Hogyan nyerjük el a férfi tetszését már az első alkalommal?

843

Az emberek többsége arról álmodozik, hogy érdekes és népszerű legyen a rokonai, ismerősei, barátai és munkahelyi kollégái körében. A női vonzóság fokától nagyon sok minden függ az életben. Például, az emelkedés a ranglétrán, a kölcsönös kapcsolatok a környező emberekkel. De gyakran alakul ki olyan helyzet, hogy egyszerűen ránézve az emberre, többet nincs kedved látni őt a jövőben. De elbeszélgetve az érdekelt személlyel egészen más érzések törnek elő. Épen ekkor akarja egy nő felkelteni a szimpátia objektumának érdeklődését, állandóan a közelében lenni.

Minden pozitív és negatív pillanat nem csak a külső, hanem a belső faktoroktól is függ. Nagy szerepet tölt be a külső. Ez a nők számára, első sorban, a stílusos öltözet, smink, frizura.  A belső tényező csak az erősebbik nem képviselőjével folytatott hosszas beszélgetés során játszik fontos szerepet. Az ilyen tényezők közé lehet sorolni a humor érzéket, a karizmát, a viselkedést.

Ha nagyon szeretné, hogy egy férfi ne vegye le Önről a szemét, akkor olyan megjelenést kell kitalálnia, amely szembetűnően vonzza más emberek figyelmét.Ha valamilyen nehézségei adódtak ezen a téren, akkor tanácsot kérhet egy profi stylisttól.  Ha a fizetési ezt nem teszi lehetővé, akkor azonnal siessen segítségért a divatos folyólapokhoz és az érdekes divatról szóló könyvekhez.

Viselkedjen barátságosan, minden képen köszönjön az ismerősöknek és természetesen gyakrabban mosolyogjon. Segítsen a közeli embereknek, dobja ki életéből a rossz érzéseket, hiszen ezek nem segítenek. Legyen pozitív és életörömmel telt. Sok sikert!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük