadrágnak egy kicsit ki kell nyúlnia, bár kicsit kellemetlen maga a folyamat. Felhúzva a farmert,  mély levegőt kell venni  és jobb nem az oldalainál, hanem a cipzár területén húzni.

Egy fontos pillanat: a farmert nem az előtt kell bevizezni, hogy felhúzná, hanem utána. Ez azért van így, hogy könnyebb legyen felhúzni. Nem titok, hogy minden ruhát nehezebb felvenni vizesen, mint szárazon. Emellett pedig nem muszáj az egész nadrágot bevizezni, elég csak a szűk részt , amelyet ki kell nyújtani, meleg vízzel bespriccelve a sprinklerből.

A jobb hatás érdekében mozogni kell, nem pedig egy helyben ülni. Ez egy jó o arra, hogy bekapcsolja a zenét és táncoljon egyet vagy  visszaemlékezzen a tornaórákra.Fontos figyelembe venni, hogy a kellő eredmény eléréséhez nem érdemes levenni a farmer nadrágot mindaddig, ameddig teljesen ki nem szárad.

De mielőtt még alkalmazná a nedves nyújtási módszert, el kell olvasni, hogy milyen struktúrája van az anyagnak, amelyből  a farmer készült. Ha az összetételben van pamut, spandex és farmer, akkor bátran alkalmazni lehet ezt a módszert. A szintetikus anyagokat nagyon nehéz kinyújtani, sőt előfordul, hogy egyáltalán nem sikerül. Általában ez a sajátosság a szűk farmernadrágokat jellemzi. Ezért a „vizes” kinyújtási módszer ebben az esetben nem érdemes alkalmazni, mivel csak az idejét fogja fecsérelni.

A farmeranyag még egy fontos sajátossága abban rejlik, hogy csak a keresztirányú szálak nyúlnak ki, ezért  hosszában semmi képen nem lehet kinyújtani a farmernadrágot ennek a módszernek a segítségével.

Szexis ruhát öltöttél fel és tetszel magadnak. Most pedig gondoskodj a parfümről, hiszen egy nő illata sokkal jobban vonzza a férfiakat, mint a stílusos öltözék

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük